"Darko Kontin" said:@tome: samo da te razocaram vezano za android 2.2 - nije 450% brzi.
"ilood" said:android sigurno nece samo tako prestici iPhone..imao sam u zadnje vrijeme nekoliko telefona s androidom u rukama..nisam neki apple fanboy, jest da volim apple, al vidim sve minuse iPhonea..i mogu i dalje sigurno reci da je android na mnogo stvari debelo i nepotrebno zakompliciran..kazem, to imam u rukama i za 5 minuta hocu popizdit i bacit to proc, jer mi na zivce ide komplikacija(ista sema ko s windowsima, jednostavno nadjem previse bezveze zakompliciranih gluposti)..sori na OT
"dare" said:Pa na iPhoneu imas push Gmail, kalendar i kontakte, ne treba ti MobileMe
"filippo" said:kao to da s Androidom imaš mogućnost izbora više uređaja. Ne sviđa se svima iPhone. Naravno to s developerske i drugih strana komplicira stvar, ali s korisničke je odlično.
"filippo" said:kod Androida (zahvaljujući Googlu) imaš mogućnost besplatnog korištenja gotovo svega što je kod Apple-a MobileMe
"ficho" said:
[quote="filippo"]kod Androida (zahvaljujući Googlu) imaš mogućnost besplatnog korištenja gotovo svega što je kod Apple-a MobileMe
"filippo" said:[quote="dare"]Pa na iPhoneu imas push Gmail, kalendar i kontakte, ne treba ti MobileMe
"ficho" said:A di si ti molim te taj tip dobio?
"ficho" said:A di si ti molim te taj tip dobio?
"Phantom_Lord" said:
"Dottore" said:
"ficho" said:Prodavaci u Apple Storeu znaju manje od prodavaca u T-Centrima pred dolazak novog iPhonea, tak da netko u tom tvom lancu tipanja laze
"ficho" said:[quote="Dottore"]http://bit.ly/ciE8mA
"john_st" said:[quote="ficho"]Prodavaci u Apple Storeu znaju manje od prodavaca u T-Centrima pred dolazak novog iPhonea, tak da netko u tom tvom lancu tipanja laze
"ficho" said:Ajme sto je gadna ta kombinacija bijelo/alu
"ficho" said:[quote="filippo"]kao to da s Androidom imaš mogućnost izbora više uređaja. Ne sviđa se svima iPhone. Naravno to s developerske i drugih strana komplicira stvar, ali s korisničke je odlično.
"ficho" said:[quote="filippo"]kod Androida (zahvaljujući Googlu) imaš mogućnost besplatnog korištenja gotovo svega što je kod Apple-a MobileMe
"filippo" said:Htio sam reći da Android ima jednu prednost što se može staviti na različite uređaje, što je po korisnike prednost.
"filippo" said:Ficho, nisam siguran da smo se razumijeli. Htio sam reći da Android ima jednu prednost što se može staviti na različite uređaje, što je po korisnike prednost. No to naravno ima i nedostataka, što ti kao developer vrlo dobro znaš.
"filippo" said:Btw, ne vjerujem da je ovo novi iPhone. Nema njihov "potpis". Srećom me iPhone 3G i dalje vrlo dobro služi pa mogu pričekati iPhone "4GS", odnosno "5G".
"filippo" said:[quote="ficho"][quote="filippo"]kod Androida (zahvaljujući Googlu) imaš mogućnost besplatnog korištenja gotovo svega što je kod Apple-a MobileMe
"filippo" said:
Znam da Google Sync šteka, i da je ograničen (jedan kalendar, integracija u iCal je loša), no besplatan je i svi ti nedostaci će se vjerujem riješiti. (snip)
Eh da, više od dizajna me brine kako će popraviti bateriju i potrošnju, jer je trenutno stanje očajno. Kad bih barem omogućili izmjenu baterije... ali ni to ih ne bi opravdalo za ovu očajnu autonomiju.
"ilood" said:ma nije valjda da ce stvarno bit u tom sonierikson kucistu? ja cu uzet bijeli, da barem malo manje lici na SE..(a i da budem iskren, patim na bijeli otkad je 3G doso, samo nisam bio u prilici kupit ga, uvijek mi se potrefilo da kad trebam, taman crnog neko daje)
"pech" said:Da, al zahvaljujući "ružnom" sivom okviru više neće biti puknute plastike oko ulaza za slušalice i dock konektora