ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Zanima me da baš vi napišete razloge zašto bi prešao na Mac. Molim da ne prepisujete s apple.com jer sam već gledao no nije mi dovoljno.
Na računalu imam(HP Compaq 6720s) WinXP SP3 i nisam zadovoljan s njima(neće učitati Operu, lede se, slab signal s ugrađenog Wireless uređaja...) i Ubuntu 8.10 i 9.10 verzije(tak-tak, OpenOffice nije u potpunosti podržan, Firefox na 8.10 nije Firefox nego Firegovno).
Pa, napišite
Prije nego iskeširaš peteroznamenkastu cifru za Mac prvo si napravi Hackintosh, igraj se tjedan-dva i vidi jel ti odgovara, ako ti odgovara kupuj Mac
nisam jos nikad cuo nekoga da je presao na mac i da mu nije valjao i bio bolji od pc-a.
@SyZyGy
neka me ispravi quadmachine ali ja se nebi slozio da je on nezadovljan ... vise je takav da istice nedostatke.![]()
Za tebe neznam ali nisam stekao dojam da njemu mac ne odgovara.
Dobar post tutankhamune! Dobrodosao na MK
Prerasude su gadna stvar, i sam sam imao vrlo ruzno misljenje o Macovcima a i same Macove sam smatrao precijenjenim igrackicama za "umjetnike". Isto kao i ti to se promijenilo u sekundi kad sam sjeo ispred jednog Maca i kad sam shvatio da sam misljenje formirao na osnovi nekih urbanih legendi punih predrasuda i neistine. Ja cvrsto vjerujem da ce svakome kompjuterski pismenom i inteligentom covjeku koji ne pati od predrasuda i voljan je razmisljati svojom glavom Mac puno bolje leci od Windowsa. Samo problem je u mentalnom sklopu ljudi jer cesto smo naviknuti na nesto i to nam se cini ispravnim i logicnim iako to zapravo i nije, ali oni koji mogu mislliti "out of the box" i prilagoditi se tome ce i profitirati a ostali ce zaglaviti na onome sto im je poznato i sigurno. Evo, odlican primjer mi je Undo operacija koja se na Macu izvodi pritiskom na cmd+z koji su medjusobno udaljeni pola centimetra ali uvijek ce se naci neki biser koji ce tvrditi da mu je puno lakse stisnuti ctrl+z pod windowsima koji su udaljeni pola tastature i za cije pritiskanje moras biti proktolog. Navike, navike, navike... lijepo kaze Marley "Emancipate yourself from mental slavery..."