Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• mopsy
  • ozzbozz
  • Phantom_Lord
  • aida1956
  • maxus
  • fosavance
  • dragonflyqueen
  • markoni
  • MirsoKa
  • sara
  • Tomek585
  • Tunte
  • ikola
  • crashkdm
  • Marijo
  • Darian
  • PeroZ
  • Mariobilll
  • micho0305
  • matijavz

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Net.hr freemail
  • Dakle, freemail je totalno promijenjen i zanima me ako znate koje su postavke da se slozi na iPhone? U postavkama maila pise ovo : "Ako omogućite POP3 za svoj sandučić, moći ćete preuzimati poruke sa svojim programom za e-mail (npr. MS Outlook)." Mislim da je to ono sto je falilo prije?

Hvala ;)
    Post edited by Unknown User at 2010-03-06 16:50:50
  • 12 Komentara sorted by
  • pop3.net.hr, port 110, al mislim da ce ti trebat neki drugi 3rd party smtp server.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • "SMTP account verification failed. The SMTP server "pop3.net.hr" doesn't support authentication. Please check your account settings and try again." :(
  • Pa lol zasto si to odabrao treba gore stisnuti na pop3 i onda staviti pop3 server u pop3 kucicu ne na SMTP
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • "LordShigi" said:
    Pa lol zasto si to odabrao treba gore stisnuti na pop3 i onda staviti pop3 server u pop3 kucicu ne na SMTP

Kad moram odabrat izmedu : Microsoft Exchange, mobileme, Gmail, Yahoo, Aol, uzmem Other? I onda mogu odabrati IMAP i POP, i tamo upisati Incoming Mail Server i Outgoing :S ili sam krivo odabrao? :oops:
  • pop3 ti je incoming server. Outgoing server net.hr NEMA, moras neki drugi imat. To sam ti napisao u proslom postu! Ako imas vec neki mail account podesen na iPhoneu, iskoristi njegov smtp.
  • @net.hr neces postaviti na na iphone 99% ---to se je prije moglo. Neznam sada opet nakon tih promijena... prebaci se na yahoo...freemail net malo malo pa neki radovi na cesti :)
  • Zasto bi itko radio yahoo mail account pokraj Gmaila? :shock:

Yahoo mail nije nista bolji od net.hr freemaila osim sto je poznatiji.
  • potpisujem. ja sam se cak prebacivao s yahoo-a jer je bio za k****
    Jedan potpis.
  • yes :P outgoing sam stavio freemail.net.hr , vazno da mi mogu stic mailici :P prebacio bi se na gmail, ali puno toga je registrirano na freemail, a neda mi se mijenjat :) hvala ficho ;)
  • pa ljudi kaj niste čuli za forwarding maila ?
  • "CooL" said:
    pa ljudi kaj niste čuli za forwarding maila ?

culi, ali di ? kako? :D
  • Pa vrlo jednostavno. Net.hr freemail preusmjeri na gmail i onda gmail primaš na iphone.
    Na freemailu odeš na postavke, zatim na "poveži druge e-mail adrese" i samo prati sve će ti objasniti.