ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Evo, pregrizo sam prst i narucio
2.8GHz Quad-Core Intel Core i7
4GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 2x2GB
1TB Serial ATA Drive
ATI Radeon HD 4850 512MB8x double-layer SuperDrive
Apple Magic Mouse
Apple Keyboard con teclado numérico
APP FOR IMAC
15 minuta sam prebacivao onaj switch dal uzet 2tb disk ili ne, al eto, ipak ce biti 1tb za sada, imam 2 my booka i time capsule pa cu sa time kompezirat prostor. i umjesto bezicne, numericku tipkovnicu.
apple care stize sljedeci tjedan, a komp,, ja se nadam ovog mjeseca
Cosmos čestitam
A mislim da si i dobro odlučio po pitanju HD (pa uvijek se može nešto nakačiti što žično što bežično), a i RAM će uskoro biti jeftiniji (a to čak i ja zamjenjujem sam na iMacu)
Baš me zanima hoće li brže i5 u Hrvatsku ili i7 u Mehiko
LP
http://www.youtube.com/watch?v=CLLO5ZWYucc
citam na apple support svakojake probleme s novim iMac .. display totalno nevalja, pali se i gasi .. buzzing sound od ekrana i/ili HDDa ..
uglavnom ameri to lako rijese .. vrate nazad .. dobiju novi (koji je isti takav) ili traze pare nazad ..
kakva su iskustva kada kupis kod naseg zastupnika? moze li se vratiti .. traziti novi?
Haha,
cosmos, vidim da i ti i ja napeto pratimo ova sr... oko dječjih bolesti s dvadesetsedmicama. Baš sam stavio post da ću na kraju otvarati comp uz prisustvo javnog bilježnika.
Inaće izbjegavam biti "earty adopter" da se ne gnjavim s dječjim bolestima koji ima manje više svaki proizvod... ali nisam mogao izdržat![]()
Bumo pisali ovdje kakve smo sreće.
Pozdrav svim nestrpljivcima
evo vam jedan stari rudarski... SREĆNO!!!
![]()
bojim se samo sto ce biti u slucaju da netko dobije sheban model a kako to kod nas obicno ide na lageru ih nece biti previse pa ide cekanje, natezanje itd itd
nemogu virovat da su APP stavili u ovliku kutiju
@ MOSCHUS pa većinu vremena provodim na internetu a od zahtjevnijih stvari konvertiranje videa za Iphone i igre.
doduše Age of empires III, ali volim provati Crysis i tako. Pretpostavljam da bi s tom konfiguracijom preko dual boota trebalo raditi i aero sučelje. hm baš me zanima windows expirience index. da li uopće funkcioniraju sve te stvari s dual bootom?
Pozdrav! ja sam Pc user već 8 godina ali u posljednje vrijeme ozbiljno razmišljam o macu. Imac definitivno, samo imam par nedoumica. Ja trenutno imam pc konfiguracije: E8400 (3.0 ghz), ATI HD4850, 4 gb rama itd.
E sada, novi imac osim izvanrednog dizajna, magic mousa i snow leoparda ima slabiju konfiguraciju osnovnog modela imaca kojeg si nekako mougu priuštiti, prvenstveno grafička 9400 M koja je daleko od trenutne koju imam. znam da ima opremljenijih imacova, ali ih ne mogu priuštiti. Pa me hoću li ja osjetiti nekakav downgrade performanci ako nabavim novi imac ili je on softwarewski tako dobro izveden da nece biti razlike. I što npr sa dodatnim unapređenjem npr za par godina nadogradnja na SSD ili blu ray, možda čak grafička, nisam neki gamer ali ponekad igram. Thanks
Dobro idem, ali vidim zastu se kaze da su macovci malo zatucani. Good luck
Dobro idem, ali vidim zastu se kaze da su macovci malo zatucani. Good luck
ne mogu vise izdrzatiiiiiiii .. jesi dobioooooooooooooooo !?!?!?
:)) do petka je kod tebe 100%