Počela prodaja 3G iPhone-a

Now Reading
Počela prodaja 3G iPhone-a

početak prodaje 3G iPhone hrvatska
Eto ga još jedna runda euforije je krenula diljem globusa, sa skoro pa ujednačenim rezultatima, izgleda da će se dogoditi repriza prošlogodišnje pomame za iPhone-om. Tako je Netcom, opreater preko kojeg dolazi iPhone u Norvešku u jendom trenutku pustio 200 balona od kojih svaki garantira kupnju iPhone-a odmah na licu mjesta. Isto tako u Japanu usprkos ranijim predviđanima o slaboj prodaji skupilo se preko 1000 ljudi ispred Softbank Store-a gdje je u 7.00 po lokalnom vremenu započela prodaja iPhone-a. A sve je počelo na Novom Zelandu gdje je s obzirom na vremensku razliku prodaja 3G iphone-a prva krenula. Uglavnom prvi izvještaji govore o iznimnom interesu za 3G iPhone, vrlo slično kao i kod prve verzije. S obzirom da se u SAD-u još uvijek očekuje službeni početak prodaje, očekuju nas čini mi se i najzanimljivije reportaže. Ako vas slučajno zanima kako se to postaje vlasnik “3G iPhone”-a bacite pogled na Engadget gdje momci prate kako protiče početak prodaje po vremenskim zonama.

Isto tako paralelno sa prodajom krenula je poplava “unboxing“, “unpacking” , pa čak i jedna “autopsija” 3G iPhone-a. U Mac svijetu poznati iFixit odletio je na Novi Zeland kako bi među prvima pogađate rastavio 3G iPhone u najsitnije dijelove. Ako vas zanima malo “geek pr0n”-a bacite pogled na službene stranice. Isto tako na Engadgetu možete vidjeti jedne od prvih dojmova o 3G iPhone-u zabilježen na videu.
3G iphone white
Mi smo još uvijek u iščekivanju svojih primjeraka pa za naše mišljenje i recenziju ćete se morati strpiti kojih tjedan do dva . Naravno ako ste bili toliko poduzetni pa se sami uputili u inozemstvo , slobodno nam se javite da zajedno “prodiskutiramo” 😉

About The Author
Luka Sučić
Dugogodišnji zaljubljenik u tehnologiju općenito, "all things digital" i naravno Apple. Geek u pravom smislu riječi. Svu svoju kreativnu energiju u proteklih godinu dana unio je u razvoj i podizanje hrvatskog Apple community-a kroz MacKorisnik. Interesi često variraju ovisno o raspoloženju i uključuju sve teme vezane uz Apple Inc, s posebnim naglaskom na iPhone, a pogotovo na iPhone "hacking community". Ponekad ga uhvati fascinacija temama o ekonomiji, financijama kao i marketingu, odnosno PR-u koje uvijek pokušava promatrati kroz prizmu Apple-a, ali ne i isključivo. Ne treba napominjati i poseban interes prema glasinama i teorijama vezanim uz Apple i nadolazeće proizvode. Osim tema vezanih uz Apple, pokazuje popriličan interes u proučavanju pojave društenih mreža i novih medija i poslovnog aspekta koje povlače sa sobom. Otac prekrasne djevojčice i muž poprilično tolerantnoj ženi s razumijevanjem za njegove hobije.
4 Comments
Leave a response
 • Sasa Bogadi
  11. srpanj. 2008. at 11:14

  I http://www.apple.hr se updateao sa eyefonom 🙂

 • Ivan Nikolic
  11. srpanj. 2008. at 12:26

  OMGZ, I wantz it!!!1 😀

  Ma moram si nesto srediti 🙂

  I zasto Apple.hr ne mijenja dizajn stranice da reflektira dizajn na Apple.com?

 • Luka Sučić
  11. srpanj. 2008. at 12:34

  Ah tko zna ivane 🙂 nisu baš poznati po tome da su nešto posebno aglini 😀 A i činjenica da nemaju nikakve veze sa iphoneom u hrvatskoj vjerojatno ne pomaže 😀

 • Dragana
  24. veljača. 2009. at 10:09

  bok ljudi!

  jel tko zainteresiran za kupnju iPhone-a? Zivim u Svicarskoj, tu sam ga kupila i star je 6 mjeseci…. Ako je tko zainteresiran, javite se na moj mail….

  Pozdrav

Leave a Response