Bushel – nadzor i sigurnost za sve vaše Apple uređaje na jednom mjestu

Bushel je jedna vrlo zanimljiva i korisna aplikacija namijenjena prvenstveno za male i srednje poslovne korisnike koji si ne mogu priuštiti često vrlo skup softver za nadzor.

Ova aplikacija omogućuje nadzor svih vaših Apple uređaja na jednom mjestu putem web preglednika. Putem Bushel možete nadzirati inventar svih uređaja, spuštati aplikacije na sve vaše uređaje, odrediti dali uređaj mora imati šifru ili enkripciju, također možete spremiti email adrese, WiFi postavke i imenik.

Bushel omogućuje i da pred konfigurirate novi uređaj tako da ga korisnik ne mora sam kod prvog paljenja podešavati. Također je moguć pregled OS-a koji je instaliran, trajanje garancije, serijski, IMEI broj i slično. Kao sigurnosnu mjeru jednim klikom možete zaključati ili otključati uređaj, a ako je potrebno i obrisati ga.

Bushel možete sami isprobati jer besplatno podržava do 3 uređaja bez ograničenja unutar aplikacije. A za dodatne uređaje usluga se naplaćuje pristojnih 2$ po uređaju mjesečno. Da bi koristili Bushel morate imati valjani Apple ID na koji se veže Bushel profil.