Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• Jaksa
  • bojanjanjanin
  • ikdes1gn
  • Luka
  • mravec
  • take31
  • giove
  • jzelez
  • dembow
  • valkalinic
  • MCblackie
  • VeL1303
  • iLuka19
  • soic
  • JustBlaze
  • gogsy7
  • rajko
  • OcuiPhone
  • 031robert
  • sasha

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPhone 4
  • 2552 Komentara sorted by
  • Ma to da... ali je to izvuceno iz konteksta i sad se kaze da je overall toliko brzi sto ni Google nece potvrditi vec pametno suti ;)

ANyway da nejdem off topic ... novi iPhone mi se i dalje ne sviđa zbog bocne strane ;)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "Darko Kontin" said:
    @tome: samo da te razocaram vezano za android 2.2 - nije 450% brzi.

Ma ok, to je i onako glupo zvučalo sa tih 450%, al je činjenica da je brz za popi.... i da će biti sve bolji, a napreduje puno brže od iPhoneOS-a
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • i ja lajkam, bolje to nego onaj soni erikson :D
    Jedan potpis.
  • Ovo je za onaj SE :) ja i dalje dont like
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Haha, pa di je bio prije ovaj bijeli ???? :D :D :D

Kao što većina Vas zna, imam bijeli iPhone, bijeli Mac, svi "aparati doma" (stolni PC - monitor, tastatura, miš), externi HD, itd, itd... Sve mi je bijelo... I sada baš razmišljam o kupovini crnog iPhone-a, kada ono.... komplet bijeli... :D

Moram vidjeti to u živo. Ako bude sjajni ispred kao što je MacBook....hm... onda ću razmisliti i o bijelom... :D

Ali nakon strogo kupovanje bijelih stvari, sada sam za crni iPhone 4/HD i za sada tako ostaje. Sve ovisi o "first touch" iliti "first look" oba modela u mojim rukama.... :D ;)

btw. me like totalno :!:

EDIT: Tek sada sam skužio da je u biti ovo iz nekakve kineske trgovine i da to nije "original" Apple, odnosno opet nešto izgubljeno/kupljeno u Appleu... Ah, ništa onda, još bolje... :D
  • vezano za komentare za HTC desire i android .. "nish od toga" :)
    tipke na Desire stoje ukoso i imaju lufta kao kakav polu proizvod .. nisu centrirane na rupi i to upada u oko .. ali to to nije problem
    web surf je 2nd to none .. i nema mu premca ..
    ali android i aplikacije i kretanje po aplikacijama i i ovo i ono .. to jednostavno nije to .. nisam apple fun boy .. volio bih da je andorid super odlican i da kupim neki super ludi telefon bolji od iphone ..
    no ovaj to nije .. trebat ce mu vremena da izbrusi taj UI i da dobijes taj user exp kao na iphone ..
    iMac 27 i7 - MBA 11 - Canon 5D mk2
  • Ja isto bidim ogroman potencijal u Androidu ali oni su to sve nagurali tako da ti treba jedno vrijeme dok se naviknes na UI, a na iPhoneu primis u ruke i koristis. Ali s tim na stranu mislim da ce Andrid to popraviti za par mjeseci i da ce uskoro prestici iPhone.
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • android sigurno nece samo tako prestici iPhone..imao sam u zadnje vrijeme nekoliko telefona s androidom u rukama..nisam neki apple fanboy, jest da volim apple, al vidim sve minuse iPhonea..i mogu i dalje sigurno reci da je android na mnogo stvari debelo i nepotrebno zakompliciran..kazem, to imam u rukama i za 5 minuta hocu popizdit i bacit to proc, jer mi na zivce ide komplikacija :D (ista sema ko s windowsima, jednostavno nadjem previse bezveze zakompliciranih gluposti)..sori na OT
    Jedan potpis.
  • "ilood" said:
    android sigurno nece samo tako prestici iPhone..imao sam u zadnje vrijeme nekoliko telefona s androidom u rukama..nisam neki apple fanboy, jest da volim apple, al vidim sve minuse iPhonea..i mogu i dalje sigurno reci da je android na mnogo stvari debelo i nepotrebno zakompliciran..kazem, to imam u rukama i za 5 minuta hocu popizdit i bacit to proc, jer mi na zivce ide komplikacija :D (ista sema ko s windowsima, jednostavno nadjem previse bezveze zakompliciranih gluposti)..sori na OT

Ne radi se samo o tome, nego postoje i druge prednosti, kao to da s Androidom imaš mogućnost izbora više uređaja. Ne sviđa se svima iPhone. Naravno to s developerske i drugih strana komplicira stvar, ali s korisničke je odlično. Nadalje, kod Androida (zahvaljujući Googlu) imaš mogućnost besplatnog korištenja gotovo svega što je kod Apple-a MobileMe koji se plaća i nije nimalo jeftin. Naravno MobileMe ima 20 GB prostora i još neke male prednosti, ali budimo realni - to većini korisnika ne treba i tko želi platiti 99$ da bi syncao kalendar i kontakte :roll:. Sustav nije tako zatvoren kao Appleov, što mi ponekad poprilično smeta unatoč nekim prednostima. Treba biti strpljiv... ni iPhone OS nije nešto dovršen, sada nakon 3.5 godine tek uvode foldere i multitasking :lol:.
    No ne bih htio u OT, ipak je ovo tema za iPhone 4G. Btw, jel tko primijetio da nikad nije bilo ovoliko leakova nekog Apple proizvoda? Sumnjam na marketing (da zasjene Android i ostale jer ipak trenutno nemaju što pokazati).
  • S obzirom da je je to apple uopce me nebi cudilo. Oni su vjerovatno jedni od najboljih ako ne i najbolji marketinški stručnjaci na svijetu.
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
  • Pa na iPhoneu imas push Gmail, kalendar i kontakte, ne treba ti MobileMe
  • "dare" said:
    Pa na iPhoneu imas push Gmail, kalendar i kontakte, ne treba ti MobileMe

Samo jedan kalendar (imam ih četiri), i ne da se integrirati u iCal.
    Kao i kontakti...
    Push Gmail mi nikad nije radio kako spada.
    Ali prognoziram besplatni MobileMe u idućih par mjeseci, barem osnovne mogućnosti (mail, kontakti, kalendar).
  • "filippo" said:
    kao to da s Androidom imaš mogućnost izbora više uređaja. Ne sviđa se svima iPhone. Naravno to s developerske i drugih strana komplicira stvar, ali s korisničke je odlično.

Ovo bas i nema smisla. Vec smo odavno shvatili da je to sve "all about software". O kome ovisi softver? O developerima. Ups, ne. Na Androidu jos ovisi o 21 (?) raznom proizvodacu i 53 (?) razna operatera koji na kapaljku daju OS updateove. Po cemu je to manje zlo od Appleove "fasisticke AppStore politike"? (upitnici u zagradama su jer sam napamet bubnuo brojeve, al sam prilicno siguran da sam ih pogodio buduci da sam ih vidio ranije danas na Google I/O liveblogu).

Eh da, ne zaboravimo da postoji skoro 4 puta vise registriranih Android developera nego sto postoji aplikacija :D

"filippo" said:
    kod Androida (zahvaljujući Googlu) imaš mogućnost besplatnog korištenja gotovo svega što je kod Apple-a MobileMe

Vjerovao ili ne, Google Sync vec mjesecima steka svuda, ukljucujuci i Android. Tak da hvala lijepa, radije dam $99 za uslugu koja radi :)
  • "ficho" said:

[quote="filippo"]kod Androida (zahvaljujući Googlu) imaš mogućnost besplatnog korištenja gotovo svega što je kod Apple-a MobileMe

Vjerovao ili ne, Google Sync vec mjesecima steka svuda, ukljucujuci i Android. Tak da hvala lijepa, radije dam $99 za uslugu koja radi :)[/quote]

+1
    Jedan potpis.
  • "filippo" said:
    [quote="dare"]Pa na iPhoneu imas push Gmail, kalendar i kontakte, ne treba ti MobileMe

Ali prognoziram besplatni MobileMe u idućih par mjeseci, barem osnovne mogućnosti (mail, kontakti, kalendar).[/quote]

Dobio sam jedan "hot" tip, da će najvjerojatnije sam Steve uz predstavljanje novog iPhone predstaviti free MobileMe, naravno free će biti osnovne stvari, dok će paid MobileMe dobiti još neke nove funkcije koje će biti povezane s novim iPhoneom.
    E sada, živi bili pa vidjeli... :D
  • A di si ti molim te taj tip dobio? :roll:
  • "ficho" said:
    A di si ti molim te taj tip dobio? :roll:

mozda od stevana.. hehe :D

btw evo google pokazuje flash za android... iako to meni nista ne znaci jer cu ja vjerojatnije do kraja zivota bit uz iphone... :D

html5 je gori zemlja :D bas zbog toga sto je sve u jednom komadu, a ne ko kod flasha (aplikacija u aplikaciji) :)
  • stvarno bi bilo ok da daju free MobileMe. ali cini mi se previse stvari najednom!
    ipak kad tad ce morati napraviti nesto po tom pitanju, jer ok, sada google push serveri zahebavaju radi velike guzve pretpostavljam, ali prepuni su para da to ne bi sredili kroz dogledno vrijeme! meni cak zadnjih mj. dana push od gmaila dosta dobro radi. a calendar i kontakti super (doduse nemaju sta loshe raditi).
    to su vec pomalo neke elementarne funkcije. do jucer je to bilo za vecinu korisnika u domeni znanstvene fantastike,
    ali nekako tesko mi je sad zamisliti zivot bez tih sinyncanja. a 100$/god nije malo. narocito ako ces istu uslugu imati besplatno! jos kad bi se i slike mogle dizati gore recimo... san mi je da uzmem neki random iPhone, ukucam username i pass, i gotovo, to postaje moj mob :) ready to use! google definitivno radi na tome, apple isto posto je dovoljno pametan da shvati kako je u tome buducnost (samo se nadam da ce prestati naplacivati te usluge), jedino MS stoji i pita se "sta ovi rade?" :D
    ugl, ako pejo ima dobre izvore, veselim se vise free MM nego prednjoj kameri ili ramu od po gige :D
  • M$ nije briga, mislim da se oni uopcxe nezele ubacivati u rat jer vide da nemaju sanse. Meni se cini da ce novi windows mobile 7 biti samo na Low-End mobitelima.
    I f***in HATE vanilla.
  • "ficho" said:
    A di si ti molim te taj tip dobio? :roll:

Sada će ovo smješno zvućati... :D (ali je istina) Imam frenda koji živi u Vancouveru (tu je iz hr, ali sada je već nekoliko godina tamo, praktički živi i ima obitelj), a njegov najbolji frend radi u Apple store-u. Ako je on njemu lagao, lažem i ja vama.

EDIT: Valjda su svi poneseni kako radnici Apple-a "gube" i "prodaju" stvari, pa sada odjednom svi vjeruju što kaže svaki radnik koji radi (dali direktno u Appleu ili store-u), u stilu kao:"pa ako je onaj mogao izgubiti telefon, a ovaj drugi prodati telefon i novi iPod, zašto nebi vjerovao ovome kada kaže da će MobileMe biti besplatan... Pa k vragu on tamo radi, znam da nebi smio ništa reći, ali ako su ovi prodali telefon, pa može i on meni reći neku sitnicu..."

Kažem, dobio sam tip, ali ako je ovaj lago njemu, ja lažem vama.
  • Prodavaci u Apple Storeu znaju manje od prodavaca u T-Centrima pred dolazak novog iPhonea, tak da netko u tom tvom lancu tipanja laze ;)
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
     iMac | iPad | iPhone
  • "Phantom_Lord" said:

u zadnje vrijeme stalno prigovaram za izgled novog iphone-a pa ću sad dati pohvalu, ovo se sad može nazvati bijeli iphone jer ovi do sad su mi bili kao kinder jaje, malo bijelog malo crnog
  • "Dottore" said:

Ma vidio sam ja taj rumor negdje, samo se malo sprdam s Pejom i njegovim "hot" izvorima. Moja baka ima nezakonitog sina cija mama ima bratica kojem prijatelj od zeninog postara ima necaka ciji stariji polubrat ima frenda kojem cura ima mamu ciji muz radi kao cistac wc-a u nekoj pizzeriji u Cupertinu gdje dolazi lik ciji brat ima baku cija kcer ima brata koji ima muza koji zna nekog ko ima brata koji radi u Appleu, pa znam da ce novi iPhone imat jaci procesor. 100% znam, vidjet cete :P
  • "ficho" said:
    Prodavaci u Apple Storeu znaju manje od prodavaca u T-Centrima pred dolazak novog iPhonea, tak da netko u tom tvom lancu tipanja laze ;)

Potvrdio bih ovo na konkretnom primjeru. Pitao sam jednog zaposlenika iz Apcoma kada stižu novi bijeli MBovi i on mi je rekao prema trenutnim infomracijama da dolaze ili najesen ili čak i kasnije. Izašli su nema tjedan dana ;)
  • "ficho" said:
    [quote="Dottore"]http://bit.ly/ciE8mA

Ma vidio sam ja taj rumor negdje, samo se malo sprdam s Pejom i njegovim "hot" izvorima. Moja baka ima nezakonitog sina cija mama ima bratica kojem prijatelj od zeninog postara ima necaka ciji stariji polubrat ima frenda kojem cura ima mamu ciji muz radi kao cistac wc-a u nekoj pizzeriji u Cupertinu gdje dolazi lik ciji brat ima baku cija kcer ima brata koji ima muza koji zna nekog ko ima brata koji radi u Appleu, pa znam da ce novi iPhone imat jaci procesor. 100% znam, vidjet cete :P[/quote]

Pa baš zbog tog sam rekao da će biti smješno, ono, prijatelj od prijatelja... itd... Mogao sam reći frend iz Kanade mi je rekao, a onda bi bilo:"pa tko? Pa kako? Od kuda zna on? itd..." pa sam odmah objasnio... :D :D

Iskreno, nije me baš nešto briga za MobileMe, tako da sam na to i bio zaboravio kada mi je rekao, ali vrijeme će pokazati što i kako.

Ne diraju ti baš mene ti tipovi (zato sam i zaboravio na to), pa ni rumori. Još uvijek čekam da Steve potvrdi novi iPhone, jer i dalje sam skeptičan prema svim ovim "prototipovima".

U biti, za mene važi ona:"Što kaže Steve, to je zakon..." :)
  • Di ces zaposlenika Apcoma usporedit sa zaposlenikom Apple Storea? Ovi "nasi" znaju jos oko 100 puta manje :D

Apple Store zaposlenici imaju trening prije svakog novog ili updateanog proizvoda, samo ne smiju o tome pricati (a i bude samo koji dan prije), a ovi "nasi" se obicno vole pravit da nesto znaju pa bubnu glupost.
  • pa uz iAd besplatni MM ima smisla... nije mi odmah palo na pamet.
  • Kakve veze iAd ima s MM? :?
  • pa mislim da bi iAd trebali prosiriti i na web, i ne vidim razloga zasto to ne bi napravili,
    posto se google gura di god stigne (evo juce google tv, chrome store...),
    bilo bi cisto pristojno uzvratiti im na taj nacin.
    pa ako do toga dodje, za free MM mogu uvaliti iAd sadrzaje na recimo web sucelju servisa...
    sve je sad to lupanje ovako na pamet, ali mislim da nije zamisao toliko nemoguca.
    ili ja to samo slazeme konstrukcije da nam nekako daju besplatni MM :D
    ali nadam se iskreno da ce iAd i na webu naci prostora. google adsi su tako ruzni,
    bez beda bi ih se moglo razvaliti :)
  • Mislim da Appleu nije u interesu uci na svako moguce trziste, nego odradit ono sto rade kako spada. Za razliku od Googlea koji ocito zeli vladat svijetom pod svaku cijenu.

iAds bi teoretski radili u browseru, tak da ne iskljucujem tu mogucnost, al nekako ne vjerujem da bi samo zbog toga dali free MobileMe. Jer ipak se MM najmanje koristi na webu. Ne kazem ni da nece dat free MobileMe, il mu barem smanjit cijenu, samo da ne vidim vezu izmedu iAd i MM :)
  • "john_st" said:
    [quote="ficho"]Prodavaci u Apple Storeu znaju manje od prodavaca u T-Centrima pred dolazak novog iPhonea, tak da netko u tom tvom lancu tipanja laze ;)

Potvrdio bih ovo na konkretnom primjeru. Pitao sam jednog zaposlenika iz Apcoma kada stižu novi bijeli MBovi i on mi je rekao prema trenutnim infomracijama da dolaze ili najesen ili čak i kasnije. Izašli su nema tjedan dana ;)[/quote]

u prijevodu "kupi sad MacBook, nemoj cekati"-
  • http://www.engadget.com/2010/05/23/whit ... full-form/

no way! bijeli ima chrome a crni ne... xD a bas kad sam mislio da ge nece vise bit :(

pardon... izgleda da ipak nije chrome bezzel (yeah!) nego ne sijedi kako treba prednja ploča...
  • Ajme sto je gadna ta kombinacija bijelo/alu :|
  • "ficho" said:
    Ajme sto je gadna ta kombinacija bijelo/alu :|

Tipkovnica ti je alu-bijela...
  • Ne, tipkovnica mi je bijela ako te bas zanima :P

Al ne mozes usporedivat bijelu mat plastiku i bijelo glossy staklo. Izgleda gore nego chrome na prvom iPhoneu u kombinaciji s aluminijem.

Doduse, o ukusima se ne raspravlja :? Al samo kazem kako meni izgleda.
  • hehe... ja jos nemam formirano misljenje...

pricekat cu jos 15 dana pa cu onda vidjet sto mi se svidja... al opet najvjerojatnije cu uzet bijeli :)
  • Ja sam imao namjeru uzet bijeli, ali bude li to ovako izgledalo I don't think so. Ne izgleda dobro.
  • "ficho" said:
    [quote="filippo"]kao to da s Androidom imaš mogućnost izbora više uređaja. Ne sviđa se svima iPhone. Naravno to s developerske i drugih strana komplicira stvar, ali s korisničke je odlično.

Ovo bas i nema smisla. Vec smo odavno shvatili da je to sve "all about software". O kome ovisi softver? O developerima. Ups, ne. Na Androidu jos ovisi o 21 (?) raznom proizvodacu i 53 (?) razna operatera koji na kapaljku daju OS updateove. Po cemu je to manje zlo od Appleove "fasisticke AppStore politike"? (upitnici u zagradama su jer sam napamet bubnuo brojeve, al sam prilicno siguran da sam ih pogodio buduci da sam ih vidio ranije danas na Google I/O liveblogu).

Eh da, ne zaboravimo da postoji skoro 4 puta vise registriranih Android developera nego sto postoji aplikacija :D[/quote]

Ficho, nisam siguran da smo se razumijeli. Htio sam reći da Android ima jednu prednost što se može staviti na različite uređaje, što je po korisnike prednost. No to naravno ima i nedostataka, što ti kao developer vrlo dobro znaš.

"ficho" said:
    [quote="filippo"]kod Androida (zahvaljujući Googlu) imaš mogućnost besplatnog korištenja gotovo svega što je kod Apple-a MobileMe

Vjerovao ili ne, Google Sync vec mjesecima steka svuda, ukljucujuci i Android. Tak da hvala lijepa, radije dam $99 za uslugu koja radi :)[/quote]

Znam da Google Sync šteka, i da je ograničen (jedan kalendar, integracija u iCal je loša), no besplatan je i svi ti nedostaci će se vjerujem riješiti. A gledajući objektivno isto tako šteka iDisk (i daleko je lošiji od Dropboxa), i to nije usluga koja radi kako bi očekivao pa ju ipak naplaćuju. Devedeset devet dolara je jednostavno previše za nekoga tko želi sync kalendara, i trebali bi napraviti neki MobileMe-light (osnovne stvari), ili mogućnost "cijepanja" MobileMe na komponente pa kupiš one koje ti trebaju.

Btw, ne vjerujem da je ovo novi iPhone. Nema njihov "potpis". Srećom me iPhone 3G i dalje vrlo dobro služi pa mogu pričekati iPhone "4GS", odnosno "5G".

Eh da, više od dizajna me brine kako će popraviti bateriju i potrošnju, jer je trenutno stanje očajno. Kad bih barem omogućili izmjenu baterije... ali ni to ih ne bi opravdalo za ovu očajnu autonomiju.
  • "filippo" said:
    Htio sam reći da Android ima jednu prednost što se može staviti na različite uređaje, što je po korisnike prednost.

Neuniformiranost hardvera je bas jedan od razloga propasti starih wm. Hrpa rezolucija, 4-5 hardverskih platformi, losi driveri pojedinih proizvodaca (prvenstveno HTC) itd.
  • "filippo" said:
    Ficho, nisam siguran da smo se razumijeli. Htio sam reći da Android ima jednu prednost što se može staviti na različite uređaje, što je po korisnike prednost. No to naravno ima i nedostataka, što ti kao developer vrlo dobro znaš.

Ma jasno je meni da neki korisnici to shvacaju kao prednost, al puno njih ce se upravo zbog te prednosti razocarati kad-tad. A i kao sto Jura_ZG kaze, WM je na isti nacin propao. Jednostavno nece moc svi proizvodaci pratit taj tempo. Ma vraga, vec sad vecina njih ne moze, cak ni HTC koji je kao najveci. A WM se razvijao nekoliko desetaka puta sporije :?

