Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• olymp
  • duke12
  • cyb
  • take31
  • zorkajovanovic
  • big_mac
  • NotoriusBIG
  • zhirafica
  • Tomek585
  • torik
  • kico234
  • darmar80
  • route00
  • Xerox
  • 000000000
  • Andy_Boy
  • GoldenBrown
  • aktion
  • iDanijel
  • Popaj76

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Bankomat - karta bankomata u Hrvatskoj
  • Bankomat

Aplikacija vam pomaže da pronađete bankomat u Hrvatskoj, blizu vas ili u kojem god gradu želite.

Trenutno podržane banke:
    - Privredna banka zagreb (PBZ)
    - Zagrebačka banka (ZABA)
    - Raiffeisen Bank Austria (RBA)
    - Hrvatska poštanska banka (HPB)
    - Hypo Alpe-Adria-Bank (HYPO)
    - Splitska banka (SG)
    - OTP banka
    - Erste bank
    - Karlovačka banka
    - Credo banka
    - Istarska kreditna banka
    - Volksbank
    - Centar banka
    - Imex banka
    - Podravska banka
    - Kreditna banka Zagreb
    - Jadranska banka
    - Samoborska banka
    - Veneto banka
    - Vaba banka Varaždin
    - Banka kovanica
    - Banco Popolare
    - Slatinska Banka

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 77540&mt=8

http://dl.dropbox.com/u/701/Bankomat/bankomat0.png http://dl.dropbox.com/u/701/Bankomat/bankomat1.png http://dl.dropbox.com/u/701/Bankomat/bankomat2.png http://dl.dropbox.com/u/701/Bankomat/bankomat3.png http://dl.dropbox.com/u/701/Bankomat/bankomat4.png

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 77540&mt=8
    Post edited by tomislav at 2010-09-13 13:05:30
  • 32 Komentara sorted by
  • Ajde napokon nesto domace korisno i bez pretjerivanja wannabe dizajnera :) Doduse ja sam klijent Zabe pa cu ti dat 5 zvjezdica tek kad njihove lokacije nabavis ;)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Super ideja... Dosad bi tražio na web stranici banke lokacije bankomata pa onda tražio na Google Mapsima kako doći do njih... Ovo će mi sigurno ušparati vremena :)
    Je li u budućnosti planirana podrška za Zagrebačku i Raffaisien banku?
  • "soic" said:
    Super ideja... Dosad bi tražio na web stranici banke lokacije bankomata pa onda tražio na Google Mapsima kako doći do njih... Ovo će mi sigurno ušparati vremena :)
    Je li u budućnosti planirana podrška za Zagrebačku i Raffaisien banku?

Da, čim uspijem od njih odhrvati podatke. ZABA je naravno u svom birokratskom stilu sve zakomplicirala, pa sam odlučio poslati app neovisno o njima pa ih eventualno naknadno dodam.
  • neznam za Raiffeisen, no "ATM Hunter" (http://itunes.apple.com/hr/app/atm-hunt ... 54128?mt=8) ima Zaba bankomate.
  • "netvis" said:
    neznam za Raiffeisen, no "ATM Hunter" (http://itunes.apple.com/hr/app/atm-hunt ... 54128?mt=8) ima Zaba bankomate.

Valjda su stvari jednostavnije kad si MasterCard :)
  • odlicno aplikacija, ovo ce stvarno svima dobro doci ;)
  • Slažem se! i meni se jako sviđa. Evo idem odmah kupit
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Hm... i gdje baš za moj grad podaci nisu dobri :/

Uglavnom u Križevcima ti nedostaju 3 Erste bankomata, a ovaj jedan koji prikazuje moram provjeriti dali je točan jer ne znam da na tom području postoji koji.
  • "Darko Kontin" said:
    Hm... i gdje baš za moj grad podaci nisu dobri :/

Uglavnom u Križevcima ti nedostaju 3 Erste bankomata, a ovaj jedan koji prikazuje moram provjeriti dali je točan jer ne znam da na tom području postoji koji.

Prema podacima koje sam dobio od MBNeta (mreže bankomata u kojoj je i Erste) u Križevcima su dva bankomata. Jedan je do PBZ bankomata pa moraš zumirati kartu da bi se pinovi vidjeli jedan do drugoga. Moram čekati da oni ažuriraju svoj popis.

I generalno je malo problem s gradovima koji su slabo pokriveni u google mapsu, jer pola cesta fali.
    Post edited by tomislav at 2010-02-11 14:45:18
  • Aha... a onda su ti podaci od njih malo krivi. Any way dobra aplikacija a za po Kž tak i onak znam gdje su mi koji bankomati ;)
  • Super aplikacija!
  • I nemoj ni Splitsku banku zaboraviti :)
  • Fali ti Hypo banka http://www.hypo-alpe-adria.hr/bank/dokumenti/Lokacije_bankomata_Hypo_Alpe_Adria_Bank_6.pdf

To bi meni dobro došlo, a mogi ti poslat još par bankomata kojih ovdje nema navedenih
  • odlicna ideja! kad se jos prosiri spektar banaka (hypo, medimurska), biti ce jos i bolje! kupljeno!
  • Jel bude sta od Raiffeisien bank?
  • Jel ima fora da samo trazim PBZ? da ne gledam sve?

Tnx
     Moderator
  • "iMaajka" said:
    Jel ima fora da samo trazim PBZ? da ne gledam sve?

Tnx

Stisni "i" u donjem desnom kutu pa možeš birati koje banke želiš.
  • sve pohvale developeru za aplikaciju! odlicna stvar!!
  • Kad možemo očekivat Zabu?
     iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • Uvjek me veseli domaća a korisna aplikacija
  • Dvije lokacije PBZ bankomata ne štimaju:
    Zg Ilica 288 (konzum na Črnomercu) i Getro u Prilazu Baruna Filipovića. Prvi je na karti lociran na poptuno krivom mjestu, dok drugi već duže nije u Getrou. Odnosno, u Pril. Baruna Filipovića više ne postoji bankomat PBZ-a.
    S obzirom na to da je na Google maps na stranici banke www.pbz.hr sve dobro prikazano, ne kužim od kud ti dobijaš podatke o bankomatima.
  • Svaka čast na aplikaciji. Iako će mi služiti samo za veće HR gradove, mislim da u manjim mistima imaš još dosta toga za radit. Ovako na brzinu u Pločama su ti dva PBZova bankomata na totalno drugom dijelu grada. Al ajde to pridajem slabim oznakama ulica u manjim mistima, nije baš da ćeš ići od mista do mista i zapisivati lokacije bankomata :D
  • Ima tu još puuuuuno posla i po većim mjestima i gradovima... ;)
    Fali bankomata na sve strane... :(
  • Izdao sam novu verziju su ažuriranim podacima.

Što se tiče ZABA, RBA i Splitske banke.. kontaktirao sam ih sve par puta za podatke, ali nema odgovora.
  • 2 dolaraa nije puno, ali zakaj ne izdas neku trial verziju ili sl. :mrgreen:

U potpunosti podrzavam domace app i developere, ali nisam bas za kupovinu prije testa kada nisam ziher da zadovoljava moje potrebe - vidim da ljudi pisu sve i svasta o podacima... :(

Mislim da ovo misljenje dijeli jos ljudi, tako da ne shvatis osobno.

P.S. ja ionako cekam RBA :mrgreen:
  • Nikada neće biti trail verzije (niti Apple dopušta takvo nešto), a svi podaci su službeni od samih banaka.
  • Kako ne, mozes stavit aplikaciju free i onda in-app purchaseom otkljucat "full" verziju, Apple to ne samo da podrzava, vec preporucuje :)
  • Verzija 1.1

Dodano:
    - Zagrebačka banka (ZABA)
    - Raiffeisen Bank Austria (RBA)
    - Hypo Alpe-Adria-Bank (HYPO)
    - OTP banka (OTP)

- iOS 4 podrška
    - Aplikacija se sada puno brža
  • I u cijeloj Rijeci samo 2 bankomata od Raiffeisen Bank?!? :o
    LOOOOOOOL!!! :lol:
  • Nova verzija

• sada univerzalni app za iPad i iPhone
    • dodana Splitska banka
  • Ima li još netko problema sa lokacijskim uslugama i bankomatom? Naime, već duže vrijeme mi je ikona za lokaciju zasjenjena i ne mogu je selektirati. Kod otvatanja aplikacije cca. 1 s bude bijela ali tada promijeni status. Također u lokacijskim servisima uopće nemam bankomata na popisu za on/off. Kontaktirao sam developera i rekao mi je da mu je ovo prvi upit takve vrste (ima također četvorku i nema problema). Uninstal pa reinstall ne pomaže. Problem je bio prisutan na 4.2.1 i sad na 4.3, a pojavio se nakon zadnjeg updatea bankomata, koji je bio dosta davno, ali mi je prije toga barem radila lokacija ;(

Ima li netko ideju ili isti problem?

Post edited by iBoki at 2011-03-10 23:24:43
     iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • Nije loše, ali postoji aplikacija koja se zove HT Imenik i uz bankomate postoje i benzinske, hoteli, telefonski imenik iz kojeg možeš brojeve odmah dodati u kontakte i još dosta (meni nezanimljivih) stvari... Što se tiče bankomata u ZG pouzdano 100%

 MacBook Pro 13"
     iPhone 4