Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• iDanijel
  • dule
  • Damirst
  • thefunkmaster
  • MCblackie
  • edifreak
  • pech
  • darmar80
  • iAnte
  • vasi
  • zastoto
  • catus69
  • Anita Pero
  • MonoKulen
  • macaksb
  • Mladen1961
  • iKenzo
  • imaticx
  • atopuzov
  • glazZ

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Apple dev registration problemi =/
  • Dakle, registrirao sam se kao apple developer, faxirao im onaj obrazac koji treba jer nemaju HR na popisu, i dobio onaj aktivacijski code u mailu.. Kada stisnem taj code i ulogiram se u svoj account na iPhone dev centru, pise mi "We are unable to process your request".. Nakon toga sam im poslao mail i pitao sta da napravim, onda mi je dosla neka automatska poruka "Acknowledgment of your email/submission" i nakon toga su mi poslali kao neku poruku s racunom za tu registraciju (nesto kao paypall receipt). Zanima me jel tko ima iskustva s ovakvim stvarima i sto bih trebao napravit sada?? Jel trebam cekat njihov odgovor, (ili je ovaj mail s racunom bio njihov odgovor) ili ima nesto sto sam krivo napravio??
    Post edited by Unknown User at 2010-02-04 20:05:52
  • 4 Komentara sorted by
  • "planta" said:
    Dakle, registrirao sam se kao apple developer, faxirao im onaj obrazac koji treba jer nemaju HR na popisu, i dobio onaj aktivacijski code u mailu.. Kada stisnem taj code i ulogiram se u svoj account na iPhone dev centru, pise mi "We are unable to process your request".. Nakon toga sam im poslao mail i pitao sta da napravim, onda mi je dosla neka automatska poruka "Acknowledgment of your email/submission" i nakon toga su mi poslali kao neku poruku s racunom za tu registraciju (nesto kao paypall receipt). Zanima me jel tko ima iskustva s ovakvim stvarima i sto bih trebao napravit sada?? Jel trebam cekat njihov odgovor, (ili je ovaj mail s racunom bio njihov odgovor) ili ima nesto sto sam krivo napravio??

Platio 99$ za godišnji fee?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • "Luka" said:
    [quote="planta"]Dakle, registrirao sam se kao apple developer, faxirao im onaj obrazac koji treba jer nemaju HR na popisu, i dobio onaj aktivacijski code u mailu.. Kada stisnem taj code i ulogiram se u svoj account na iPhone dev centru, pise mi "We are unable to process your request".. Nakon toga sam im poslao mail i pitao sta da napravim, onda mi je dosla neka automatska poruka "Acknowledgment of your email/submission" i nakon toga su mi poslali kao neku poruku s racunom za tu registraciju (nesto kao paypall receipt). Zanima me jel tko ima iskustva s ovakvim stvarima i sto bih trebao napravit sada?? Jel trebam cekat njihov odgovor, (ili je ovaj mail s racunom bio njihov odgovor) ili ima nesto sto sam krivo napravio??

Platio 99$ za godišnji fee?[/quote]
    da.. preko kartice.. upisao sam sve te podatke s kartice u onaj obrazac koji sam faksirao, poslali su mi mail s aktivacijskim kodom, ali kad kliknem aktivacijski kod pise mi da nisu u mogucnosti izvrsiti moj zahtjev.. =/
  • Pošalji im mail i čekaj. Meni se je nešto slično dogodilo jer mi se nisu poklapali podaci koje sam upisao online i oni koje sam napisao na obrazac koji se faksira.

Javili su se za par dana i sve je bilo riješeno.
  • riješeno, dok su mi odobravali prijavnicu promjenio sam mail, pa sam se morao logirat s starim mailom da mi prihvati aktivaciju.. hvala na odgovorima.. =)