"I spoke to a source at Apple this morning, before the invite hit my inbox, who said the event would likely focus on three projects: The tablet device, iPhone 4, and a new round of iLife 2010 software," Morris wrote. "While we won't see new iPhone hardware just yet, we will see the next-generation software."
"kovacevic031" said:Ne vjerujem u nešto ekstra ekskluzivno i specijalno.
Sam iSlate me (ako je vjerovati ovim najavama) uopće ne oduševljava.
gledanje filmova - koristim TV
pregledavanje glazbenih albuma - imam uvijek 10 stvari koje slušam, na iPhone nisam nikada stavio niti jednu pjesmu
čitanje e-knjiga - oslobodi Bože
A i pitanje je što mogu sa novim iPhone 4.0 softwareom osim zatrpat forume sa brojnim upitima kad će jailbreak i unlock.
"troopa" said:ako vec pricamo o tom tabletu, bilo bi jebeno da ima impact ka iphone, ali ima ipak par razlika, prije svega za iphone je postojala kategorija i "opis posla" znači telefon mora raditi to i to i to. iman osjećaj da je s ovim obrnuta situacija, postoji kategorija ali nitko nije uspija definirat sta bi tablet treba radit jer za svaki od tih "poslova" nije problem nać alternativu i zato tableti nisu mogli zauzet dio tržišta, kad zapravo malom broju ljudi je privlačan koncept tacne koju vukljaju za sebon da bi gledali film ili čitali knjigu, a isto mogu na svom iphoneu, netbooku i slicno. ako apple moze nać neku ključnu diferencirajuću stvar, odnosno razlog zašto je tablet bolji od svih alternativa za već postojeće zadatke - živo me zanima šta će to bit
"troopa" said:ako vec pricamo o tom tabletu, bilo bi jebeno da ima impact ka iphone, ali ima ipak par razlika, prije svega za iphone je postojala kategorija i "opis posla" znači telefon mora raditi to i to i to. iman osjećaj da je s ovim obrnuta situacija, postoji kategorija ali nitko nije uspija definirat sta bi tablet treba radit jer za svaki od tih "poslova" nije problem nać alternativu i zato tableti nisu mogli zauzet dio tržišta, kad zapravo malom broju ljudi je privlačan koncept tacne koju vukljaju za sebon da bi gledali film ili čitali knjigu, a isto mogu na svom iphoneu, netbooku i slicno. ako apple moze nać neku ključnu diferencirajuću stvar, odnosno razlog zašto je tablet bolji od svih alternativa za već postojeće zadatke - živo me zanima šta će to bit
"ipastrovic" said:[/img]
Ovo je samo rastegnuti iPhone, a i da nije, bezveze je, bar po mom ukusu.
"troopa" said:CEO McGraw Hill-a se malo izlaja pa se cini da ce ipak bit iPhoneOS, covik je potvrdija tablet, mislin da ce ga steve sikiron satrat iza prezentacije
"ipastrovic" said:http://images.macrumors.com/article/2010/01/25/155025-tablet_2_1.jpg
Ovo je samo rastegnuti iPhone, a i da nije, bezveze je, bar po mom ukusu.
"SinkeSS" said:navodni Last minute Leadked Photos of Apple Tablet?
oprez: Spoiler alert?
http://www.engadget.com/2010/01/27/is-t ... le-tablet/
"Pejo" said:Ajme, koja rugoba, pa nije valjda da bi Apple spao na ovakav dizajn?
'ajde, još 7:30 sati do početka konferencije, pa ćemo valjda večeras vidjeti što su spremili... =))
"MoschuS" said:Jos tocno 7h i 14min![]()
Svaki pravi fraek mora imati widget koji odbrojava do slijedece konferencije, evo link http://www.dark-hawk.de/Downloads.html
"MoschuS" said:A stvarno smo vrhunske budele, jbte zadnji put sam bio ovako nervozan kad sam cekao da mi zena rodi
"Rayno1" said:[quote="MoschuS"]A stvarno smo vrhunske budele, jbte zadnji put sam bio ovako nervozan kad sam cekao da mi zena rodi
"Gjurovski" said:Jel ima negdje video live stream?
"Gabre" said:dobro, u koliko je sati sami event?
da znam kad da na netu čekam vijesti