Riječ urednika – Uspjeli smo!

Kobasice od kodova, zavrzlame s bazama, tri različite tvrtke, nekoliko mjeseci rada, 28.000 korisničkih računa, 120.000 threadova i hrpa potrošenih novaca – to su vjerojatno jedine riječi s kojima možemo opisati cijelu ovu godinu. No, nakon što vidimo konačni rezultat, na našim naboranim facama ne možete primjetiti ništa drugo osim jednog ogromnog i iskrenog smiješka.

Dvije najbitnije stavke su odrađene – nešto manje od 1600 članaka migrirano je sa starog MacKorisnika na novi portal, kao i ujedno 95% sadržaja sa starog foruma na novi IPS,  a ispred nas je sada prilagodba starijeg sadržaja, koji će se s vremenom već odraditi.  Što u ovom trenu trebate znati?

Postojeći i novi članovi, što trebate znati?

Forum je za sada i dalje na engleskom jeziku, s nekim funkcijama koje nam za sada nisu potrebne, ali su i dalje izlistane (primjerice: trgovina, blog i support), no to će se sve prevesti i urediti kroz sljedećih mjesec dana. Onaj najteži dio je gotov, ostalo je sve uživancija uz moderiranje postojećeg i novog sadržaja.

Za sada sve važnije obavijesti možete pronaći na forumu, unutar kategorije Obavijesti administratora. No, u kratko, moguće je da će neki od starijih članova morati resetati lozinku, jer se baze jednostavno nisu poklopile. Osim toga, sav vaš post count, profilne fotke i sadržaj je isti.

Veselimo se ponovnom druženju Macovaca i onih koji to žele postati, kao i međusobnom pomaganju, svakako se pridružite!

http://forum.mackorisnik.com/