Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• wilijam
  • ivanos2
  • macaksb
  • e_FotografijaHr
  • anamarijaikatarina
  • axxo
  • giove
  • nixaster
  • mackkris
  • Clark Kent
  • jpenezic
  • Zoki_Zg
  • bope
  • chofizg
  • lajka
  • triska
  • tome0330
  • fosavance
  • m3d033
  • AndyBoy

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
PC igra na Macu...
  • ...ali nije pitanje virtualizacije, BootCampa ili sličnog. Naime vrijede li isti s/n za pc i za mac igre?
    Post edited by Unknown User at 2010-05-17 14:56:27
  • 9 Komentara sorted by
  • IMO trebalo bi vrijediti ako je igra za obadvije platforme na istom mediju! Ako se prodaje odvojeno onda sumnjam. Tako recimo funkcionira dosta orig. aplikacija
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ja znam kako je kod aplikacija. Corelov Painter dolazi na jednom mediju i ima jedan serijal. Adobe ima i različite medije i različite serijske brojeve za različite platforme.
    Ne znam za niti jednu igru koja dolazi u izdanju za Mac i PC. Uvijek se radi o različitim paketima a ponekad i različitim izdavačima.
  • spore i sims 3 dolaze na istom mediju za obije platforme. ima ih još, ali navedene imam pa sam siguran.
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • "Bill" said:
    Ja znam kako je kod aplikacija. Corelov Painter dolazi na jednom mediju i ima jedan serijal. Adobe ima i različite medije i različite serijske brojeve za različite platforme.
    Ne znam za niti jednu igru koja dolazi u izdanju za Mac i PC. Uvijek se radi o različitim paketima a ponekad i različitim izdavačima.

Svaka Pixarova igra poput Wall-E, Incredibles, Ratatuli itd... dođe na istom disku instalacija za Mac i PC, vjerujem da ima još proizvođača... :?
  • Takodjer svaka Blizzardova igra...
  • Dakle po svoj prilici ne, naime Civ4 imam u originalu a inačica za mac kod nas košta bezobraznih 450+ kuna. Postoji li uopće mogućnost da igra koja traži cd da bi radila koristi isti cd za mac, znači da skinem igru i sa istim s/n teoretski uspijem dobiti mogućnost za pokretanje?
  • Odgovorit ću si sam :) Nema apsolutno nikakve šanse na kugli zemaljskoj da se potpuno legalno kupljena igra za pc zavrti na macu ili da se išta od prava kupca iskoristi, a kad je u pitanju ilegalno skidanje onda su svima puna usta zaštite prava proizvođača.... BootCamp, Crossover games i slična rješenja doduše postoje ali nisu ni izbliza zadovoljavajuća. Dakle kupiš proizvod ali ga ne možeš koristiti.
  • "klukcrvenobradi" said:
    ...ali nije pitanje virtualizacije, BootCampa ili sličnog. Naime vrijede li isti s/n za pc i za mac igre?

Po mom nekom iskustvu neke da a neke ne.
  • Half life 2,Team Fortress 2 rade na macu i na pc-u sa istog cd-a ili steama