"planta" said:Dakle, registrirao sam se kao apple developer, faxirao im onaj obrazac koji treba jer nemaju HR na popisu, i dobio onaj aktivacijski code u mailu.. Kada stisnem taj code i ulogiram se u svoj account na iPhone dev centru, pise mi "We are unable to process your request".. Nakon toga sam im poslao mail i pitao sta da napravim, onda mi je dosla neka automatska poruka "Acknowledgment of your email/submission" i nakon toga su mi poslali kao neku poruku s racunom za tu registraciju (nesto kao paypall receipt). Zanima me jel tko ima iskustva s ovakvim stvarima i sto bih trebao napravit sada?? Jel trebam cekat njihov odgovor, (ili je ovaj mail s racunom bio njihov odgovor) ili ima nesto sto sam krivo napravio??
"Luka" said:[quote="planta"]Dakle, registrirao sam se kao apple developer, faxirao im onaj obrazac koji treba jer nemaju HR na popisu, i dobio onaj aktivacijski code u mailu.. Kada stisnem taj code i ulogiram se u svoj account na iPhone dev centru, pise mi "We are unable to process your request".. Nakon toga sam im poslao mail i pitao sta da napravim, onda mi je dosla neka automatska poruka "Acknowledgment of your email/submission" i nakon toga su mi poslali kao neku poruku s racunom za tu registraciju (nesto kao paypall receipt). Zanima me jel tko ima iskustva s ovakvim stvarima i sto bih trebao napravit sada?? Jel trebam cekat njihov odgovor, (ili je ovaj mail s racunom bio njihov odgovor) ili ima nesto sto sam krivo napravio??