GoG Fall Sale – hrpa OS X igara za par dolara

Kolege sa stranice Good old Games, odnosno GoG.com, već se godinama postavljaju kao vodeća platforma za kupovinu retro igara, a iz kvartala u kvartal svoju ponudu proširuju sa sve više odličnih naslova. S naše strane ih obožavamo, pogotovo uz ovogodišnju rasprodaju pod imenom “Monstrous Fall Sale”, koja u ovom trenu broji više stotina odličnih naslova po smiješnim cijenama.

gog-mac-os-x-igre

Igre poput prvog Witcher i njegovog nastavka, serijal Broken Sword, klasici u obliku Dungeon Keepera i System shocka, zajedno s D&D velikanima Torment i Ice Wind Dale, dostupni su za svega nekoliko dolara, a ostale Mac OS X igre mogu se lako izdvojiti pomoću istaknute kategorije “OS X”.

Također, GoG već neko vrijeme ima svoj klijent sličan Steamu, pod imenom Galaxy, uz kojeg možete cijeli postupak instalacije i ažuriranja igara učiniti znatno lakšime. Klijent smo već isprobali sa starim Witcherom i imamo samo pohvale.

Ponuda vrijedi još svega četiri dana, odnosno do kraja Monstrous Fall Salea, a za sve detalje uputite se na njihove stranice. Za slučaj da trebate preporuke Mac OS X igara, slobodno se prebacite na naš forum, naši gameri su puni prijedloga 🙂