Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• tetanus
  • kico234
  • angel
  • deimos
  • kristina30
  • Ivan Soad
  • SinkeSS
  • plejka
  • extremac
  • ivicag
  • Cvetna
  • bignjato
  • Zoki_Zg
  • Nessie
  • Virtualni
  • tonci
  • matic_2.4
  • matobj
  • andela
  • SkiSan

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Servis za iPod: promjena ekrana
  • Dragi svi,
    ispričavam se da ovako upadam, ali vjerujem da se najbolje vama obratiti s pitanjem. (btw, probala sam pretražiti forum da vidim jeste li možda već o ovome pričali, ali nije mi uspjelo)

Naime, na iPod Classic 80GB mi treba promijeniti ekran. Otišla sam u jedan servis gdje su potvrdili dijagnozu i stavili me na listu čekanja, jer u tom trenutku ekrana nisu imali. To je bilo prije godinu dana. Obišla sam ih još jednom i nazvala još dvaput, postigla sam samo da me ponovno stave na listu čekanja.
    Obratila sam se i na još dva ovlaštena servisa koji bi mijenjali cijeli uređaj za oko ili preko 1.000 kn.

Ima li netko od vas neki savjet, neki pouzdan servis za preporučiti ili nešto slično? Ili mislite da je ovo u redu, zamjena uređaja?

Puno hvala za bilo kakav odgovor!
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:39:04
  • 3 Komentara sorted by
  • Javi se korisniku Tomm na pm. On je lokalni majstor ovdje. Pozdrav!
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Hvala na savjetu :)

Pisala sam Tommu.
  • "aekspert" said:
    Javi se korisniku Tomm na pm. On je lokalni majstor ovdje. Pozdrav!

ok, još jednom hvala!! iPod je konačno ponovno kao nov :D
    naravno, posebno hvala Tommu.

i time je ova tema gotova... ;)