Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• ozzbozz
  • e_FotografijaHr
  • rubalba
  • Darian
  • siiNke
  • MoschuS
  • dtopal13
  • Kid-A
  • lajka
  • deYo
  • dannyded
  • axxo
  • AgdaM
  • tome0330
  • Ivana555
  • glazZ
  • lvudric
  • ameliepoulain
  • icce
  • vukohr

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
di kupit mac igre u st
  • pozdrav

jel mi mozete rec di ima kupit u st??

u profila u jokera ima samo spore i to zato sta moze i na win i na mac, nisam jos neku nasa koja tako moze.

zanima me i kako se cijene krecu igara za mac. naime danas nisam moga virovat kad sam vidia cijene igara za pc. najnoviji naslovi 300kn max 400 ako ne neki limited edition. packovi sa 2 nastavka po 200-300kn. nisam zna da su toliko jeftiniji od konzola. ja sam ima xbox360 prije toga play2 i igre ispod 550 kn nisam moga nac (xbox360) a za play isto 400-500.

ugl da skartim ako cijene za mac igre su ka i za pc super

p.s. ima li koji dobar hr web shop za mac igre
    Post edited by Unknown User at 2009-12-08 11:49:32
  • 15 Komentara sorted by
  • A zasto nebi narucio iz vana? Ja za ps3 nisam niti jednu igru kupio kod nas i necu jer su cijene bezobrazne, igra 550kn a meni dodje iz UK sa postarinom za 300 ako je full nova a starije se mogu naci i za ispod 200.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • e pa da, moze i izvana. aj preporuci mi neki dobar site.

btw ima neki site tipa gamespot ali da ima igre za mac da vidim koje uopce igre postoje za mac i recenzije i tako te stvari
  • Ja najcesce narucujem sa shopto.net ali koliko vidim bas i nemaju igre za Macove :(
    Pogledaj jos i base.com, www.game.co.uk i www.videogamesplus.ca ali iskreno ne sjecam se da sam igdje vidio Mac igre, valjda je netko kupovao vani pa ce znati gdje ima
  • Hvala na odgovorima, nazalost ma tim stranicama nema nista osim wow-a i red alerta.

Ugl I dalje sam jako frustriran manjkom siteova o mac igrama ali sam nasa neku stranici di se ka mogu platit pa skinit igre. Od zanimljivijih naslova je call of duty 4 za 50$ i sad zanima me jel se to moze vrtiti na novom macbooku white. Da ne kupujem bzvz...

E i nasa sam ba toretima tu igru ali posto nikad nisam nista skinia sa toreta zanima me kako to funkcionira?? Samo skinem i igram ili ima neka zezancija oko toga?? Pise da nema seriala :?:

Dolazi mi MacBook za koji dan pa se pripreman na svim frontama... :lol:
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Admin
  • vidia sam na youtubeu da se cod4 moze vrtit na macbook i cini se dosta dobro.
    samo puno ljudi pise da igraju u boot campu pa me zanima ima li koja razlika u "igrivosti" ili to cisto zbog (ne)dostupnosti mac igara
  • sad sam sazna da ce mi macbook doc sa predistaliranim vindowsima. neznam koji win stavljaju u appleu? valjda xp...

e ugl to nije sad bitno nego me zanima jel to znaci da cu moc bilo koju win igru stavit u komp i igrat ka da je pc? tj ako upalim win jel onda cila "snaga" kompa pogoni taj win pa mogu normalno igrat ili taj win sluzi samo za programe ka office i tako to :geek: :?:
  • "iphone1234" said:
    sad sam sazna da ce mi macbook doc sa predistaliranim vindowsima. neznam koji win stavljaju u appleu? valjda xp...

e ugl to nije sad bitno nego me zanima jel to znaci da cu moc bilo koju win igru stavit u komp i igrat ka da je pc? tj ako upalim win jel onda cila "snaga" kompa pogoni taj win pa mogu normalno igrat ili taj win sluzi samo za programe ka office i tako to :geek: :?:

