Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• dkrt
  • ameliepoulain
  • catus69
  • thefunkmaster
  • SasaW
  • dare
  • CroDruid
  • Ozi50
  • Nick
  • maxt
  • demonic
  • zipce
  • torik
  • fosavance
  • 000000000
  • lejla
  • apple99
  • sina
  • papittovenga
  • songoku

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
BLACK DEVIL cigarete!
  • Pozdrav....!
    Eh ovako... od svoje drage sam dobio naruđbu da za Božić želi Black Devil + iPod!
    Eh, lako za iPod, mene brine taj Black devil...
    DALI NETKO ZNA GDI IH IMA ZA NABAVITI ILI MOŽDA IMA NETKO KOJU KUTIJU VIŠKA?
    ponude može na pm...

HVALA
    Post edited by Unknown User at 2009-12-11 17:15:09
  • 11 Komentara sorted by
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ja bi prije sjeo u auto, otpalio za austriju i tamo kupio i ipod i black devil..mozda ih cak i slovenci imaju, nisam siguran, al austrijaneri garant..
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Jedan potpis.
  • A po cemu su posebne te cigarete black devil.
  • crni filter, crni papir, okus po vaniliji (ili samo miris, ne sjecam se vise) nista posebno, al su fora
    Jedan potpis.
  • Aha ,nisam nikad cuo niti vidio te cigarete,ali slazem se da jeb... izgldaju.
  • Inace zene ti pucaju na ove cigare
    http://2.bp.blogspot.com/_eTbxP14JymU/Seg1kRPiXCI/AAAAAAAAAGw/_R3udIrcltU/s400/EB+-+Sobranie+of+London+COCKTAIL+Cigarettes+2.jpg

Ako zelis nesto ovako slobodno mi se sutra javi na pm pa cu ti ponijeti kutiju a mislim da neces bas htjeti cijeli box jer je steka tih cigara oko 300 kn minimalno :)
  • sobranie su odlicne, ima ih u srbiji, negdje oko 24kn je kutija, za usporedbu, kod njih je marlboro oko 12kn.. sad zamislite koliko bi dosle kod nas :)
  • sta se black devila tice, ima sad kod nas duhana za kupit, pa kupi duhan, pa nek si rola cigarete kolko hoce dok slusa mjuzu na novom iPodu :mrgreen: :mrgreen:
    Jedan potpis.
  • Nabavio sam Black Devil... Ima od vanilije i čokolade inace. NIKADA u životu nisam zapalio pljugu, ali hodam po ulici sa štekom BlackDevila i ono ljudi mi prilaze i pitaju dali im prodam? ono.. wtf? :D Koliko sam skužio, ljudi su ludi za time skroz!

Za one koji ne znaju kako izgleda to... ;)
    http://img34.imageshack.us/img34/9347/img0125we.th.jpg
  • di si kupio?
    Jedan potpis.
  • "ilood" said:
    di si kupio?

a našao mi je frend nekoga tipa... ali je PRE skup, kutija 40 kn! A vani košta oko 23... Tako da se isplati kupiti vani pa, ovaj ih prodaje po 40, i ljudi svejedno kupuju ko ludi.