Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• jedan.tamo
  • hrca10
  • MBSxDesign
  • songoku
  • Rissien
  • radikaldub
  • Damirst
  • bope
  • jpelko1
  • imarink
  • Virtualni
  • Ivy
  • danijelklcom
  • AdoSel
  • Jonny018
  • tkotikrivkristijan
  • Phantom_Lord
  • wilson
  • Darian
  • ozzbozz

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
pomoc oko ringtonova
  • dali je mogue kako postaviti svoj ringtones na iphone sa najnovijim softwareom, ako bi mi netko mogao pomoci

hvala unaprijed
    Post edited by Unknown User at 2009-10-31 12:06:44
  • 10 Komentara sorted by
  • dvije aplikacije. obje preko cydie.
    (može i jedna)

prva unlimtones, druga tonefxs..

pomoću jedne skidaš tonove direktno iz ogromne baze, pomoću druge odabireš i uključuješ mogućnost više ringtonove-a, svaki poziv, drugi rington..
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • odi na audiko.net, napravi svoj ringtone i onda ssh-om ubaci u /Library/Ringtones
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • Koristi Ringer ili iToner program.

Sa njima se možeš igrati sa pjesmama na svom kompu.

PS. Ovo su programi za MAC neznam imaju li za Win
  • iToner. Ja sam ga platio 15$ i vrijedi svaki cent. (barem meni).

Postoji ti izrada ringtonesa preko iTunesa, imaš brdo tutoriala preko neta... googlaj... ;)
  • Ako koristiš Mac, Ringer ti je zakon meni osobno bolji od iTonera iako je i on odličan.

Ringer ti automatski baca tvoje ringtonove koje napraviš u iTunse pod Ringtones gdje ti ostaju zauvjek te ih možeš syncati sa iPhonom.
    Dok iToner također synca sa iPhoneom ali problem nastaje kada se iPhone restora onda gubi sve podatke jer iToner zapisuje podatke na iPhone i čita ih sa njega. Znam restore from back up, ali što ako treba clean restore...

Meni je Ringer više user friendly i jednostavniji. 8-)
  • da li je moguce imati ringtone duzi od 30 sec? sta treba napravit?
  • Ako ga sam radiš preko iTunesa, max. dužina je 40 sec. dok ja sa iTonerom imam neograničenu dužinu, odnosno mogu staviti i cijelu pjesmu.
  • da ali ja kad ubacim u iphoneu ring duzi od 30 sec on ga ne prepoznaje.
  • Ja koristim iz Cydie Anyring i vrhunska je applikacija. Može se staviti bilo koja pjesma iz iPhona tako da svira cijela ili se jednostavno trima odakle dokle hoćeš. Bjutifol
  • Hvala pomogo mi je Anyring :)