Počela prodaja 3G iPhone-a

početak prodaje 3G iPhone hrvatska
Eto ga još jedna runda euforije je krenula diljem globusa, sa skoro pa ujednačenim rezultatima, izgleda da će se dogoditi repriza prošlogodišnje pomame za iPhone-om. Tako je Netcom, opreater preko kojeg dolazi iPhone u Norvešku u jendom trenutku pustio 200 balona od kojih svaki garantira kupnju iPhone-a odmah na licu mjesta. Isto tako u Japanu usprkos ranijim predviđanima o slaboj prodaji skupilo se preko 1000 ljudi ispred Softbank Store-a gdje je u 7.00 po lokalnom vremenu započela prodaja iPhone-a. A sve je počelo na Novom Zelandu gdje je s obzirom na vremensku razliku prodaja 3G iphone-a prva krenula. Uglavnom prvi izvještaji govore o iznimnom interesu za 3G iPhone, vrlo slično kao i kod prve verzije. S obzirom da se u SAD-u još uvijek očekuje službeni početak prodaje, očekuju nas čini mi se i najzanimljivije reportaže. Ako vas slučajno zanima kako se to postaje vlasnik “3G iPhone”-a bacite pogled na Engadget gdje momci prate kako protiče početak prodaje po vremenskim zonama.

Isto tako paralelno sa prodajom krenula je poplava “unboxing“, “unpacking” , pa čak i jedna “autopsija” 3G iPhone-a. U Mac svijetu poznati iFixit odletio je na Novi Zeland kako bi među prvima pogađate rastavio 3G iPhone u najsitnije dijelove. Ako vas zanima malo “geek pr0n”-a bacite pogled na službene stranice. Isto tako na Engadgetu možete vidjeti jedne od prvih dojmova o 3G iPhone-u zabilježen na videu.
3G iphone white
Mi smo još uvijek u iščekivanju svojih primjeraka pa za naše mišljenje i recenziju ćete se morati strpiti kojih tjedan do dva . Naravno ako ste bili toliko poduzetni pa se sami uputili u inozemstvo , slobodno nam se javite da zajedno “prodiskutiramo” 😉