kovacevic031 said: Rijetki imaju pojma kako je dobar osjećaj kad si sam složiš konfiguraciju, sve lijepo spojiš i instaliraš OS X.
A još je bolji kad iz kutije izvadiš novi Mac, upališ i sve bezbrižno radi.
"MoschuS" said:A zasto ne kupis neki rabljeni MacBook?
"Shockre" said:i onda ti dode na 4-4.5k kn,a netbook je 2.5k kn..
"Bill" said:Al u ovom slučaju je bitno što je original a što kopija jer ako želiš uživat u nebrizi koju pruža OSX Mac će ti to jedini omogućiti.
"MoschuS" said:
Meni je vazno da stroj donesem kuci, izvadim ga iz kutije (usput u tome i uzivam), stavim na stol i slijedecih x godina ne razmisljam o tome sto se dogadja u pozadini jer vise nemam ni vremena ni zivaca za te gluposti. Njima je fora prckati po kextima, traziti koji driveri su im bolji, kopati po kucistu, stavljati bolje hladjenje u stroj
"aekspert" said:Pa naravno da nije potpuno isto, ali iskustvo je približno jednako. Nisam nigdje napisao da je potpuno identično, već da mu je isplativije.
"aekspert" said:
A meni i dalje nije jasno to da ako je Apple tako savršen i bolji od konkurencije, zašto njegovi korisnici imaju stalnu potrebu da to isponova dokazuju? Da je to tako, svi bi ga imali... Pa nije to ni skupo tako više.
"Shockre" said:od netbookova msi wind u100/u123, dell mini10v, lenovo s10e.
sa normalnim laptopima je malo teze, nijedan mi ne pada na pamet ovak.. pogledaj ovdje: http://wiki.osx86project.org/wiki/index ... /Portables
"kovacevic031" said:
Samo sam tražio (jer ovaj forum smatram najboljim mjestom za to) da mi netko kaže: evo ti laptop u Linksu taj i taj na njemu će 100% radit OSX jer moja mama, tata, baba, djed, poštar ima isti takav i uredno radi.
"MoschuS" said:A zasto ne kupis neki rabljeni MacBook? Hackintosh ce uvijek biti samo hackintsh