Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• ozzbozz
  • Kid-A
  • darija
  • mkladaric
  • Afrodita
  • tinna
  • nikolina
  • tonik
  • Nik2407
  • Munja01
  • MCblackie
  • Iwaa
  • krkljan
  • vojnikpero
  • Tomek585
  • Nick
  • triska
  • websinger
  • brunci
  • duke12

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
problem sa ljubljenim ajpodom
  • kao sto naslov kaze imam odredenih neslaganja sa svojim ajpodom.
    naime frajer ne zeli reproducirati jedan jedini album, od valjda 500 kolko ih je na njemu. jednog dana prije dva mjeseca je poceo preskakivati na tom albumu, tj ja dodem do albuma i stisnem plej na prvoj stvari, onda koda mu treba 2-3 sekunde dok skuzi o cem je rijec i samo izlista stvari, dode do zadnje i izade iz albuma. al ostalo od istog artista svira.
    pa sam ga restorala na pisiju, i nece. s tim da sam ajtjunse reinstaliravala 10tak puta.
    pa sam ga restorala i na meku i opet nece.
    neznam vise kaj da radim i zbilja se nadam da postoji dobra dusica koja mi moze pomoci :)

cheers!
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:31:05
  • 6 Komentara sorted by
  • Sigurno se radi o iPod Classic. harddiskaču... da nisi restorala rekao bi ti da to probas... ovako nista... Garancija? :?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Ma polako, ne mora biti uopće do iPoda. Možda nešto nije ok s tim albumom. Ajd prvo probaj taj album prebaciti na neki drugi iPod (Od prijatelja) i vidi hoće li svirati na njihovom iPodu ili iPhoneu. Probaj recimo taj album preimenovati, ili ubaciti svega jednu pjesmu pa vidjeti hoće li je playati... Kad sve to isprobaš, tek onda razmisli o odlasku u servis.
  • Obriši taj album i nabavi novi.
  • Imao sam na iPhonu 3G slican problem sa Stadium Arcadium od RHCP. :) spao mi je mob sa kabla dok je syncao i onda mi kompletna mjuza preskakala, a cover od svih albuma je bio RHCP. Restore je spasio stvar. :)
    MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • hm, hvala na pomoci :) i da u igri je classic :D i neznam mislila sam da je to do windowsa, pa sam probala na osu i isti drek.
    probat cu sa prebacivanjem albuma na necji tudi ipod, i probat skinut novi album i stavit ga, makar cak i mislim da sam to vec radila, ne sjecam se.
    malo mi ga je glupo nosit na servis samo radi tog jednog albuma, al stvarno me zivcira jer mi je to jedan od omiljenih albuma i nekad mi dode da ga ubijem. mislim ipod. :)
  • sad nece ni moby-a!! idem se ranit.