Koliko ja znam u Appleu ne stavljaju nikakve windowse na Mac računala. Ako ćeš dobiti windowse na računalu to onda onaj tko ti laptop prodaje radi na svoju ruku. Uglavnom ako ti windowse instalira kroz parallelse (u virtulanoj mašini) onda se nećeš moći igrati. Ako ti ih instalira kroz bootcamp onda ćeš moći igrati sve što nvidia koja je u unutra podržava
    Admin
  • "iphone1234" said:
    sad sam sazna da ce mi macbook doc sa predistaliranim vindowsima. neznam koji win stavljaju u appleu? valjda xp...

Od kud ti ovo? Ne stavljaju nikakve Win gore sluzbeno sigurno ali znam da ti neki nasi "trgovci" velikodusno natrpaju piratskog softvera na masinu koliko god stane a znam i da bi im ja uredno vratio takav stroj da mi ga zele prodati.
  • evo ovako...
    otac mi je sad u italiji i ja sam mu reka da mi kupi macbook, jer nema vrimena to ic trazit zva je predstavnika applea da dodje u nas doma(neznam jel taj covik ima svoj ducan ili radi bas za apple) i pokaza tom coviku moju sms poruku u kojoj sam napisa koji model. covik je reka ok nema problema kosta 899E a ako zeli neke dodatke tipa softwer ili ram/hard disc da mu moze sutra poslat ponudu. otac me nazva i pita i ja reka neka on posalje te ponude. sutradan dosle ponude i uglavnom najskuplja je bila macbook white bla bla 4gb rama i predistalirani windovs za 1098 E. uglavnom tu ponudu sam odabrao
  • "iphone1234" said:
    evo ovako...
    otac mi je sad u italiji i ja sam mu reka da mi kupi macbook, jer nema vrimena to ic trazit zva je predstavnika applea da dodje u nas doma(neznam jel taj covik ima svoj ducan ili radi bas za apple) i pokaza tom coviku moju sms poruku u kojoj sam napisa koji model. covik je reka ok nema problema kosta 899E a ako zeli neke dodatke tipa softwer ili ram/hard disc da mu moze sutra poslat ponudu. otac me nazva i pita i ja reka neka on posalje te ponude. sutradan dosle ponude i uglavnom najskuplja je bila macbook white bla bla 4gb rama i predistalirani windovs za 1098 E. uglavnom tu ponudu sam odabrao

wtf?? jel ti znaš što si radiš?? takav stroj ne bih kupio ni da je 200E jeftiniji...
  • krivo sam se izrazia
    osx je na njemu normalno ali ima i instaliran i windows. sad, jel boot camp ili paralel to neznam
  • "iphone1234" said:
    krivo sam se izrazia
    osx je na njemu normalno ali ima i instaliran i windows. sad, jel boot camp ili paralel to neznam

Nije samo u tome stvar, nego je taj stroj već otvaran i već je korišten, a i pitanje je hoćeš li dobiti original Windowse.
    I ne kužim zašto si to tražio kad to sve možeš i sam napraviti.
  • a slusaj, prica sam s ocem... kaze da je dosa prestavnik applea sve u fino, nikakve muljaze, sve crno na bilo, racun u ruci tako da neznam cega se iman bojat... sa to sta je on "koristen" po meni je glupost jer koliko ja znam kad dodjes u apple store i kupis si mac mozes dat coviku koji tamo radi da ti migrira podatke sa pc-a i tako to. tako barem pise na apple stranici...
  • neću ništ drugo komentirati osim toga da su ti te windowse bili oni pirat ili orginal (najverojatnije pirat) naplatili isto kao i posao za njihovo instaliravanje. Tako da ako zbog ničeg tu si mogao lijepo ušparat neke novce. Ali ako tebi to i ovo drugo ne smeta ok :) ja osobno nikada nebi kupio novo odpakirano računalo samo zbog onog unboxing feelinga :)
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]