Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• MonoKulen
  • mitch
  • Darko Kontin
  • Nick
  • tkotikrivkristijan
  • gleutar
  • soic
  • zabac
  • ivicac1
  • Ivan Soad
  • MacStarter
  • dtopal13
  • jzelez
  • vekijeaa
  • AlkyKronick
  • t_i_n_a
  • Anita Pero
  • TomTom
  • zipce
  • demonic

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Koji player koristite za gledanje fimova
  • Ja trenutno quick time player ali ne kontam kako dodati titlove???

Na winu sam koristio gom player i bio sam prezadovoljan sa njime
    Post edited by Unknown User at 2010-03-04 18:11:15
  • 24 Komentara sorted by
  • Croma player number 1
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • VLC Media player
    http://bit.ly/WzsXb
     iMac | iPad | iPhone
  • VLC. Ako zelis u QT imati titlove instaliraj Perian (http://www.perian.org/)
  • QuickTime.
  • Isto QT
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • dankešone sad pičim za sesvete pa kasnije probam
  • Ma samo instaliraj Perian kako ti je @strija rekao, stavis u istu mapu i film i titl i QT ga automatski povuce ;)
  • "minime" said:
    Ma samo instaliraj Perian kako ti je @strija rekao, stavis u istu mapu i film i titl i QT ga automatski povuce ;)

+1

Jedino kad je neki glupi format ili wmv (zelena slika)... pokrecem ga sa VLC-om... i to je to. :D ;)
  • Ja koristim Plex zbog mogućnosti izrade libraria....
  • QuickTime PRO. Iako imam i VLC (preporučujem za neke tipove filmova koje QT ne vrti ili ima problema sa titlovima), te XBMC i DivX Player. Svakako mi je najdraži QT Pro i u njemu radim (slušam, gledam) 90% multimedie.
    Čak nekada i muziku stavim tamo, jer u iTunesima mi ubacuje u te neke svoje playliste i samo me zbunjuje, a ovako sam si taman ljepo složio sve. Znaći pjesme koje ne želim da mi budu u playlistu, a želim je poslušati, stavim u QT (inaće sam sve .mp3 postavio da mi je QT default player, jer kada skidam nešto s neta, automatski kada mi to skine, pokrene u iTunesima, moš mislit koji je to nered i živciranje kada skidaš, ne znam, 50 ringtonesa...)

Moj iTunes je lijepo posložen, kako na Macu, tako i na iPhoneu, tako da mi sve to štima, a za sve ostalo, tu je Quick Time Pro... :D
  • skinuo sam taj Perian,i sad ću isprovat dal mi titlovi rade uz film preko QT,jučer pak QT nije ni film u avi formatu tija otvorit.
  • Molim pomoc=) Skinula sam persian i napravila mapu di sam stavila zajedno film avi i titlove srt i to sve oznacim i kao otvorim s Quick timeom i ocita mi film,ali titlove ne?! I skinula sam VLC i tu mi isto ne ocitava titlove, ne mogu ih ubaciti ko u windowsima,.... helpppp

• Stavi identican naziv filma i titla, pa probaj.

• bs player pro.Nalazi mi automatski titlove za film koji otvorim

• jel treba onda to u isti folder staviti kad stavim ista imena? ak ne uspijem s ovim skinuti cu taj bs=)

• Nemas BS na Mac-u. Ali u VLC-u kad otvoris video ako ti ne pokrene titlove mozes ici na Video->Subtitles Track->Open File...

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • E pa to sub track mi je onak sivo i nece otvoriti grrr

• Pa pokreni film pa vise nece biti zasivljeno.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • evo otkrila sam pod open file pa onda kao loadam film pa titlove i onda ide=) samo sad kak uskladiti titlove=)

• Mislim da u VLC-u ne mozes podesavati titlove. Mislim da bi ti najlakse bilo skinuti druge titlove, jer ti ocito nisu za tu verziju filma koju imas. Ako bas zelis sama uskladjivati titlove mozes probati sa Jubler-om.

Post edited by songoku at 2011-04-21 17:42:46
    MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Boxee, on ti sam i skine titlove

• A preko čega gledate DVD filmove koji imaju više datoteka? Npr kad kupim DVD pa ga prebacim na mac-a tada mi neće otvori ni sa QT playerom niti s VLC-om ://

• xbmc

iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G