Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• mkladaric
  • tomislavc
  • and1v
  • mujagawudakhi
  • Rusty
  • iKenzo
  • Dottorre
  • neo091
  • ivanna_t
  • metalni
  • t_i_n_a
  • C R O W
  • Life_10
  • Beli
  • giove
  • ford
  • bignjato
  • wordpress2011
  • Dottore
  • siiNke

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kofiguracija za OSX
  • Društvo molim Vas za pomoć pošto nisam baš na ti sa instalacijom OSX-a.
    Htio bi na svoj PC instalirati Snow leoparda, probao sam, ali mi uvijek zastane na jednom od dva dijela: nisam točno shvatio ali nešto sa caching memory u jednom slučaju ili nešto sa zvukom u drugom. Probao disable zvučne na matičnoj, ne pomaže. Nisam htio raditi dual boot sa Win7 (iako bi to bilo sjajno) nego čistu instalaciju na prazan disk formatiran iz Win7 u exFat.

Evo konfiguracije pa me zanima jel se isplati dalje truditi. Hvala unaprijed na odgovorima.
    (btw. tutorijali na netu nisu puno pomogli)

Gigabyte GA-965P-DS4 (zadnji bios)
    Intel Core 2 Duo E6300
    ATI Radeon HD4850
    Kingmax DDR2 2GB (4 komada)
    Chieftec PS 450W
    HDD 500.0 GB SAMSUNG Spinpoint F3, SATA, 16MB cache, 7200 okr./min, postoji mogućnost instalacije i na Seagete barracudu 320 gb ako ovaj ne štima.
    Tipkovnica i miš su logitech dinovo media desktop (bluetooth)
    Post edited by Unknown User at 2010-04-29 18:23:09
    Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.
  • 4 Komentara sorted by
  • ideneb ce ti sigurno raditi a za SL pogledaj ovdje http://www.timothevs.net/2009/09/03/sno ... ief-guide/
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Hvala ti, u međuvremenu sve radi i vrti se već oko tjedan dana bez problema :)
    Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.
  • "kovacevic031" said:
    Hvala ti, u međuvremenu sve radi i vrti se već oko tjedan dana bez problema :)

ajde daj vise detalja... :geek:
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00