"minime" said:Ma samo instaliraj Perian kako ti je @strija rekao, stavis u istu mapu i film i titl i QT ga automatski povuce
Molim pomoc=) Skinula sam persian i napravila mapu di sam stavila zajedno film avi i titlove srt i to sve oznacim i kao otvorim s Quick timeom i ocita mi film,ali titlove ne?! I skinula sam VLC i tu mi isto ne ocitava titlove, ne mogu ih ubaciti ko u windowsima,.... helpppp
Stavi identican naziv filma i titla, pa probaj.
bs player pro.Nalazi mi automatski titlove za film koji otvorim
jel treba onda to u isti folder staviti kad stavim ista imena? ak ne uspijem s ovim skinuti cu taj bs=)
Nemas BS na Mac-u. Ali u VLC-u kad otvoris video ako ti ne pokrene titlove mozes ici na Video->Subtitles Track->Open File...
E pa to sub track mi je onak sivo i nece otvoriti grrr
Pa pokreni film pa vise nece biti zasivljeno.
evo otkrila sam pod open file pa onda kao loadam film pa titlove i onda ide=) samo sad kak uskladiti titlove=)
Mislim da u VLC-u ne mozes podesavati titlove. Mislim da bi ti najlakse bilo skinuti druge titlove, jer ti ocito nisu za tu verziju filma koju imas. Ako bas zelis sama uskladjivati titlove mozes probati sa Jubler-om.
MOVIE TIME! http://www.sansworks.com/download.html
Boxee, on ti sam i skine titlove
A preko čega gledate DVD filmove koji imaju više datoteka? Npr kad kupim DVD pa ga prebacim na mac-a tada mi neće otvori ni sa QT playerom niti s VLC-om ://
xbmc