Naime, kolega dobio na poklon ovu igracku i zamolio me da mu istaliram Snow Leoparda povise postojeceg. Sve je islo sa externog dvdrw-a, jer je interni pokvaren. Sve je proslo ok. Ali danas nakon instalacije boot campa, i postavka sam postavio da dize prvi boot ext.drive sa Win7icom. E tu sam fulao, jer sada kad ga upalim samo stoji jabuka u srediti i tu i tamo promjenu sliku u X i sl. Kako da to vratim na prijasnje stanje?
Nov sam u ovom tako da je svaka pomoc dobrodosla. Hvala!
lp pegla
Post edited by Unknown User at 2009-11-04 23:18:54
BootCamp ti je rješenje za instalaciju, dolazi s OS X-om, veoma jednostavan za upotrebu. Što se tiče boota, odi u System Preferences i nađi Startup Disk i tamo promijeni koji hoćeš da bude default.
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
Uspio sam to napravit, ali zafrkavajuci se sa particijama, jel moguce izbrisat particiju na kojoj je OS iz os-a? Nisam valjda takve srece?
Anyway, s obzirom na to da mi ne radi optika, i imam externi dvdrw pokusao sam sa Snow Leoparnom dignut sistem nanovo. Stiskam "C" kod paljenja i vidim da pocme blinkat externi drive, i onda na ekranu stoji preksizeni krug te ispod se vriti ona mala kuglica. Tako stoji vec 2h. Jel on to nesto radi ili je to neka greska? Sto da radim?
lp pegla
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00