Super Mario za iOS brzo trči, ali ga ipak ne možemo dočekati

Polygonov novi FAQ pokriva gotovo sve što bi vas moglo zanimati o najnovijoj Super Mario igri. Iako ima još nešto vremena prije nego Nintendova šareni runner izađe na tržište, ako poput nas jedva čekate isprobati Super Mario Run, sigurni smo da će vam ovi detalji biti dobrodošli. Pošto je FAQ prilično opširan, osvrnut ćemo se na najbitnije stavke.

Super Mario Run također sadrži Toad Rally i Kingdom Builder modove.

Kao što članak objašnjava, Super Mario Run je tzv. ‘throwback’ na stare Super Mario igre, ali sa ponešto novih detalja. Glavni mod će se sastojati od klasičnog trčanja s  jednog kraja nivoa na drugi, no biti će tu i skupljanja različitih valuta koje bi trebale dati igračima poticaj da završe isti nivo više od jednog puta.

Super Mario Run će također sadržavati Toad Rally i Kingdom Builder modove. Toad Rally je svojevrsna utrka koja od vas traži da pobijedite vrijeme prethodnog igrača, iliti njegov ‘ghost’, te se čini kako neće biti real-time utrkivanja između igrača. Kingdom Builder se sastoji od gradnje vaše privatne oaze pomoću valuta koje ste skupili u glavnom World Tour modu. Drago nam je vidjeti da su developeri mislili na sve – čak i netko mobilan kao Mario treba mjesto na kojem može odahnuti.

Iz članka je također očito da Super Mario Run neće biti igriv bez internetske veze. Iako su Wi-Fi i mobilni internet dostupni gotovo svugdje, možemo zamisliti kako bi ovo mogla biti prepreka za one koji žele igrati Super Mario Run od sumraka do zore.