Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• vjeko
  • websinger
  • nunu
  • micho0305
  • cyb
  • ssapa
  • calamityemily
  • micro
  • SkiSan
  • Klaudio
  • smugl3r
  • PeroZ
  • Yardie
  • bsevo
  • dpeji
  • Wiseguy

Tko je online (0)

microsoft office za macbook
  • Ovako nedavno sam dobio macbok iz amerike i zanima me kako da skinem office sa interneta :? cuo sam kako treba neki posebni program :shock:
    Post edited by Unknown User at 2009-12-20 21:12:27
  • 5 Komentara sorted by
  • kakav posebni program? :roll:
    ako hoćeš MS office na Macu, moraš ga kupiti..
    Zove se MS office 2008 for Mac OS...
    alternativno postoje razni warez site-ovi ali to se ovdje ne smije reklamirati ;)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Vidi prijatelju, imas i free zamjenske programe. Ja sam sa njima dosta zadovoljan..probaj ovo
    http://www.neooffice.org/neojava/en/index.php

LP
  • dobar je i iwork samo ja sam morao instalirati office jer imam na stotine file-ova koji su generirani u MS office pa
    mi svaki od ovih alternativnih programa nije prikazivao te file-ove onako kako su generirani u MS Office-u poput raznih
    charts kreiranih u MS Excelu kao i macro formula.
  • said:

dobar je i iwork samo ja sam morao instalirati office jer imam na stotine file-ova koji su generirani u MS office pa
    mi svaki od ovih alternativnih programa nije prikazivao te file-ove onako kako su generirani u MS Office-u poput raznih
    charts kreiranih u MS Excelu kao i macro formula.

OK. mislim da ti Neo dobro radi sa excel file-ovima... ja nisam nasao zajerku. Uglavnom ako si rijesio super!
  • ma treba mi office zbog faksa, a necu ga kupovati...samo ne znam gdje da ga najdjem na internetu :?: :?:
This discussion has been closed.
Sve diskusije