Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• blenton
  • alexiaco2
  • TomoV
  • tetanus
  • berta
  • sasha
  • jarloni
  • AlkyKronick
  • songoku
  • Mladen1961
  • Zoki_Zg
  • bubi1
  • MrNice
  • judgedredd
  • neo123
  • JustBlaze

Tko je online (0)

Naručen iMac 27" i7 (stigao!)
  • 126 Komentara sorted by
  • iiiii .. proslo je dana .. sta valja sta ne valja .. koje su razlike ?
    meni se cini da nece biti isporuke u ovoj godini :(
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    iMac 27 i7 - MBA 11 - Canon 5D mk2
  • said:

iiiii .. proslo je dana .. sta valja sta ne valja .. koje su razlike ?
    meni se cini da nece biti isporuke u ovoj godini :(

pa za sada sve ok, par noci za redom ga pustam u sleepu i budim, radi ko zmaj, igro i neke igrice da se graficka malo zagrije, za sada sve kako bi trebalo, vec sam se poceo opustati haha :)
    svi koji dodju, misle da sam uzeo novi ekran, pa pitaju a di je kuciste? :)
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • krasno :roll:
    u zadnje vrijeme mi stvarno djeluje kao da izbacuju stvari koje su testirali ravno 15minuta
  • said:

krasno :roll:
    u zadnje vrijeme mi stvarno djeluje kao da izbacuju stvari koje su testirali ravno 15minuta

da, istina, iako gledajuci one brojeve, naspram brojeva koje su shippali (koje naslucujem) mislim da se radi o zaista malom postotku i vjerovatno ne o seriskoj gresci.
  • ma sad se samo nadam da će mi doć do božića i ništa drugo

nadam se da bude...
  • Meni je dosao 27" 3.06... dva tri puta sam primjetio trzaje ekrana, flicker na 1/7 ekrana na par mjesta, dijagonalno, to se pojavilo nakon 30 min rada, nakon toga sam radio 5 sati, nista nije blicalo, sve 5... sad cemo vidjeti...nadam se da nece na servis nakon 2 dana koristenja...

upravo ovo, mali trzajevi grafike:
    http://www.youtube.com/watch?v=3jWlepBzVMs

slicno mi se dešavalo 2006 na 20" macu, to je strasno kako oni te ekrane lose rade... koma...

inace je stroj bomba! ono, WOW!
     Moderator
  • said:

Meni je dosao 27" 3.06... dva tri puta sam primjetio trzaje ekrana, flicker na 1/7 ekrana na par mjesta, dijagonalno, to se pojavilo nakon 30 min rada, nakon toga sam radio 5 sati, nista nije blicalo, sve 5... sad cemo vidjeti...nadam se da nece na servis nakon 2 dana koristenja...

upravo ovo, mali trzajevi grafike:
    http://www.youtube.com/watch?v=3jWlepBzVMs

slicno mi se dešavalo 2006 na 20" macu, to je strasno kako oni te ekrane lose rade... koma...

inace je stroj bomba! ono, WOW!

cestitke!!!!! ja sam neko vrijeme samo sjetio pred njim i cudio se kako je veeeliko haha, onda sam 2 h mjenjao one ljepe pozadine :)
    nadam se da nece biti jos komplikacija!
  • http://gizmodo.com/5424639/i-spoke-too-soon-my-imac-is-ed-too
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • said:

http://gizmodo.com/5424639/i-spoke-too-soon-my-imac-is-ed-too

malo mi je smjesno da hackintosh user posta o problemima na imacu :)

na temu, mislim da se i moj malo zuti dolje, kao sto kazu, nije mozda kao kod nekih, i vecina usera to ne bi primjetilo, jer unatoc glosiju, iz svakog kuta se vidi drugacije. ali mozda primjecujem promjenu u svjetlini u kutevima i rubovima.
  • nije mi hackintosh nikad ni uspio, promjenio sam potpis :lol: . samo sam ti htio ukazati na to, možda si i ti to previdio
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • 27"-ica se vratila u Vlašku, prvi primjerci spremni za isporuku :mrgreen:
    iMac G3 "Indigo", iMac G4, MacBook Pro 13" i5, iPad "Retina" 32GB, iPod 3G 10GB, iPod 5G 30GB, iPod shuffle 2G 1GB, iPod nano 6G 8GB, iPod HiFi, Harman/Kardon Soundsticks
  • said:

27"-ica se vratila u Vlašku, prvi primjerci spremni za isporuku :mrgreen:

i7?
  • 2 paicere: ti radis u iStyleu? U par postova sam stekao takav dojam a i u sigu ti je pa pitam :oops:
  • said:

2 paicere: ti radis u iStyleu? U par postova sam stekao takav dojam a i u sigu ti je pa pitam :oops:

ma tim fata komade :) nisi skuzio :P
    ajmo decki hop cup u istyle
  • said:

said:

27"-ica se vratila u Vlašku, prvi primjerci spremni za isporuku :mrgreen:

i7?

