Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• dragonflyqueen
  • RattusVulgaris
  • KresimirMKresimirM
  • MonoKulen
  • duke12
  • Tomislav7
  • Jose233
  • Dottore
  • dale_cooper007
  • bionda
  • papa_Strumpf
  • Dalmit
  • CooL
  • zeMOo
  • Dom031
  • Vedegoo

Tko je online (1)

kako iz playliste cover
  • Pozdrav

meni nije jasno da se nema neki jednostavni nacin da se playlista iz itunsa exporta nekako negjde
    i napravi se automatski obican cover s popisom pjesama! Onaj cd cover sto dodje s tostom, je glup ko stup!
    Uspijela sam ali tako da mi samo ispise imena stvari, bez izvodjaca i bez rednog broja, bez minutaze.. joj
    znate li vi za neku izy foru..

naime ja napravim playlistu u tunsima, to zaprzim i treba mi popis pjesama na tom cd-u..
    kako?
    i zasto i tunes ne zna exportirat taj popis pjesama u nesto normalno, pls il neki txt fini.. on napravi txt ili html koji je neupotrebljiv!
    Sto ne bi to moglo biti u nekoj finoj tablici pa da samo isprintam... on nabaca petsto kodova i gluposti da se ne mozes ni snaci.
    Uzrujala sam se jer sam vec sto puta potrosila previs vremena s tim glupostima a nemam zadovoljavajuci rezultat. I HATE ITUNES, sorry svima :oops:
    Post edited by Unknown User at 2008-03-04 18:15:31
  • 2 Komentara sorted by
  • said:

Pozdrav

meni nije jasno da se nema neki jednostavni nacin da se playlista iz itunsa exporta nekako negjde
    i napravi se automatski obican cover s popisom pjesama! Onaj cd cover sto dodje s tostom, je glup ko stup!
    Uspijela sam ali tako da mi samo ispise imena stvari, bez izvodjaca i bez rednog broja, bez minutaze.. joj
    znate li vi za neku izy foru..

naime ja napravim playlistu u tunsima, to zaprzim i treba mi popis pjesama na tom cd-u..
    kako?
    i zasto i tunes ne zna exportirat taj popis pjesama u nesto normalno, pls il neki txt fini.. on napravi txt ili html koji je neupotrebljiv!
    Sto ne bi to moglo biti u nekoj finoj tablici pa da samo isprintam... on nabaca petsto kodova i gluposti da se ne mozes ni snaci.
    Uzrujala sam se jer sam vec sto puta potrosila previs vremena s tim glupostima a nemam zadovoljavajuci rezultat. I HATE ITUNES, sorry svima :oops:

Ko kaže da iTunes nema cover ?
    Izaberi playlistu koju želiš (poplavi), sad izaberi print, pa cd jewel case, pa theme koju želi (samo text, mosaic sa slikicama ...) i lupi print.
    Ito ti je to.

BTW također pod printom imaš i song list .... pa samo stisni da ti spremi kao PDF i možeš raditi šta hoćeš dalje
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • puno hvala! Ju saved my life! Ne znam kako mi to nije palo na pamet! :shock:

Samo ne mogu izbrati velicinu texta.. jer mi se pola naslova ne vidi jer su malo dugacki.. :(
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00