"filippo" said:
    Btw, ne vjerujem da je ovo novi iPhone. Nema njihov "potpis". Srećom me iPhone 3G i dalje vrlo dobro služi pa mogu pričekati iPhone "4GS", odnosno "5G".

+1

A sto se baterije tice, ne znam jel ja imam tolko lude srece il sam lud, al evo vec 7. iPhone OS uredaju koji koristim baterija traje i daje. Pogotovo s 4.0. Evo fotke iz Photo Bootha jer nemam ni jedan drugi iPhone pri ruci trenutno:

http://img84.imageshack.us/img84/6594/photoon20100524at1332.jpg

Konstantno ukljucen wi-fi, 2 push maila, push notifikacije za 3 aplikacije, location, brightness na pola. Jedino su 3G i bluetooth iskljuceni.
  • Ni ja nemam nikakvih problema s baterijom, Drzi mi 5 dana ako iPhone samo stoji u džepu s push facebookom,twitterom i 1 mailom (makar push bas ne radi previse, pusha mi svaki 3 mail).
    I f***in HATE vanilla.
  • "filippo" said:
    [quote="ficho"][quote="filippo"]kod Androida (zahvaljujući Googlu) imaš mogućnost besplatnog korištenja gotovo svega što je kod Apple-a MobileMe

Znam da Google Sync šteka, i da je ograničen (jedan kalendar, integracija u iCal je loša), no besplatan je i svi ti nedostaci će se vjerujem riješiti.[/quote]

Meni google sync uredno sinka jedno 5-6 kalendara. Ograničenje se odnosi na broj exchange accounta, ne na broj kalendara u jednom accountu. A koliko sam načula, 4.0 donosi mogućnost podešavanja više exchange accounta tako da će i to ograničenje biti za nama.
  • "filippo" said:

Znam da Google Sync šteka, i da je ograničen (jedan kalendar, integracija u iCal je loša), no besplatan je i svi ti nedostaci će se vjerujem riješiti. (snip)
    Eh da, više od dizajna me brine kako će popraviti bateriju i potrošnju, jer je trenutno stanje očajno. Kad bih barem omogućili izmjenu baterije... ali ni to ih ne bi opravdalo za ovu očajnu autonomiju.

ja imam google mail acount i calendar .. syncano i pushano s iphone .. radi bez zamjerke .. pod accountom imam vise calendara i svi se syncaju normalno .. isto tako i adress book i ical na imacu .. mi rade koliko ja vidim dobro .. sto sam imamo na mm imam i sada .. mm i dalje koristim za drugo ali ne za contacte i calendar kao prije .. uglavnom meni gmail/gcal radi kako treba .. 2 way push/sync .. iphone/imac/web/pclap sve mi je u syncu

baterija mi je trajala dugo .. sada star dvije godine i traje mi jedan dan .. s tim da je ubijem telefon preko dana
    iMac 27 i7 - MBA 11 - Canon 5D mk2
  • ma nije valjda da ce stvarno bit u tom sonierikson kucistu? ja cu uzet bijeli, da barem malo manje lici na SE..(a i da budem iskren, patim na bijeli otkad je 3G doso, samo nisam bio u prilici kupit ga, uvijek mi se potrefilo da kad trebam, taman crnog neko daje) :mrgreen:
    Jedan potpis.
  • "ilood" said:
    ma nije valjda da ce stvarno bit u tom sonierikson kucistu? ja cu uzet bijeli, da barem malo manje lici na SE..(a i da budem iskren, patim na bijeli otkad je 3G doso, samo nisam bio u prilici kupit ga, uvijek mi se potrefilo da kad trebam, taman crnog neko daje) :mrgreen:

Mislim da bijelog neće biti, to je samo kineska plastika ako želiš zamijeniti crni sa bijelim. A izgleda da će iPhone HD ipak doći u onom "ružnom" sivom okviru:

http://bit.ly/9IO1Jd
  • Da, al zahvaljujući "ružnom" sivom okviru više neće biti puknute plastike oko ulaza za slušalice i dock konektora ;)
  • "pech" said:
    Da, al zahvaljujući "ružnom" sivom okviru više neće biti puknute plastike oko ulaza za slušalice i dock konektora ;)

da... recimo da na crnom se skoro ne vidi... ali bijeli je brate ispucan ko kuhano jaje...
  • Hehe, istina. Moj je dole kod dock konektora dosta ispucan! :D
This discussion has been closed.
← All Discussions