15 dana godišnjeg

Now Reading
15 dana godišnjeg

Tek što smo se ponovo aktivirali, a već pauza. No ovaj put izgovor nije previše svakodnevnog posla, već je puno zanimljiviji. Mala turneja po Istočnoj europi s gomilom zanimljivih ljudi. Na MacKorisniku će za to vrijeme biti tiho, ali za nadati se da ću se vratiti sa hrpom zanimljivih tema.

About The Author
Toni Milovan
Utemeljio i napravio MacKorisnik. Profesionalno se bavi web content management sustavima, organizacijskim nastupom na internetu, a asistent je na “Odjelu za ekonomiju i turizam” Sveučilišta u Puli na smjeru “Poslovna informatika”.
11 Comments
Leave a response
 • Josip
  23. listopad. 2012. at 18:08

  Jel završio godišnji. 😉 Ajde malo Toni da stranica zaživi obradi današnji event pa pukni temu na sajt.

 • 8. studeni. 2012. at 09:13

  Čekamo zanimljivosti s istoka sa nestrpljenjem 😉

 • 8. studeni. 2012. at 21:50

  Svratim ovdje svako toliko i ponekada bude nešto, a sada već dugo ništa 🙁

  Ajmo, pokrenimo se 🙂

 • korisnik
  21. studeni. 2012. at 03:35

  MacKorisnik je vec dugo mrtav. Steta. Bio dobar sajt.

 • Josip
  3. prosinac. 2012. at 01:14

  Na žalost dečki rade i obadvojica nemaju vremena više za MacKorisnik. A dosta članova sa foruma je također otišlo, neki čak i prelaze na PC i Android. Malo nas je ostalo na forumu i pitanje je dokle? Možda do kraja 2013 neće više biti nikoga niti na forumu. Žalosno. 🙁

 • Josip
  3. prosinac. 2012. at 01:21

  Ono što treba ovoj stranici i forumu su novi autori i nove “mlade snage” da pišu članke, recenzije i slično. To je jedini način da stranica i forum ožive. A za sve treba imat vremena ali i ponešto iskustva jer ne može bilo ko samo tako uletiti i pisati članke.

  Ako ima neko da je zainteresiran i misli da bi mogao biti kandidat neka se javi na forumu meni, a ja ću proslijediti ideju Luki.

 • Mirko
  11. prosinac. 2012. at 20:04

  Šteta je što u ovoj našoj zemlji krasnoj, kreativnoj, punoj potencijala, ima tako malo siteova za Apple korisnike. No još je žalosnije kad jedan od rijetkih bude ovako zapušten 🙁
  Ugasite ga rađe, sramota je da zadnji članak “15 dana godišnjeg” stoji tako skoro već 90 dana…
  Bar maknite taj članak, tuga me obuzme svaki put kad svratim u nadi da ima što novo 🙁

 • 5. siječanj. 2013. at 12:52

  Zašto je sramota? :)))

  Ovaj je site imao jako dobrih 5 godina održavan trudom i entuzijazmom nekolicine ljudi i hranjen isključivo dobrom voljom gomile čitatelja :)). Nije sramota da se vidi što je bilo i kako je to izgledalo u najboljim vremenima. I još tu ima korisnih informacija… a i još ga ja ne bi proglasio gotovim :)).

  Ali žalosno je i meni da se ne stignem više njime baviti uz najbolju volju, no nakon 15 dana godišnjeg, bilo je puno dana posla, pa duži put i boravak u usa, pa sad opet posao.

  Život sa startupom nije lak i ne ostavlja puno slobodnog vremena za hobije, no kad se jednom startup stabilizira ne znači da nećemo moći krenuti dalje :)).

 • 22. siječanj. 2013. at 23:21

  Dugo traje ovaj godišnji… 😉

 • Josip
  19. veljača. 2013. at 12:47

  Ja mislim da će se sa proljećem MK probuditi iz zimskog sna, istina ova zima malo je duža ali…
  Evo update foruma je kao prva Visibaba nakon duge zime. 🙂

Leave a Response