Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• neo091
  • chofizg
  • Antonio
  • Nothing
  • Purger155
  • Zoki_Zg
  • tomislav10
  • cromen
  • saint
  • deimos
  • MacStarter
  • pax0707
  • judgedredd
  • zorkajovanovic
  • McLaren
  • borostef
  • C R O W
  • gf38
  • wilijam
  • Soffoklo

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
remote osx
  • ime netko preporuku za jednostavan remote sa snow leoparda na drugi snow leopard preko interneta
    Post edited by Unknown User at 2009-12-11 20:50:06
  • 9 Komentara sorted by
  • team viewer?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    iPad 3 | iPhone 4
  • LogMeIn? Ja to koristim za par strojeva i radi odlicno + jednostavnija verzija je free ;)
    www.logmein.com
  • "MoschuS" said:
    LogMeIn? Ja to koristim za par strojeva i radi odlicno + jednostavnija verzija je free ;)
    http://www.logmein.com

+1
    Da nije malo skupa aplikacija za iPhone bio bi ultimate program za tu svrhu! Team viewer nije los ali ja mislim da mora neko fizicki biti na drugoj strani da bi upisao kod da bi se spojio na njega. Prema tome Logmein preporuka!
  • "minime" said:
    [quote="MoschuS"]LogMeIn? Ja to koristim za par strojeva i radi odlicno + jednostavnija verzija je free ;)
    http://www.logmein.com

+1
    Da nije malo skupa aplikacija za iPhone bio bi ultimate program za tu svrhu! Team viewer nije los ali ja mislim da mora neko fizicki biti na drugoj strani da bi upisao kod da bi se spojio na njega. Prema tome Logmein preporuka![/quote]

nije potreban nitko na drugoj strani samo se u postavkama stavi glavni login i sve šljaka bez problema!
  • teamviewer je odlican.
    pokusavao sam sa remote controle 3 za mac ali nikako ga natjerati.

hvala.
  • TeamViewer perfeknto radi na mac-u. Ja ga koristim dugo. Mac-PC, bez problema radi. Ima mod da pokrenes bez instalacije, a mozes i da instaliras, stavis default sifru i ID, i ostavis ga tako upaljenog, i mozes da pristupas kad hoces i koliko hoces :)

P.S. Kako sam ja voleo da devojkama dok instaliram antivirus ili neki drugi software na Win-u procesljam po folderima na disku preko File Transfera :p
    Najjaci su mi oni direktorijumi sa nazivom "ne diraj" :D
  • Dal mi netko moze reci kako da ostavim teamviewer da mi stalno radi u pozadini u osx i da se mogu na njega stalno spojiti, mislim... da ga automatski pokrene ali da prozor bude hidden a ne da ga izbaci odma na ekran jer imam problem kada mi netko sjedne na kucni komp onda vecinom kada se upali komp i pokrene se teamviewer svi idu na iksic i onda ga potpuno ugase, a ja bi htio da on i dalje radi u pozadini.

• To sam se i ja pitao, baš me nervira što odmah se skroz ugasi a ne ode hidden, i onda dok mi nekaj treba s kompa, nemrem jer je tv ugašen,tražio rješenja, čak i kontaktirao support, zasad još ništa

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • TV je dobara aplikacija ali nema support za service verzijom aplikacije kao za PC pa dolazi do problema koji su već navedeni.

Ja koristim DynDNS (free) uslugu, kako bi pristupio računalu (PC/MAC) dali remote access ili čisto putem FTP-a za preuzimanje nekih datoteka.

na slijedećem linku LINK je sve detaljno objašnjeno. Čak i konfiguracija NAT-a, port forwarda i definiranja malo sigurnijeg pristupa ako vam to nešto znači u životu.

Pristup onda ide preko ChickenVNC-om koji uredno radi na MacOS

my2c

Post edited by Rusty at 2011-01-25 08:26:42
    | iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )