"milebrkanovic" said:..molio bi za pomoc ako moze...
prije par dana sam kupio Iphone 3gs 32GB u t-coma koji sam odlucio jailbreak al na njemu je istaliran Update 3gs 3.1.3 (05.12.01)
pokusavao sam ga jaibreak al bezuspjesno s (Pwnage Tool za iPhone OS 3.1.3)
Molio bi ako ima netko iskustva s 3gs Update 3gs 3.1.3 (05.12.01) da napise ukratko neki tutorial kako da ga jailbrake jer vec par dana pokusavam ali bezuspjesno sludija sam vise!
Koristim SnowLeopard a moze i za Win sve jedno!
Hvala!!!
"M3do" said:cek, cek cek.... dakle ja ne mogu napravit jailbreak????
4 i 5 broj na serijskom broju je 07 . (to je stari bootrom)
al mi je model MC.
daj me nemoj zajebavat da sam bacio pare za iphone -.-''
"barusha" said:Ja cu biti optimista opet i nadam se da ce to sad stvarno bit to sto nama nekima treba.Ovo je sad vec stvarno dugo traje i vec sam ispizdi ..s tim cekanjem i nadam se da ce se ti svi sherifii i georgei vise smilovat.
"mafijaš" said:[quote="barusha"]Ja cu biti optimista opet i nadam se da ce to sad stvarno bit to sto nama nekima treba.Ovo je sad vec stvarno dugo traje i vec sam ispizdi ..s tim cekanjem i nadam se da ce se ti svi sherifii i georgei vise smilovat.
"brane" said:[quote="mafijaš"][quote="barusha"]Ja cu biti optimista opet i nadam se da ce to sad stvarno bit to sto nama nekima treba.Ovo je sad vec stvarno dugo traje i vec sam ispizdi ..s tim cekanjem i nadam se da ce se ti svi sherifii i georgei vise smilovat.
"tommek81" said:http://www.iphonehacks.com/2010/04/iphone-3-1-3-jailbreak-progress-update.html
ne kužim... ak imaju više tih nazovimo ih rupa zakaj jednu ne ispucaju na 3.1.3...(možda krivo skužio kaj piše)
"tommek81" said:ma nisam ja problem..3,1 radi ko urica...
al činjenjica je da ima dost ljudi koji su napravili glupost apdejtajući sami ili su kupili novi u Tmob il di god i dobili automatski sa 3.1.3
"rak21" said:Slušaj, problem kod tebe i tebi sličnih je u tome što apsolutno nemaš blage veze o čemu pričaš, nešto malo si pročitao al u osnovi brkaš pojmove i samo si zagrebao po površini, obrazuj se još, pročitaj brdo foruma i stranica pa se kvalitetno uključi u raspravu. Staviti 3.1.2, pa 3.1.3, pa vratiti na 3.1.2 nije nikakav problem pod uvjetom da nisi nikada imao originalni 3.1.3 već na custom, imaš stari baseband, stari bootroom i spremljen shsh na cydii za 3.1.2.
Da mi se da, napravio bih sličan video i okačio ga na jutub čisto da se sprdam malo s tobom i sličnima (došao sam na tu ideju al me vlastita lijenost sprečava..)
"mafijaš" said:Ljudi, slušajte imam informaciju za sve one koji imaju 3.1.3., 05.12.01.,
u utorak 13.04.2010. godine izlazi za nas jailbreak i unlock, napravio ga neki novi tema, nema veze sa Geoth, Sheriff ili kak već...
Na nama je samo da u utorak švrljamo po netu i ako bilo što nađemo što je provjkereno objavite...
Da dođe konačno i taj dan da mogu u 3.1.3., 05.12.01., stavit svoj VIP...
Lijep pozdrav...
"rak21" said:Ne mogu te ja učiti osnovama, prvo pročitaj sve dostipne informacije pa pitaj šta ti nije jasno, reknem ti bez beda. Do tad, tebe i ostale molim da više ne tražite tu po forumu, otvarate teme i komentirate možebitni JB, kad dođe znat ćete. Samo spamate forum..
I da, NITKO osim dev team.a i Geohota ni ne radi na tome, ako i radi, nema velike šanse..