Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• lejla
  • pax0707
  • Keulana
  • Ilija
  • tequin
  • tomislav10
  • ivicag
  • zac189
  • Wiseguy
  • catus69
  • iAnte
  • JosipM
  • micho0305
  • Hrco
  • ivan_cis
  • vasi

Tko je online (1)

Srce me boli...
  • Sretna Vam nova godina i sve najbolje Vam zelim! Meni je krenula uzasno... sinoc sam imao slobodan pad i usljed toga, iako je bio u dzepu, iPhone mi je zaradio "crtu" u donjem dijelu ekrana, slabo je skroz vidljiva dok je screen zakljucan tj tako reci u stanju mirovanja, a kad se upali crta je malo vise izrazena i vidljiva...

Molim Vas ako imate iskustva s tim, sta mogu da uradim, da li da ga prijavim i odnesem u servis, posjedujem garanciju, ili da na neki nacin zamijenim ekran, da li mogu vjerovati prodavacima na ebay-u i slicno... Molim Vas pomozite srce me boli :(
    Post edited by Dottore at 2010-09-19 17:56:19
  • 7 Komentara sorted by
  • Posalji PP korisniku Tomm

svi kažu da je on dobar, ja ne znam jer jos nisam dosao u situaciju da treba nesto servisirati

LP
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Hvala puno poslao sam poruku pa cu sacekati odgovor... Da li je jos neko mozda imao ovakav problem, pa da mi pomogne sta je najbolje da uradim... hvala
  • E koji si ti baxuz, pa tek si ga kupio!!
    Pa ako ti ne smeta puno, prvenstveno mislim na funkcionalnost telefona, onda bas i ne moras zuriti sa tim. Sve zavisi od cijene naravno i da li si spreman platiti novi ekran (ko zna mozda se moze nekako i ispolirati mada sumnjam)
    imam i ja parnicu na iPodu, ispocetka mi je smetala nekako sam samo nju vidio na ekranu, ali poslije sam se izgleda navikao da je tu :)
  • Jesi ti vidio to... strasno me je krenulo nema sta... razbijem bradu sinoc, zavrsim u bolnici... kad ono jos veci sok kasnije :( kud nisam ruku prebio a mob sacuvao!!! Uzas :(
    Evo gledam na ebay-u cijene, 80-90 dolara je screen, samo problem mi je zamjene bojim se ja to otvarati, jos da sta gore napravim ne bih vise nikad u zivotu mobitel sebi uzeo! Sacekacu Tomm-a da mi odgovori na poruku da vidim na cemu sam... a ja sam inace prznica u zivotu, ne mogu ja to gledati nema teorije, da znam da moze odmah popraviti sutra bih sjeo u auto i otisao u ZG :(

Jebena 2010 :D
  • A frajeru. Kod mene je bila ista stvar, samo tocno godinu dana prije, na proslu novu. Samo pricekaj Tomm-a, on je meni sve sredio. Bit ces zadovoljan skroz, originalni djelovi i nema tragova otvaranja.
  • Strasna situacija :( malo je i komicna stvarno, nema sta... Sjedim zamotan izudaran, sve me boli, i jos ovo! Poslao sam poruku i cekam odgovor, valjda ce doci brzo, provjeravam svakih 10min :( a mozes mi reci koliko te je kostalo to... Sigurno je razlika sad za 3GS model malo veca, kakve su cijene...
  • cijena za 3G i 3Gs je ista posto se radi o istim displayima. oko 800kn