ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Gdje je najbolje kupovati, tj na koji nacin rabljene macove? Ja sam zainteresiran za kupnju iMac 15" g4 1.00 GHz, 512MB of Ram, HDD nesto tipa 60-80GB. E sad na ovome linku za procjenu vrijednosti rabljenih je cijena po europi od nekig cca 1500 - 2000 kn, a na stranicama od audion.hr je slican: 17" 1,25GHz, 512MB RAM, 80GB HDD je 4975 kn?!!?!? Takav je po procjeni austrijske mac2sell stranice 2300kn?!?!?
Gdje bi se hr osim u audionu moglo pitai za taj komp(ovaj sa 15" po mogucnosti ali moze i taj 17")?
Ako nema u hr onda mozda neki shop u austriji?
Tnx
od nas 17" tesko mozes naci ispod 4000 kn, a o 20"[
ja jedino ASIO drivere nisan za mac nasa...
Ovako zanimaju me neke stvari... kako funkcionira stvar sa engleskim tipkovnica, mislim kaj se tice hrv slova i to (dali se moze tipkovnica promjenit)?
kako stoji sa Virusima na APPLE racunalima?? dali je kao kod Windowsa ili toga takoreceno uopce nepostoji za MAC??
dali mi vrijedi Garancija i u HR posto je MBP kupljen u Svicarskoj.
Dali se mogu zamjeniti slova na tipkovnici sa ovim nasima posto je tipkovnica Svicarska ako da dali netko zna koliko to kosta??
jel moguce BOOTATI MBP sa Cd posto bi mi to trebalo za jedan program kojim se koristim koji mi je na CD-u
i jel zna tko odgovor na pitanje dali je moguce pokrenuti BackTrack na MBP ??
faja
Upravo tako
![]()
I da, znam za sta ce ti
dobar dan Ekipo
eto imao bi par pitanja pa molim na odgovore
Planiram kupiti MBP 15" u Svicarskoj posto imam brata tamo pa mi puno jeftinije izade nego da ga kupim u HR. Inace to bi mi bio prvi MAC koji kupujem i zamjenio bi mi kompletno cijeli DESKTOP racunalo. jednostavno sam odlucio da se zelim maknuti od Windowsa posto sam ocaran sa jednostavnoscu koju pruza MAC.
kako stoji sa Virusima na APPLE racunalima?? dali je kao kod Windowsa ili toga takoreceno uopce nepostoji za MAC??
dali mi vrijedi Garancija i u HR posto je MBP kupljen u Svicarskoj.
Dali se mogu zamjeniti slova na tipkovnici sa ovim nasima posto je tipkovnica Svicarska ako da dali netko zna koliko to kosta??
jel moguce BOOTATI MBP sa Cd posto bi mi to trebalo za jedan program kojim se koristim koji mi je na CD-u
puno hvala unaprijed na odgovorima
Ficho ako te put dovede do splita castim makar s jack daniels (ako os moze cijelom bocom)
Ficho ako te put dovede do splita castim makar s jack daniels (ako os moze cijelom bocom)
Morat cemo organizirat neki MacJohny* u Splitu na ljeto
* iz kojeg je to filma kad lik naruci Johny Daniels i lik ga zbunjeno gleda, a ovaj mu kaze "when you get to know Jack as good as I do, he'll let you call him Johny"?
ficho odluka je pala. iMac 3.0, samo samo sam u dilemi office za mac ili iWork. Sto mi svi mozete predloziti. Pitanje je sad.
ficho odluka je pala. iMac 3.0, samo samo sam u dilemi office za mac ili iWork. Sto mi svi mozete predloziti. Pitanje je sad.