Yeah right :mrgreen:

said:

said:

2 paicere: ti radis u iStyleu? U par postova sam stekao takav dojam a i u sigu ti je pa pitam :oops:

ma tim fata komade :) nisi skuzio :P
    ajmo decki hop cup u istyle

Hvatam, da, ali one koje gledaju torbice za ajfon pol sata bih rado izbacio, koliko god sisate bile (a Antea Kodžoman nije za baciti) :D
    iMac G3 "Indigo", iMac G4, MacBook Pro 13" i5, iPad "Retina" 32GB, iPod 3G 10GB, iPod 5G 30GB, iPod shuffle 2G 1GB, iPod nano 6G 8GB, iPod HiFi, Harman/Kardon Soundsticks
  • posto sam u zadnje vrijeme primjetio mikro blinkanja, uglavnom kada se pocnem igrat, pogledao sam par jubito filmica i vidio da je to ucestal probem iako meni nije blinkalo tolko, jucer je izasao update firmwera koji je to rijesio. dok se god ovakve stvari mogu rijesiti preko sw-a, bit ce ok.
  • Koliko ja čitam taj firmware update nije riješio ništa. Oni koji su imali problema imaju i dalje. Ali firmware update znaci da Apple priznaje problem i radi na rješenju.
    iMac 27 i7 - MBA 11 - Canon 5D mk2
  • said:

Koliko ja čitam taj firmware update nije riješio ništa. Oni koji su imali problema imaju i dalje. Ali firmware update znaci da Apple priznaje problem i radi na rješenju.

pa valjda nekima nije, to nisam nasao, meni je, sto je bitno iako mi se to pojavljivalo u dosta malim postocima.
  • evo ja sam jucer narucio imac 27" i7. citam malo po ovom forumu, pa me zanima...jel postoji netko tko je kupio novi imac a da nema neki problem s njim? :| :|
  • said:

evo ja sam jucer narucio imac 27" i7. citam malo po ovom forumu, pa me zanima...jel postoji netko tko je kupio novi imac a da nema neki problem s njim? :| :|

cestitke za narucivanje, pa vjerovatno i ima, dosli su neki u kreativni odjel http://www.jabucnjak.hr/hardver/quad-co ... snova.html i za sada nisu primjetili neke probleme, iako neznam dal su jos poceli raditi intezivno na njima.

posto ce potrajati dok ti stigne, mozda do tada i rijese probleme, neke kljucne rijeci su i u novoj verziji snow leoparda
    10.6.3
    CoreVideo
    - Resolves a crash when creating pixel buffers simultaneously.
    - Resolves some crashes in CVPixelBuffer.
    GraphicsDrivers
    - Resolves a panic in GraphicsDrivers.

ako ti nije full kljucno da dobijes novi komp za posao i sto god, ja bi pricekao jos malo, meni je bilo relativno hitno da ga uzmem, pa cekam sada da vidim sto ce biti sa tim da ga odnesem na servis, jer nekima mjenjaju ekrane ali i dalje je problem sa flickanjem, pa i nije bas pouzdano.
  • said:

...jel postoji netko tko je kupio novi imac a da nema neki problem s njim? :| :|

Postoje legende da ima jedan ispravan primjerak, navodno ga ima sam Jobs ali nije ni to potvrdjeno :mrgreen:

NHF decki, lako se meni zahebevat ali stvarno vam nebi htjeo biti u kozi a bogme nam je ovo svima dobra pouka za kupovanje buducih strojeva!
  • said:

said:

...jel postoji netko tko je kupio novi imac a da nema neki problem s njim? :| :|

Postoje legende da ima jedan ispravan primjerak, navodno ga ima sam Jobs ali nije ni to potvrdjeno :mrgreen:

NHF decki, lako se meni zahebevat ali stvarno vam nebi htjeo biti u kozi a bogme nam je ovo svima dobra pouka za kupovanje buducih strojeva!

da, situacija je gadna, pogotovo kada je malo vise love u igri, ja imam "prednost" srecu u nesreci da mi se javlja samo u odredjenim uvjetima i da znam isprovocirati ga, imam dodatnu garanciju i iskreno, uopce me ne zanima dal hoce ili ne sredit to, samo da se zna vise sto je uzrok :)

ovo sa Jobsom je dobra haha!
  • ma gotovo, vec sam uplatio/narucio. imam 3 godine jamstvo. al eto mozda su rjesili neke probleme do sad u proizvodnji..nadam se :roll:
  • evo kratkog updejta, za one koji budu citali o i7-ici, nakon zadnjeg updejta vise ne flikuce, iako je to radio dosta rijetko, zutilo nisam imao.
    preporucam svakome tko se odlucuje o novom kompu a treba mu nesto malo jace od core2dua.
  • said:

evo ja sam jucer narucio imac 27" i7. citam malo po ovom forumu, pa me zanima...jel postoji netko tko je kupio novi imac a da nema neki problem s njim? :| :|

Bok

Ja imam 27" i7, week 02 2010. i radi sve OK.

Lp,
    ZaX