Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• AgdaM
  • hrvojeduu
  • kizo1712
  • calamityemily
  • tonci
  • Kid-A
  • JustBlaze
  • nonich
  • User
  • imarink
  • mravec
  • wilson
  • GoldenBrown
  • brunci
  • Saby1978
  • tequilla_HR
  • neo123
  • denis_osijek
  • mitch
  • zeljkofilipin

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPod ne radi iz prve u iTunesu (Mac OSX)
  • Ovo mi se redovno prikaže kada spojim iPod Nano četvrte generacije na MacBook:

http://img.skitch.com/20091115-jy2t97wuwmrmdjpysrej2yxekt.preview.jpg
    Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Nije neki ogroman problem jer čim ištekam iPod Nano i opet ga uštekam onda ga prepozna i normalno se synca (dakle samo prvi put ne radi), ali to zna iritirati, pogotovo jer ne znam u čemu bi mogao biti problem.

To me već prati 6 mj. iPod je nedavno restoran na tvorničke postavke i opet ista stvar. Na računalu je napravljen clean install prije 2 mjeseca (kad sam prelazio s 10.5 na 10.6) i problem nije otišao. Probao sam s drugim USB portom i ista stvar svaki put. Da još zakompliciram problem - s iPhoneom se to nikad ne događa što bi značilo da je problem u iPodu, no da još i više zakompliciram problem - ista stvar se ponekad (ne baš svaki put) dogodi kad spojim iPod Shuffle :D tako da nemam nikakve ideje u čemu je problem. Možda je iTunes jednostavno bugovit.
    E sad ako mi netko pomogne svaka mu čast...
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:27:40
  • 1 Komentar sorted by
  • Mislim da je iTunes malo bugovit, jer se meni isto to ponekad zna dogodit s shuffleom, a 100% je sve u redu s njim.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00