"soic" said:Super ideja... Dosad bi tražio na web stranici banke lokacije bankomata pa onda tražio na Google Mapsima kako doći do njih... Ovo će mi sigurno ušparati vremena
Je li u budućnosti planirana podrška za Zagrebačku i Raffaisien banku?
"netvis" said:neznam za Raiffeisen, no "ATM Hunter" (http://itunes.apple.com/hr/app/atm-hunt ... 54128?mt=8) ima Zaba bankomate.
"Darko Kontin" said:Hm... i gdje baš za moj grad podaci nisu dobri :/
Uglavnom u Križevcima ti nedostaju 3 Erste bankomata, a ovaj jedan koji prikazuje moram provjeriti dali je točan jer ne znam da na tom području postoji koji.
"iMaajka" said:Jel ima fora da samo trazim PBZ? da ne gledam sve?
Tnx
Nova verzija
Ima li još netko problema sa lokacijskim uslugama i bankomatom? Naime, već duže vrijeme mi je ikona za lokaciju zasjenjena i ne mogu je selektirati. Kod otvatanja aplikacije cca. 1 s bude bijela ali tada promijeni status. Također u lokacijskim servisima uopće nemam bankomata na popisu za on/off. Kontaktirao sam developera i rekao mi je da mu je ovo prvi upit takve vrste (ima također četvorku i nema problema). Uninstal pa reinstall ne pomaže. Problem je bio prisutan na 4.2.1 i sad na 4.3, a pojavio se nakon zadnjeg updatea bankomata, koji je bio dosta davno, ali mi je prije toga barem radila lokacija ;(
Ima li netko ideju ili isti problem?
Nije loše, ali postoji aplikacija koja se zove HT Imenik i uz bankomate postoje i benzinske, hoteli, telefonski imenik iz kojeg možeš brojeve odmah dodati u kontakte i još dosta (meni nezanimljivih) stvari... Što se tiče bankomata u ZG pouzdano 100%