Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Boom-Apps
  • baka
  • fatossi
  • Robery0900
  • AlkyKronick
  • maxus
  • darija
  • BAXA
  • flixoni
  • zriha
  • _K1_K1_
  • angel
  • vjeko
  • penac
  • TiaRhea
  • gadafi

Tko je online (0)

Kvaliteta signala T-mobile
  • Pozdrav svima!
    Neznam je li već bilo riječi o ovome; naime, vrlo često tijekom razgovora mi se događa da jedno vrijeme ne čujem osobu s druge strane, tj. da se prekida zvuk. Ponekad se čak i potpuno prekine veza, neovisno o količini signala kojeg prikazuje skala na telefonu. Ne bih rekao da se radi o samo mom uređaju pošto se ista stvar događa sa još jednim IPhone-om koji sigurno nije iz iste serije proizvodnje. Kod kuće (Dubrava) gdje inače koristim wi-fi (ako ima ikakve veze) se stvar najčešće događa, mada indikator pokazuje puni signal. Moram priznati da je malo frustrirajuće, pošto sam prije koristio tele2 (sa drugim aparatom) kod kojeg gotovo nikad nisam imao ovakvih problema. Radi se o Iphone-u 3GS 3.1.2, samo Jailbreak-an.
    Ima li možda netko neko objašnjenje za ovo? :/
    Post edited by Dottore at 2010-09-19 18:01:02
  • 11 Komentara sorted by
  • Imam ja objasnjenje; T-Mobile mreza je najobicniji digitalni smrad rasiren po Hrvatskoj.

Imam 2 iPhonea i 2 SIM kartice, Vip i T-Mobile. S jednom oba rade savrseno, a s drugom oba propustaju pozive, gube zvuk za vrijeme poziva i ostaju bez mreze kad im se sprdne. Pogodi koja je koja :roll:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Jel ikako moguće (third party aplikacije, postavke telefona ili slično) barem djelomično popraviti stvar. Ovo me podsjeća na početak rada vipneta i tele2 kad im je infrastruktura bila u povojima. Zar je moguće da t-mobile ima takvih problema sa svim silnim parama i tehnologijom?!
  • Stavite VIPovu karticu i uživajte!!
    ja od firme imam 099 , nemam komentara nego, bože sačuvaj!!
    ali već dva dana furam VIP u svome iphoneu, mada ga već koristim 8-9 god.
    T-smrad je u startu pograbio klijente, i razna državna poduzeća,kojima uopće nije važna kvaliteta, jer oni ne plaćaju nego društvo, a opet u tim državnim poduzećima sjede stari "jugo funkcionari" koji su navikli na kššš-kakoššššššš si kumepppeep
    i sada su svi na neki način vezani uz taj t-com.
  • Imam i300 :/ tako da vip otpada.
    Sve ostalo (3G, wifi, multimedija...) radi savršeno, ali ovo sa voice signalom je ponekad stvarno frustrirajuće. Imam high end uređaj i onda se mičem po sobi da bi dobio signal i vičem "daj ponovi, nisam te čuo, neš prekida"! Sramota...
  • Takve probleme sam i ja imao početkom godine kad sam uzeo iPhone u T-Mobileu. nakon 4 mjeseca sam pukao i u VIP-u uzeo Komplet 200 tarifu. Sve radi savršeno, bez problema, pucanja veze i slično. Prvi put sam prešao na T-Mobile i nikad više. Sramota za prvog i najvećeg nacionalnog operatera.
  • Ja recimo nemam pojma o čemu pričate, već 10 godina sam na T-mobile (HT-mobile prije) i NIKAD nisam imao ni najmanjih problema, pucanja veze, nedostupnosti itd., štoviše, kad neki VIP-ovci na nekim zabačenim mjestima Lijepe naše nisu imali signala ja sam uvijek imao. Tako da ovisi valjda od korisnika do korisnika, al rijetko će netko kome je sve dobro otvoriti temu kako T-com ima super signal, a gotovo uvijek ćemo se žaliti javno ak je nekaj loše, što je naravno logično.
  • Ja isto na T-Mobileu nikad nisam imo problema, koristim ga od kad imam mobitel, kad nema signala na T-Mobileu nema ni na ostalima. Istina je da na nekim djelovima HR T-Mob jedva dostupan dok VIP ima pun 3G signal. Tamo ni ne razvijau signal jer im se ne isplati zbog premalog broja korisnika kojih su se ocito spremni odrec
  • Isključio sam jučer 3G u postavkama i od tada koristim isključivo edge (kad mi ne treba internet) i dosad mi jos ni jednom nije doslo do smetnji ni prekida veze, ni na mjestima na kojima bi, kad je 3G uključen, bilo problema. Čini se da se radi o lošem (bilo je riječi da je 3G u zagrebu loš) 3G signalu koji zasigurno, kad je slab ujedno još i više troši bateriju, a i stvara probleme sa voice komunikacijom.
    Evo, bilo bi mi drago ako ovo nekome pomogne.
    Pozz...
  • said:

