EaseUS Data Recovery Wizard Free vraća izgubljene podatke

EASEUS Data Recovery Wizard Free je profesionalni alat koji se može pohvaliti bogatom listom značajki i opcija. Postoje verzije za gotovo sve veće platforme, a već smo pisali o EaseUS Data Recovery punoj verziji. Danas predstavljamo besplatnu verziju i što ona nudi.easeus free data recovery mac

Ovaj program sposoban je vratiti slučajno obrisane datoteke, ali isto tako može vratiti podatke s potrganih diskova koje operacijski sustav više ne prepoznaje. Razloga za to je više, no čak i slučaju da ste disk formatirali, podaci se mogu vratiti. Jednom kada EaseUS locira podatke bude prikazao njihove cijele nazive, a ako je lista predugačka možete koristiti pretraživanje po nazivu. Ovo je jedan od rijetkih programa u koje se možete potpuno pouzdati s obzirom da radi u gotovo svakoj situaciji.

Koja je “kvaka” kod besplatne verzije? Možete vratiti maksimalno 2GB podataka, a ako želite vratiti više morat ćete nadograditi na punu verziju. U slučaju da želite vratiti tek par manjih datoteka, 2GB bi vam trebala biti sasvim dovoljno, stoga smatramo da je ovo prilično darežljivo od EaseUS-a i ljudi kojima je prioritet vratiti nekoliko izgubljenih fotki moći će se poslužiti programom bez većih problema. U svakom slučaju, ovakav softver je uvijek korisno imati, stoga nije loše odmah kupiti punu verziju i koristiti računalo s određenom dozom sigurnosti.

mac recovery program

Svakako pratite i službenu web stranice ove kompanije, jer početkom ove godine dijelili su besplatne ključeve za svoje proizvode, a tko je pročitao naš članak na vrijeme, mogao je bez problema besplatno doći do nekih od premium rješenja.

Windows verzija za one koji koriste oba sustava

Ako kao i mi u svakodnevnom radu koristite Windows i Mac, svakako preuzmite i EaseUS Data Recovery Wizard Free za Windows. Ima sve funkcionalnosti kao i ranije spomenuta free recovery software verzija za Mac. Verzija za Windows podržava sve verzije od 2000 na dalje, FAT12, FAT16, FAT32, NTFS te EXT2/EXT3 kao i vraćanje podataka s USB memorije, dinamičkih diskova, memorijskih kartica i ostaloga.