Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• Cvetna
  • Wikiboo4
  • glatki03
  • stanjkof
  • proboy
  • dtopal13
  • McLaren
  • mmike
  • Zafarano
  • OcuiPhone
  • flixoni
  • Zuja
  • Dr Beast
  • leri
  • frosty89
  • corpsebride
  • Ilko21
  • saint
  • giove
  • mustafic

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Pravi Apple store otvara HGspot?!
  • Navodno HGspot pregovara otvorit "pravi" Apple store?! s kim??? i to u Kiki? :)

http://www.bug.hr/vijesti/hgspot-novom- ... 99756.aspx
    (pri kraju članka)
    Post edited by Unknown User at 2009-12-14 09:19:04
    iMac . iPhone . iPad
  • 13 Komentara sorted by
  • Apple store može otvoriti samo Apple. Oni vjerovatno žele postati Premium reseller no i te uvijete će teško ispuniti.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ne znam ko ima manje kredibiliteta, Bug ili HGspot, tako da takva provala ne cudi :roll:
  • Točno, ali kako Bug piše ispada da će biti "jedini i pravi" koji mogu prodavat Apple proizvode. To je samo u sklopu reklame za novu rekonstrukciju HGspot-a.
    iMac . iPhone . iPad
  • Apple Store != Apple reseller
  • Kako god da bilo mislim da je pametno otvoriti nova prodajna mjesta applea jer su stvarno slabo zastupljeni u hrvatskoj
  • U Hrvatskoj Apple postoji samo u Zagrebu
  • HG Spot je u debeloj banani, ali debeloj banani tako da je ovaj članak ništa drugo nego jeftina propaganda i pokušaj skretanja pozornosti na sebe.
  • Ma nema vise hgspot kao ni ve-mila na cijem siteu se vec i vidi tko je novi vlasnik, Unusmedia ili tako nesto. Znam samo da Msan jos vise trlja ruke :roll:
    Ne razumijem samo gdje ce ljudi kupovati hardveraj?Ostalo je par manjih firmica tipa Links i sl. kkoje su super ali trebamo imati nekakav tech megastore. :|
  • "MoschuS" said:
    Ma nema vise hgspot kao ni ve-mila na cijem siteu se vec i vidi tko je novi vlasnik, Unusmedia ili tako nesto. Znam samo da Msan jos vise trlja ruke :roll:
    Ne razumijem samo gdje ce ljudi kupovati hardveraj?Ostalo je par manjih firmica tipa Links i sl. kkoje su super ali trebamo imati nekakav tech megastore. :|

Volio bih da dođe Mediamarkt. Inače, mislim da je budućnost ipak u online shopovima kao M-Computers i diskont24.
    Koliko sam skužio Mediamarkt ima cijene na razini webshopova (ponekad i niže) što mi je teško shvatljivo s obzirom na enormne troškove koje webshopovi nemaju.
  • "MoschuS" said:
    Ma nema vise hgspot kao ni ve-mila na cijem siteu se vec i vidi tko je novi vlasnik, Unusmedia ili tako nesto. Znam samo da Msan jos vise trlja ruke :roll:

Isti vlasnik (ve-Mil) drugo pakovanje radi izbjegavanja vjerovnika. Proći će poprilično dugo prije nego što se i jendi i drugi ispetljaju iz ovih kaša koje su zakuhali. HgSpot komplicirana shema, isto tako duuugo će proći vode ispod savskog mosta prije nego što se otpetlja sve... bar dvije tri godine.

A "Apple Store" u Hg Spotu? I dont think so
  • Mediamarkt u .hr? To mi je odma na drugom mjestu moje wishliste, tamo kupujem sve sto nije Apple :)
  • Ma kakav apple store. Pred krizu su uveli prodaju bijele tehnike i onda su zvali telefone kao za research "... sto biste rekli kad bi u vasem omiljenom tech ducanu naisli i na ponudu bijele tehnike? Bili vam se to ucinilo kao pozitivno ili neprofesionalno? ... " :lol:
    A ja sam taman tjedan dana ranije bio i uocio "novost".
    Samo nekako mi se cini da se ovi researchi trebaju sprovoditi prije nego natrpas hg-spot friziderima i ves masinama. :)
    ... Apple store ... :)
  • "ficho" said:
    Mediamarkt u .hr? To mi je odma na drugom mjestu moje wishliste, tamo kupujem sve sto nije Apple :)

Not going to happen :) bar ne u slijedećih par (3-5 godina) imali su tri prilike do sada, nudilo im se... 0 bodova. To je kod nas prezasićena branša sa sve manjim maržama (što je i jedan od problema - čitaj Hg Spot/Vemil)