Ja recimo nemam pojma o čemu pričate, već 10 godina sam na T-mobile (HT-mobile prije) i NIKAD nisam imao ni najmanjih problema, pucanja veze, nedostupnosti itd., štoviše, kad neki VIP-ovci na nekim zabačenim mjestima Lijepe naše nisu imali signala ja sam uvijek imao. Tako da ovisi valjda od korisnika do korisnika, al rijetko će netko kome je sve dobro otvoriti temu kako T-com ima super signal, a gotovo uvijek ćemo se žaliti javno ak je nekaj loše, što je naravno logično.

+1 :D
  • 3G u T-M faila katastrofalno. na putu od dubrave do crnomerca u (tramvaju) mi se prebaci s 3Ga na edge bar 3 puta (nekad i 5) i to ne na sekundu dve nego na 5 min. a da ne pricam ako udjes u centru u neku zgradu, odma ode u rac sve.. pa u t centru u jurisicevoj nema 3g-a onak wtf
  • said:

Pozdrav svima!
    Neznam je li već bilo riječi o ovome; naime, vrlo često tijekom razgovora mi se događa da jedno vrijeme ne čujem osobu s druge strane, tj. da se prekida zvuk. Ponekad se čak i potpuno prekine veza, neovisno o količini signala kojeg prikazuje skala na telefonu. Ne bih rekao da se radi o samo mom uređaju pošto se ista stvar događa sa još jednim IPhone-om koji sigurno nije iz iste serije proizvodnje. Kod kuće (Dubrava) gdje inače koristim wi-fi (ako ima ikakve veze) se stvar najčešće događa, mada indikator pokazuje puni signal. Moram priznati da je malo frustrirajuće, pošto sam prije koristio tele2 (sa drugim aparatom) kod kojeg gotovo nikad nisam imao ovakvih problema. Radi se o Iphone-u 3GS 3.1.2, samo Jailbreak-an.
    Ima li možda netko neko objašnjenje za ovo? :/

pozz, i mene muci isti problem sa iphone 3g FW 3.0 jailbreakan, unlockan, tele2 sim..
    znaci signal mi je stalno full ali sam ne dostupan za pozive, sms kasni satima, dok s druge strane ja mogu zvati bez problema.
    radio sam restore i ništa, isti problem. primjetio sam po forumima da je to problem u cijelom svijetu.
    ugl.. rejsio sam ga tako da sam sve postavke nekih notifications-a raznih app-ova (fring), fetch, push u setings-ima mail-a stavio na manual ili sam ih ugasio (zavisi od ponudjenih stavki). provalio sam da one usprkos ne podesenom APN-u pokusavaju da se spoje na net. a dok je aktivan 3g (kojeg ste vjerojatno ugasili vec u startu kao i ja) ili edge mii smo nedostupni.. ili tako nesta.. :D uglavnom sad radi bez ikakvih problema. .. :shock: