Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• gsustek
  • A7ibaba
  • CooL
  • t_i_n_a
  • Yardie
  • bojanjanjanin
  • mitch
  • xbubbakx
  • Nick
  • markom
  • JagicNikola
  • Vedo
  • jabuka_lover
  • Mladen1961
  • songoku
  • e_FotografijaHr

Tko je online (0)

leopard i snow leopard boot camp
  • Posto mi sve radi super pod leopardom i ne bih htio grlom u jagode preci na snow leopard zanima me da li je moguce preko bootcamp-a imati leopard i snow leopard, tak da postepeno testiram i ak sve bude radilo napravim clean install snow leoparda... ne znam dal je dovoljno jasno, vmware i parallels mi nisu neka opcija jer mi resursi na mbp i nisu bas neki za realno testiranje... eto ako ima nekih savjeta bio bih zahvalan...
    Post edited by Unknown User at 2009-11-25 01:40:04
  • 5 Komentara sorted by
  • Ukoliko ti disk utility dopusti (zbog potencijalne fragmentacije diska) da smanjis postojecu OS X particiju (bez gubitka podataka), onda to i napraviš i na slobodan prostor staviš još jednu HFS+ particiju i na nju instaliraš snow leopard. Ako već imaš pripremljenu slobodnu HFS+ particiju tim bolje.

Izbor izmedju 2 OS-a radis s drzanjem Alt-a kod bootanja ili u Startup Disku u System preferencesima.

Nikakav Bootcamp ti ne treba za to - on je samo za instalirat Win, a i njega cak sličnom metodom mozes zaobic samo sta je preko wizarda uvijek lakse, jel... ;)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Games dont make people violent, lag does.
  • jel može i obrnuti smjer? tj ako je prvo instaliran SL dodat i Lea?
  • Trebalo bi ic bez problema ;)
  • Hm ... onda ga mora stalno gasit i palit. Virtualno je elegantnije riješenje, preko spacesa se prebacivat.
    Baš i ne kužim smisao ? :roll:
  • Mac OS se ne moze instalirat unutar virtualizacijskog softvera (osim Leopard Servera na Parallelsima koliko mi je poznato). A i sve ovisi o covjekovim potrebama :)