Sačuvajte vaše podatke lako i jednostavno uz ovaj praktični alat za vaš Mac uređaj

EaseUS Todo Backup for Mac je definitivno jedan od programa koji će vam olakšati vašu svakodnevnicu. Kada dođe trenutak za backup podataka, više ne morate trošiti vaše dragoceno vreme i raditi ručno.. Startujte ovaj alat, napravite svoj Template podataka koje želite da imate sačuvane sa strane i pustite da alat uradi ostatak posla. Time se osiguravate usled svih neplaniranih nepoželjnih stvari koji mogu dovesti do gubitka podataka.


EaseUS Todo Backup nema samo opciju za pravljenje određene grupe podataka, već vam može služiti u kloniranju starog HDD-a i prebacivanja celog sistema, sa svim vašim podešavanjima i ličnim fajlovima na novi običan ili SSD disk. Naravno tu je i Full Back up opcija ukoliko želite da, nakon neplaniranih događaja, vratite apsolutno sve podatke sa starog na novi Mac uređaj ili HDD/SDD.

Tu je i Incremental Backup opcija, u kojoj se vaš poslednji backup file ažurira samo novim ili promenjenim fajlovima koji su ubačeni na vaš uređaj, dok ostatak sadržaja ostaje isti. Time se štedi vaše operaciono vreme i time se možete posvetiti drugim stvarima dok EaseUS Todo Backup for Mac alat odrađuje posao za vas.

Bezbednost vaših fajlova je najbitnija

Nebitno da li je to full backup ili backup samo određenih delova vašeg SDD ili HDD prostora. Time EaseUS Todo Backup for Mac nudi enkripciju svih vaših backup fajlova, poštujući vašu privatnost. Ukoliko dođe do neplaniranog događaja gubitka podataka, jednostavnim interfaceom i jednim klikom možete dekriptovati i povratiti vaše backup fajlove na novi uređaj.

Ne dopustite sebi da ostanete bez vama bitnih podataka, probajte ovaj alat besplatno već danas, a ukoliko vam se program pokaže korisnim kao što hoće, cena EaseUS Todo Backup licence je samo $39.99, dok sa aktuelnim popustom licencu možete dobiti za samo $29.95. Ne gubite vreme, obezbedite i osigurajte vaše podatke već danas.