Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• t_i_n_a
  • olymp
  • Nessie
  • maxus
  • Saby1978
  • Zoki_Zg
  • PeroZ
  • alenq
  • Hampy
  • AndyBoy
  • micro
  • tetanus
  • lvudric
  • sara
  • ilovric
  • iWave
  • nunu
  • aladin
  • struja
  • Matea

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPod Tuoch (ovaj najnoviji)
  • Imam par pitanja u svezi tog uređaja.
    Primjetio sam da je dosta sličan iPhone-u.
    Zanima me, da li programi koji se mogu naću u apple store-u mogu koristit i za iPod? :)
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:28:10
  • 5 Komentara sorted by
  • Ja mislim da ti i pise u opisu aplikacije u AppStoreu da li je i za iPhone i iPod. Neke ne rade za iPod ali to je 1% aplikacija npr. aplikacije vezane uz kameru i telefon(naravno) mada ni to nije pravilo.

http://img.skitch.com/20091031-829tdt91ctdxji2ny43kubbm5n.jpg ili http://img.skitch.com/20091031-bbmxxjxxwxemr8pfdwq7kb73ce.jpg
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Hvala :)
  • Nekad sam mislio da je blesavo imati zajedno iPod i iPhone, ali evo sada mi je drago da svoj iPodTouch mogu razvlačiti okolo za muziku i surfanje kad imam WiFi u blizini, ili kad nabrzaka gledam nešto i ne da mi se buditi Maca, recimo vrijeme ili neki podatak na imdb dok gledam neki film.

Tako mi iPod pomaže da baterija na iPhoneu traje puno dulje. Punim ga svaki drugi ili treći dan, dok iPod punim sporadično, od jednom tjedno ili kad ga spojim na komp radi nove muzike ili nekog sličnog razloga. Sve u svemu, kombinacija sa oba uređaja je i te kako korisna, a sad po zimi kad svi ionako imaju jakne sa puno đepova nije neki problem ni nositi oba uređaja sa sobom.
  • Ja upravomislim da je, jer mi se čine skroz slični. Tako da bi umjesto iPhone-a bio dovoljan i najobičniji mobitel
    Reci mi u vezi iPod-a. Od kada, tj. od koje generacije on u sebi ima wi-fi?
  • Od prvog iPod toucha, al decki malo ste offtopic :P