EaseUS daruje za Majčin dan

U svrhu daljnjeg širenja svog branda na globalnoj razini, EaseUS pruža priliku da ugrabite jedan od programa iz njihove ponude potpuno besplatno ili možete nabaviti program po želji po žestoko sniženim cijenama. U bubnju za besplatnu dodijelu programa nalaze se:

Što se tiče programa na popustu, moći ćete ugrabiti EaseUS Partition Master Pro za Mac po cijeni od $5.99 umjesto za regularnih $59.95 ili EaseUS Data Recovery Wizard za Mac za $9.00 umjesto za regularnih $89.95.

easeus data recovery


Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u ovoj promociji dovoljno je samo posjetiti web stranicu na kojoj ćete pronaći više detalja kada za to dođe vrijeme. Ponavljamo, radi se o promociji za Majčin dan (8. svibnja), a kako su količine raspoloživih ključeva za prodaju i dodjelu ograničene, budite spremni na brzu reakciju. EaseUS alati nalaze se među najboljim alatima za povrat izgubljenih podataka sa svih popularnih platformi, a posebno dobra iskustva smo imali sa njihovim programom za particioniranje, EaseUS Partition Master Pro,  kojeg definitivno preporučujemo.