"MoschuS" said:Ako nema neke velike mudrosti onda slazi 100% Apple kompatibilne strojeve i dilaj, garantiram da ces se jako obogatiti
"NenadX" said:Huh, evo sta AppleInsider's Kasper Jade says:
"As part of its move to Intel chips in early 2006, the Cupertino-based company largely abandoned its practice of using custom motherboard chipsets to support the primary CPU in its Macs. Instead, it began to rely on slightly tweaked versions of industry-standard chipsets offered by Intel to the broad range of PC manufacturers that develop Intel-powered systems...."
"icanic" said:
A i stvar je u tom sto niti jedan PC nece nikada imati ono sto ima Mac a to je dizajn, jednostavnost, kvaliteta izrade i jos neke ostale stvari kao npr sto je na MBP multitouch touchpad, unibody kuciste... s kojim se niti jedan ostali PC laptop ne moze usporediti, a takva ista stvar je i sa desktop serijom macova.
[/quote]"svakak" said:[quote="icanic"]
A s druge strane postoje ljudi koji ne žele Apple računalo jer ima Hackintosh pruža nadogradivost, otvorenost, mogućnost odabira hrpe hardvera, jednostavnije popravke,...
[/quote]"MoschuS" said:[quote="svakak"][quote="icanic"]
A s druge strane postoje ljudi koji ne žele Apple računalo jer ima Hackintosh pruža nadogradivost, otvorenost, mogućnost odabira hrpe hardvera, jednostavnije popravke,...
"icanic" said:Daj ispravite taj qoute jer ispada kao da sam ja napisao to sto je pod quote a nisam
Ja sam za to da se kupuje Mac ako se moze kupiti a ako ne onda hackintosh ali da moram hackintosh onda bi onda radje nekakav posao odrađivao u windowsima nego u OSX.
"quadmachine" said:[quote="icanic"]Daj ispravite taj qoute jer ispada kao da sam ja napisao to sto je pod quote a nisam
Ja sam za to da se kupuje Mac ako se moze kupiti a ako ne onda hackintosh ali da moram hackintosh onda bi onda radje nekakav posao odrađivao u windowsima nego u OSX.
"quadmachine" said:
Disklejmer za frikove i fanboye: NHFJa ću si kupiti MBP kad budem kupovao laptop
"MoschuS" said:[quote="quadmachine"]
Disklejmer za frikove i fanboye: NHFJa ću si kupiti MBP kad budem kupovao laptop
"jadran" said:
Kako sam procitao vidim da znas koliko je EFI "bitan" kod Macova i bas im on daje stabilnost, tako da te ne moram uvjeravat u suprotno
A ako i zelis imat Appleov efi na svojoj "BIOS nestabilnoj ploci" stavi na nju XPC Uefi bootloader koji nije FAKE vec pravi efi i eto "ekstra" stabilnosti.
Mislim da ti je najbolji izbor MSI, on ima ich10 chipset Realtek LAN i ALC885 zvuk
"jadran" said:A ja sam u medjuvremenu kupio MSI P55-GD65 (ich10R, ALC889, DDR3, 2x Realtek 1Gb) i Xeon procesor, prava pila!