Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• nbacac23
  • vjeko
  • Ilko21
  • pax0707
  • AgdaM
  • bionda
  • leri
  • kiFla
  • bubi
  • borostef
  • Dalmit
  • antevekic
  • tonci
  • TomTom
  • bope
  • smugl3r
  • nikolamujdzic
  • AndyBoy
  • lakick
  • MacStarter

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iphone se nece upaliti
  • ..skidao sam nesto s cydie i zablokirao mi je..i ja sam ga restartao ali se nece upaliti..samo je jabuka pokazana i nece dalje..molim vas pomooooc..mobitel je jailbreakan..3.1.2 verziha iphone 3gs..molim vas!!!!Lud sam!!!!
    Post edited by Unknown User at 2009-11-10 15:16:40
  • 9 Komentara sorted by
  • Jedino šta mi pada napamet je restore i jailbreak ponovno .....
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • to je meni bilo, samo na 3G, ima moja tema iPhone ne zeli bootati pa pogledaj
  • jel ti se pojavi mozda ona jabuka pa se restarta?
  • Bilo ja mali milion ovakvih i sličnih tema. Ali ajde.
    Ugasiš iPhone potpuno. Ako neće na Sleep/Wake tipku onda držiš Home i Sleep/Wake button dok se ne ugasi. Nakon što se ugasi, pritisni i drži home button te priključi iPhone sa USB kablom na računalo. iTunes ga prepoznaje i dalje pratiš korake...
  • A zasto jednostavno ne probas restartati sa drzanje home i power tipke zajedno oko 15 sek??
  • @dJBENI ne pomaze to, opet isto ostaje na bootlogu poslje
  • napravi restore i problem ce nestati ko rukom odnesen :lol:
  • ..nis nije pomoglo pa sam napravio restore ali sam ponovo morao sve stavljati na njega..ccc..to je kad ne pustate da cydia ne napravi svoje do kraja nego prekinite nes na pola..mozete zakljucati temu..hvala svima!!! :D
  • već sam se usro da se iphone neće upaliti ali sam držo tipku za gašenje i home oko 15 sek mobitel se upalio kao nov