"iphone1234" said:sad sam sazna da ce mi macbook doc sa predistaliranim vindowsima. neznam koji win stavljaju u appleu? valjda xp...
e ugl to nije sad bitno nego me zanima jel to znaci da cu moc bilo koju win igru stavit u komp i igrat ka da je pc? tj ako upalim win jel onda cila "snaga" kompa pogoni taj win pa mogu normalno igrat ili taj win sluzi samo za programe ka office i tako to![]()
"iphone1234" said:sad sam sazna da ce mi macbook doc sa predistaliranim vindowsima. neznam koji win stavljaju u appleu? valjda xp...
"iphone1234" said:evo ovako...
otac mi je sad u italiji i ja sam mu reka da mi kupi macbook, jer nema vrimena to ic trazit zva je predstavnika applea da dodje u nas doma(neznam jel taj covik ima svoj ducan ili radi bas za apple) i pokaza tom coviku moju sms poruku u kojoj sam napisa koji model. covik je reka ok nema problema kosta 899E a ako zeli neke dodatke tipa softwer ili ram/hard disc da mu moze sutra poslat ponudu. otac me nazva i pita i ja reka neka on posalje te ponude. sutradan dosle ponude i uglavnom najskuplja je bila macbook white bla bla 4gb rama i predistalirani windovs za 1098 E. uglavnom tu ponudu sam odabrao
"iphone1234" said:krivo sam se izrazia
osx je na njemu normalno ali ima i instaliran i windows. sad, jel boot camp ili paralel to neznam