Posto mi sve radi super pod leopardom i ne bih htio grlom u jagode preci na snow leopard zanima me da li je moguce preko bootcamp-a imati leopard i snow leopard, tak da postepeno testiram i ak sve bude radilo napravim clean install snow leoparda... ne znam dal je dovoljno jasno, vmware i parallels mi nisu neka opcija jer mi resursi na mbp i nisu bas neki za realno testiranje... eto ako ima nekih savjeta bio bih zahvalan...
Post edited by Unknown User at 2009-11-25 01:40:04
Ukoliko ti disk utility dopusti (zbog potencijalne fragmentacije diska) da smanjis postojecu OS X particiju (bez gubitka podataka), onda to i napraviš i na slobodan prostor staviš još jednu HFS+ particiju i na nju instaliraš snow leopard. Ako već imaš pripremljenu slobodnu HFS+ particiju tim bolje.
Izbor izmedju 2 OS-a radis s drzanjem Alt-a kod bootanja ili u Startup Disku u System preferencesima.
Nikakav Bootcamp ti ne treba za to - on je samo za instalirat Win, a i njega cak sličnom metodom mozes zaobic samo sta je preko wizarda uvijek lakse, jel...
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
Mac OS se ne moze instalirat unutar virtualizacijskog softvera (osim Leopard Servera na Parallelsima koliko mi je poznato). A i sve ovisi o covjekovim potrebama
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00