Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• zipce
  • Vlada11070
  • TomoV
  • ivanos2
  • sara
  • Ivan
  • nora
  • Afrodita
  • tonixxx16
  • aktion
  • ikola
  • Jose233
  • Chelavy
  • Irencica
  • elvisinjo
  • SuperUnknown
  • Nick
  • JosipM
  • Iwaa
  • otkup mobitela

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Krepo iPod shuffle?
  • Mislim da mi je krepao iPod shuffle, druga generacija :(
    Kažem mislim, jer kad ga stavim u dock, nit se upali ledica niti ga iTunesi vide ni ništa.
    Naravno, ni ne radi van docka :)

Pa ono, jel se da sredit to ili je krepo krepo?
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:34:20
  • 10 Komentara sorted by
  • padovi, neka vrsta stete na njemu? meni je znao zezat, onda sam ili prestekao dock u drugi usb utor ili sam ga samo ostavio u docku i doso k sebi nakon malo vremena..
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Jedan potpis.
  • jok, nikakva oštećenja, samo je dugo u ladici bio, pa mi je palo na pamet da se možda baterija iscijedila, onak, pravo, pa zato :)
    Al već je cijeli dan u docku i spojen na usb, pa ništ :/

sutra ću probat u drugi usb uštekat i isto čekat, pa ćemo vidjet...
  • Budemo pogledali u nedjelju navecer, ak nist mogu ga proslijedit Tommu.
  • može lock na ovo, ipod upravo proradio :)
    stajao je par sati uštekan u dock, i evo sad se fino puni...
  • eto, bit ce da je baterija bila pre prazna..i meni se znalo desavat, i s drugom i s trecom generacijom
    Jedan potpis.
  • Evo jedan scenarij, možda ti je dock pokvaren a baterija tolko prazna da se neda upaliti.
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • pa kaze covjek da je sve u redu..al da, i to je mogucnost..baterija vjerojatno jest bila toliko prazna, al dock je ok (nisam bas cuo da se dockovi kvare)
    Jedan potpis.
  • dock ili radi ili ne radi, znaci ne radi samo ako je neispravan ili se moze pokvariti (puknuti neki pinovi ili neke druge pizdarije) od fizickog ostecenja, pada ili slicno..
  • ja imam iPod shuffle 2. gen od dana kada se pojavio na našem tržištu! I Oprao sam ga, gazio po njemu (slucajno) koristim ga svaki dan.. i jedino što imam za rijeci je to da NEAM RIJECI! Fakat je to pre dobar iPod i baš ga volim!
  • JEP to se desava, treba ga samo ostavit dugo na punjacu, neki se upali sam na nekima se drzi tipka play pa se upali, meni se desilo sa 5th gen (video) 30GB... ;)