ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 DG nekad davno, sad vise ne
Trenutno mi je Bijela Pizza u pizzeriji Lipov Hlad u Osijeku najbolja, a drugo mjesto drzi custom pizza u Splitu u pizzeriji Malo Misto (al kako ju ja slozim kosta 86 kn za jednu osobu).
Trenutno mi je Bijela Pizza u pizzeriji Lipov Hlad u Osijeku najbolja, a drugo mjesto drzi custom pizza u Splitu u pizzeriji Malo Misto (al kako ju ja slozim kosta 86 kn za jednu osobu).
a drugo mjesto drzi custom pizza u Splitu u pizzeriji Malo Misto (al kako ju ja slozim kosta 86 kn za jednu osobu).
hehehe Zna li ko koju jako dobru pizzeriu sa dostavom u Rijeci. Ja kad idem kupovat, moram cekat da naprave...
Hint?
Cakovec, restoran Barok..meni osobno najbolja pizza, mnogi koji su probali se slozili, pogotovo za pizzu Di Rico..nikad bolju jeo nisam
pa eto, za one koji ce skoknut mozda do Cakovca, isplati se probat
@fdjuri nisam, pre dobra mi je bijela pizza da bi ista drugo probo... Jel bi trebo?
...Oro Goro je isto dobra ali na drugaciji nacin. jednom sam uzeo neku sa vrhnjem,špekom,dimljenim sirom i ostalo kao mijesana i nisam mogao hodat 5 sati kak sam se ubio
Cakovec, restoran Barok..meni osobno najbolja pizza, mnogi koji su probali se slozili, pogotovo za pizzu Di Rico..nikad bolju jeo nisam
pa eto, za one koji ce skoknut mozda do Cakovca, isplati se probat
slazem se u potpunosti.
na drugo mjesto u cakovcu bi jos uvrstio trattoriu Rustica.
ali broj 1 definitivno, restoran Barok. pizza odlicna, velika je velika (), cijenom pristupacna.
a u vz-u mi se najbolja pizza cini da je u restoranu Santa Maria, koji ujedno nudi i meksicka jela.