Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• zhirafica
  • Pejo
  • juricaciruj
  • Nessie
  • icce
  • elvisinjo
  • darija
  • papittovenga
  • djgagy
  • sasha
  • kinsif
  • Predator971
  • vojnikpero
  • sara
  • nixa
  • barusha

Tko je online (2)

Najbolja Pizza
  • Evo jedne drugačije teme, gdje ste jeli vama najbolju pizzu :?:

Početi ću: Pizzeria Petrus u Kraljevici. Odlično i jeftino(obiteljska pizza za četvero+2 cole+0.5l mineralne+gusti sok=115kn)
    Post edited by Unknown User at 2009-10-28 23:54:32
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • 18 Komentara sorted by
  • Pizzerija Porto u kraljevici. Zbilja najfinija i najbolja pizza. Ne da je bogata nego su i sastojci dobri, a ne oni najjeftiniji sirevi itd.
    Oro Goro je isto dobra ali na drugaciji nacin. jednom sam uzeo neku sa vrhnjem,špekom,dimljenim sirom i ostalo kao mijesana i nisam mogao hodat 5 sati kak sam se ubio :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • DG nekad davno, sad vise ne :(

Trenutno mi je Bijela Pizza u pizzeriji Lipov Hlad u Osijeku najbolja, a drugo mjesto drzi custom pizza u Splitu u pizzeriji Velo Misto (al kako ju ja slozim kosta 86 kn za jednu osobu).

Edit: krivo napiso ime pizzerije, panj.
    Post edited by ficho at 2009-10-28 08:25:34
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Cakovec, restoran Barok..meni osobno najbolja pizza, mnogi koji su probali se slozili, pogotovo za pizzu Di Rico..nikad bolju jeo nisam :P pa eto, za one koji ce skoknut mozda do Cakovca, isplati se probat ;)
    Jedan potpis.
  • said:

DG nekad davno, sad vise ne :(

Trenutno mi je Bijela Pizza u pizzeriji Lipov Hlad u Osijeku najbolja, a drugo mjesto drzi custom pizza u Splitu u pizzeriji Malo Misto (al kako ju ja slozim kosta 86 kn za jednu osobu).

da, DG je nekad bio uvjerljivo najbolji. nije niti sad los, ali to je sjenka stare pizze.

kariola u kranjcevicevoj, ali je skupa..
  • Kariola je premium segment pa je i takva cijena :) Svakako za preporučiti, ako se želite malo pomaziti po želucu, a nije vam žao platiti premium cijenu.

A ako ste za nešto po prihvatljvijim cijenama - a da je odlično: Oro Goro u Oroslavju je zakon.
    iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
  • Kariola je po meni totalno bacanje para :roll:
  • Blue Sky iza remize...jedna od boljih u današnje vrijeme...a jeo sam ih dosta i da jeo sam i u DG.U orogoro nisam jeo
  • said:

Trenutno mi je Bijela Pizza u pizzeriji Lipov Hlad u Osijeku najbolja, a drugo mjesto drzi custom pizza u Splitu u pizzeriji Malo Misto (al kako ju ja slozim kosta 86 kn za jednu osobu).

Eh @ficho jesi probao cevape u lipovom hladu??? :D
  • said:

a drugo mjesto drzi custom pizza u Splitu u pizzeriji Malo Misto (al kako ju ja slozim kosta 86 kn za jednu osobu).

Da ne mislis mozda na Velo Misto na spinutu? :) Fenomenalna im je pizza!

Al ako ne misliš na Velo onda mi otkrij tajnu di je Malo :D
    Games dont make people violent, lag does.
  • Ma mislim na velo misto, da, sorry :D

@fdjuri nisam, pre dobra mi je bijela pizza da bi ista drugo probo... Jel bi trebo? ;)
  • hehehe Zna li ko koju jako dobru pizzeriu sa dostavom u Rijeci. Ja kad idem kupovat, moram cekat da naprave... :( Hint?
    MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • said:

hehehe Zna li ko koju jako dobru pizzeriu sa dostavom u Rijeci. Ja kad idem kupovat, moram cekat da naprave... :( Hint?

Ima jedna u Zg di moj buraz jede i nece nigdje drugdje, a nemaju dostavu... Dogovoris se lijepo s njima da kad dolazis po pizzu nazoves i oni ti kazu za kolko ce bit i ti ju samo pokupis :)
  • said:

Cakovec, restoran Barok..meni osobno najbolja pizza, mnogi koji su probali se slozili, pogotovo za pizzu Di Rico..nikad bolju jeo nisam :P pa eto, za one koji ce skoknut mozda do Cakovca, isplati se probat ;)

slazem se u potpunosti.
    na drugo mjesto u cakovcu bi jos uvrstio trattoriu Rustica.
    ali broj 1 definitivno, restoran Barok. pizza odlicna, velika je velika ( 8-) ), cijenom pristupacna.

a u vz-u mi se najbolja pizza cini da je u restoranu Santa Maria, koji ujedno nudi i meksicka jela.
  • said:

@fdjuri nisam, pre dobra mi je bijela pizza da bi ista drugo probo... Jel bi trebo? ;)

probaj ih obavezno a ak ti se ne svide imas Makedonku (isto pecenjarnica ali su vise orijentirani na cevape). :)
  • kad vec spominjete cevape, odlični su u Konobi Ognjišće u Crikvenici.
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • said:

...Oro Goro je isto dobra ali na drugaciji nacin. jednom sam uzeo neku sa vrhnjem,špekom,dimljenim sirom i ostalo kao mijesana i nisam mogao hodat 5 sati kak sam se ubio :)

Zagorska u oru goru! Najbolja, isto ko i urnebes :) oro goro FTW
  • Pizzeria Podrum na Viškovu. Tri srčka. JE-BE-NAA! :D
  • said:

said:

Cakovec, restoran Barok..meni osobno najbolja pizza, mnogi koji su probali se slozili, pogotovo za pizzu Di Rico..nikad bolju jeo nisam :P pa eto, za one koji ce skoknut mozda do Cakovca, isplati se probat ;)

slazem se u potpunosti.
    na drugo mjesto u cakovcu bi jos uvrstio trattoriu Rustica.
    ali broj 1 definitivno, restoran Barok. pizza odlicna, velika je velika ( 8-) ), cijenom pristupacna.

a u vz-u mi se najbolja pizza cini da je u restoranu Santa Maria, koji ujedno nudi i meksicka jela.

potpisujem za rusticu, samo oni ponekad znaju malo zap***it s cijenom..ali prava pizza iz krusne, odlicna takodjer..odmah poslije baroka ;)
    u zagrebu, nakon sto sam probao na nekoliko mjesta, do sad mi se najvise svidjela u petici, kod ravnica..al vidim da cu morat jos malo okolo probat..za cevape (za one koji vole cevape kakve ima rubelj, u obliku plocica), najbolja big mamma..porcija velikih 22 kune (4 plocice, lepinja, luk), sto je kod prije spomenutog 30..i lepinja nema miris auspuha :mrgreen:
    Jedan potpis.