Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• Beast
  • mex2
  • maak
  • switcher7
  • deanmilisic
  • denis_osijek
  • ivicag
  • mican
  • th3ana
  • 15_cro_05
  • BAXA
  • Graba
  • Igor_martic
  • Tomislav7
  • valkalinic
  • srtwt
  • jarloni
  • brankica27
  • Skorpio
  • radikaldub

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPod Touch playlist
  • povijest bolesti:
    u iTunesima sam napravio playliste nekih bendova tako što sam sastavio izbor njihovih najboljih pjesama (koje su inače s različitih albuma). znači, u info im je svima isto ime artista, ali je ime albuma nekim pjesmama različito. također, označio sam svima part of compilation.
    kada sam takve playliste prabacio na iPod samo neki od bendova mi se izlistavaju pod playlist pregledom, a ostali ne.

dakle, kako napraviti playlistu tako da mi ju iPodu čita kao playlist?
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:34:03
  • 2 Komentara sorted by
  • u itunesu si radio playliste (na semu file - crate new playlist) i trpao ih s muzikom? ja sam tako radio i meni radi
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Jedan potpis.
  • da, new playlist i onda iz Music odvukao pjesme koje želim od određenog benda u tu playlistu. kad sam sve playliste prebacio samo se neke izlistaju pod opcijom pregleda playlista, ostale su pod album/artist.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00