"mr.ezrider" said:ja ne vidim ozbiljniji hardverski problem .. imao sam onaj jedan flicker .. i poslije toga nista.. a non stop radi igram eve .. codiram .. uglavnom radi dobro .. ekran dobar .. stroj brz .. ja nemam zamjerki .. tih .. nema sumova .. klikanja .. ili cega vec .. zujanja .. mislim cini mi se ok .. jedino taj flicker koji se mozda opet pojavi .. ali i to kada rijese ili ce biti zamjena ili popravak neki .. stoga ne brinem ..
"mr.ezrider" said:demmit ... ja nisam vidio razloga ne staviti .. nisam imao nego par puta flicker u mjesec dana .. jucer sam to stavio .. ne znam jel ima ili nema flickera jer mi se iznimno rijetko javi ..
"aramic" said:Naručen u studenome... još ga nema...
Ali ima nade...
http://www.macrumors.com/2010/02/18/27-inch-imac-shipping-times-continue-to-improve/
Bilo bi lijepo da ovi iz apcoma barem pošalju mejl tipa: ljudi sorry kaj čekate comp 3-4 mjeseca, ali znate, to ne ovisi o nama bla bla truč
Očekujem da comp nakon sveg ovog čekanja bude besprijekoran inače![]()
![]()
"aramic" said:Da ne bu zabune, bili su fer pa nisu tražili unaprijed pola love nego samo 3000 kn i najavili su da comp ne bu prije - prosinca... (tad se još nije znalo za ove probleme s ekranom).
Ako niš, bar sam na listi čekanja dosta visoko
"aramic" said:Da ne bu zabune, bili su fer pa nisu tražili unaprijed pola love nego samo 3000 kn i najavili su da comp ne bu prije - prosinca... (tad se još nije znalo za ove probleme s ekranom).
Ako niš, bar sam na listi čekanja dosta visoko
"aramic" said:Danas su mi javili da je iMac stigao. Trebam uplatiti ostatak love i comp je moj:) kako sam na putu to će sutra napraviti moj knjigovođa, a ja se nadam compu početkom slijedećeg tjedna.
Stavim post kad se uređajčić napokon ukaže na mom stolu.
Jednostavno mi je strasno citati kako posluju ovi nasi dealeri, das im 20% i vec unaprijed znas da ce te navlaciti i da ces zapravo biti jako sretan ako oni ispostuju svoj dio ugovora :(
zato treba što manje uplatiti, 10% najviše, jer je previše malo da im daš 20% i onda te navlače, ne javljaju se, bla bla bla..ali eto
aramic said: Na dno‹123› *Hardver i dodaci (računala)Naručen iMac 27'' (i5)... Vote Up0Vote Down aramic Studeni 2009 Link Prijavi Posts: 337Društvo,
nisam mogao izdržati... pokleknuo sam...
Odgodio sam preuređenje ureda iz tehničkih razloga, pa sam oslobođena sredstva preusmjerio u novo osnovno radno sredstvo
Naručio sam danas to čudo i kažu mi da ga mogu očekivati u prosincu. Kako je miš došao u obečanom roku, nadam se da će i sada biti tako. Ono što je nevjerojatno, DANAS (u nedjelju) mi je na mejl odgovorila Zrinka iz Apcom-a jer je slijedeći tjedan nema. Ljubazna i brza, kao i uvijek do sada
Formira se lista čekanja na bazi "first in first out" pa se nadam da ću biti u prvoj turi (ili bar drugoj )
Sad sam na iMacu 20'' pa ću s vama podijeliti dojmove čim mi stigne zvjerčica kakva je razlika u strojevima.
Čestitam na odabiru,ako nisam nepristoja,koliko je došao?
Zasto ljudi uopce kupuju stolne Macove u hr kad za te pare mogu otic u at ili it, dobit stroj odmah i jos kod nas kupit hr tipkovnicu?
daj ficho, bar si ti razuman čovjek. nije isto poć kupit Minija ili Macbook (Pro) i iMac od 27" :D
Pa tamo di si kupio sigurno hoce, a u nekim slucajevima ce i drugdje (npr. zamjena iMaca zbog losih ekrana).
Cudo se dogodilo!!!Naime prije dva dana sam uplatio polog za novi iMac 21,5 i3 komp i kaze mi Zrinka iz apcompa da ce biti za mjesec dana a ono pogledam danas mail i javlja mi da su neocekivano dobili posiljku...wiiiiiii stize mi sutra!!!nitko sretniji od mene :-))) pozdrav mac-ovcima
Stigao mi je novi iMac 21,5 i3,ATI HD 4670,500 GB HD i super sam zadovoljan,radi brzo a i instalirao sam pomocu bootcampa Windows 7 i trenutno igram igru Call of Duty:MW 2 i igra doslovno leti na visokim postavkama.. Samo ljudi mali oprez pri instalaciji Windows 7 ..naime mora se napraviti ovaj postupak da bi instalacija uspjela...uf imao sam s time problema ali uspio sam,stvar je u driveru za ati karticu koji se mora obrisati...evo postupak: http://klauskjeldsen.dk/boot-camp-imac-error-fix-black-screen/
Dajte mi recite da li je ovaj i3 zapravo ekvivalentan Core Due procesoru ili ne?
Catalyst Group said: Dajte mi recite da li je ovaj i3 zapravo ekvivalentan Core Due procesoru ili ne?
Ne. Bolji je dosta. i3 je dvojezgreni procesor sa HyperThreadingom tj. ima dvije fizicke jezgre, a 4 "virtualne", plus sto podrzava i TurboBoost
Pozz, posto sam odlucio swichat s pc na imac, interesira me kakvo je stanje s žutilom i ostalim bolestima. Citam na njemackim forumima o dosta problema pa sam nekako sve neodlucniji. Ne bih htio dati cca 15000 kn a onda imat poluproizvod. Kolko sam skuzio zutilo se javlja i na 21,5 ili je to boljka samo 27? Uf, na sto muka sam!
To i mene zanima, dali ima i dalje problema s zutilom, zbog toga sam imac stavio na cekanje i rade se odlucio za mbpro-a.
mislim da je to bilo samo na prvim generacijama...
jojovz tvojim mukama dosao je kraj, ja sam uzeo iMac27 i3 (model ljeto 2010), i ekran je stvarno nesto posebno + nigdje nema ni traga zutilu i treperenju ekrana, a ni CD-ove ne grebe :) (cesti problem sa starim iMac 27). Ja sam isto bio lagano u strahu sta ako dobim fail ekran, uglavnom prije kupnje sam jako puno citao po vanjskim forumima da vidim da li se problem javlja u novim modelima ali nisam naisao.
Ma nasao sam na njemackom forumu da jos uvijek problemi postoje, zato sam htio cuti od ljudi koji su sad nedugo uzimali. Mozda si pogodio na dobroga, mozda nema vise problema, al ja kakve sam srece uvijek pogodim na lose. A nista, tko ne riskira ne profitira, mada kad covjek razmisli da pljune cca 17000 kn za komp a onda se moras molit bogu da ne dobijes fals. Kad kupim javim kakav ce me dopasti. Pozz!
P.S. Ako je netko nedugo kupio 27 ili 21,5 nek javi dal je bilo kakvih problema ili ne. Hvala!