Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• pero
  • kraguljgoran
  • Jaksa
  • Hrco
  • borinem
  • mkladaric
  • Žarko
  • dule
  • cule901
  • tmilovan
  • montypirate
  • _matija_
  • dabiggie
  • kiwwy
  • Braacic
  • Mariobilll

Tko je online (0)

Preporuka - Baterije
  • Ovak....vjerujem da tu ima ljudi koji se bave i fotografijom...pa pretpotstavljam i da koriste punjive baterije u foticima....kako su meni nakon vec 2 godine i ko zna koliko stotina punjenja trenutne 4 x AA 3000mAh pocele otkazivat vrijeme je da i ja pocnem razmisljat o nabavci novih... :-D

S obzirom da iz iskustva znam da dobar brend ne znaci kvalitetu kod baterija....trebam misljenja....trenutno bezicnog shtakora i fotic tjeram na McPower iz chipoteke (AA baterije :-) ) koje su za cijenu od 75kn za 4kom radile iznenadjujuce dugo.... :mrgreen:

Duracell? Varta? Sony je frendica kupila 2500mAh s punjacem i radile su daleko losije nego ove moje....tak da otpadaju....
    Post edited by Unknown User at 2009-11-11 15:22:47
  • 6 Komentara sorted by
  • ja bio do sadnajzadovljniji s energizer lithium..ne znam di ih tu kod nas ima, ja dobio kupljene u ducanu tipa mediamarkt u madjarskoj..neubitacne su..nakon dva mjeseca u bezicnom stakoru, ostalo je nekih 85-90 % u njima
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Jedan potpis.
  • imaš sony 2500 to su one naranđasto sive - dvije vrste - potpuno su iste samo na jednima piše made in japan a na drugina made in china..... :D

sanio ima dobre 2800 ja ih koristim u canonu i one su made in japan...a ne china :D
    odi ako si iz zg u hg spot imaju hrpu baterija i popust 20% na cash i više
    sony,sanio,duracell,enegaizer,philips imaju sve s punjačima i bez
  • Hm...frendica je uzela bas te narandjasto sive...al bas cu je pitat da vidim jel su mejd in cajna pasteta....jer su bas katastrofa....npr. dok su ove moje McPower bile prije tjedan napunjene....na foticu joj je pokazivalo da su pune...a njene svjeze s punjaca skinute prije vuru vremena pokazivalo pola prazno...a moje tad vec bile stare godinu dana i imale poprilicno punjenja... xD

tream nesto pouzdano i da drzi punjenje....bas kao sto su ove bile....preko tjedan dana drze punjenje....sto mi je ogroman plus... :)

Dakle samo da gledam da nisu mejd in cajna pasteta...vise manje.... :--D
    Nist....sutra pravac mandi i buy buy buy.... :D
  • stari ja ti imam u svom fotoap. neke baterije GP 1300 RECHARGEABle NiMH I VEC OKO 2 -3 god ih iznova punim i stalno koristim i uvijek traju isto ,dosta dugo.Pise na jima made in china a snjima zajedno sam kupio i sanyo punjac i ne sjecam se ali mislim da sam to onda jako jeftino platio.Stvarno nekad ime ne ma veze s kvalitetom

Eto ako ti moze to sta pomoci.
  • Ako se ne varam to su one Golden Power.....i jedno vrijeme su se prodavale u kvarku fakat jeftino....no i one su sad dobile na cijeni.....iam osobno i takvih nekoliko komada al jedino za sto mi valjaju nakon 4 godine je za GameBoy advance... :-D
  • said:

Ovak....vjerujem da tu ima ljudi koji se bave i fotografijom...pa pretpotstavljam i da koriste punjive baterije u foticima....kako su meni nakon vec 2 godine i ko zna koliko stotina punjenja trenutne 4 x AA 3000mAh pocele otkazivat vrijeme je da i ja pocnem razmisljat o nabavci novih... :-D

S obzirom da iz iskustva znam da dobar brend ne znaci kvalitetu kod baterija....trebam misljenja....trenutno bezicnog shtakora i fotic tjeram na McPower iz chipoteke (AA baterije :-) ) koje su za cijenu od 75kn za 4kom radile iznenadjujuce dugo.... :mrgreen:

Duracell? Varta? Sony je frendica kupila 2500mAh s punjacem i radile su daleko losije nego ove moje....tak da otpadaju....

Sanyo eneloop. Nova generacija NiMh baterija s vrlo malim samopraznjenjem. Meni su rijesile problem s sjebanom serijom olympus FE-310 foticha.
    Nista drugo na njemu nije radilo. Imaju i drugi prizodjaci slicnu seriju, pa pogledaj.