Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• boriskr
  • AgdaM
  • mustafic
  • e_FotografijaHr
  • aktion
  • independent
  • glazZ
  • cule901
  • mate
  • panda
  • therrlu
  • plejka
  • macaksb
  • Bernard
  • stanjkof
  • fulek
  • MarkoAF
  • bignjato
  • ivicag
  • iVar

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Razbijen ekran (staklo) molim vas savjet!
  • Pozdrav ekipa

Nažalost kliznuo mi je danas telefon sa jakne i pao na pločice, nakon silnih padova ipak je potrošio sve svoje živote i staklo je razbijeno. Sreća mobitel radi ali se staklo razbilo i puno je crtica i bojim se da se ne raspadne doslovno. :cry:

Ima li neki forumaš da ih povoljno popravlja, nešto je bilo prije davno kad sam tek došao na forum vidio sam da ima ekipe koja to radi, jer u krv je skup origigi servis, nema mi smisla davat te pare za 16gb 3g Iphone, prirastao mi je srcu, a i nisam pri parama za novi. Eto ako imate neki savjet za to staklo od ekrana helpajte.

Poz
    Post edited by Dottore at 2010-09-19 17:11:14
  • 114 Komentara sorted by
  • DI si našao ovu temu boga ti! :D Čitaš li opće datume postova/tema? :D

• Hvala kaj dizes mrtve teme sa postom koji nema veze sa naslovom teme ;D

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Kontaktiraj Tomma.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Kontaktiraj Tommm on ti je osoba na ovom forumu za takve stvari. Mjenja ti to staklo za manje para nego što bi platio u T-mobile.
  • hvala ljudi
  • "supertovar" said:
    hvala ljudi

Ma ništa tu smo da pomognemo samo pitaj.
  • "Danci" said:
    Kontaktiraj Tommm on ti je osoba na ovom forumu za takve stvari. Mjenja ti to staklo za manje para nego što bi platio u T-mobile.

Nije Tommm nego Tomm.
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
  • Uf al me ovaj pad košta :( Majko mila, samo radi ovih pre pre pre skupih dijelova riga mi se na Iphone i na ovo non stop izdrkavanje sa djelovima, dodje mi odhebat ovo sve i utopit ga pod rivu i uzet neku nokiu, a opet sam navikao i pri srcu mi je uf...

Sad jedno glupo pitanje, recite mi dvije stvari.

Za koliko bi ja mogao prodat ovaj moj 16gb, ekran puknut al mob radi, 3g, crni...star malo od 1 godine, očuvan (osim kobni pad :( )

Drugo pitanje, kad se najavljuje i da li se išta zna o najavi novom iphoneu nakon 3gs-a?

Hvala još jednom svima....

Over and out...
  • Probaj popravit Iphone to razbijeno staklo pa ga onda probaj prodat. Bile su priče o 4G-u ali to je neko napravio "Fake" verziju vjerovatno, ali vjerovatno novi iphone če izači negdje oko Ljeta bar po mojoj procjeni.
  • Novi iPhone će biti predstavljen i izlazi kao i svake godine do sad u 6mj. Naravno to nije 100% sigurno ali gledano iz dosadašnje Apple prakse jako moguće.
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • A možeš kao i ja sa mojim 2G kojem je puklo staklo ali ipak radi. Kupiš neke folijice u Kini preko eBaya i nalijepiš da ti se staklo dalje ne mrvi. :ugeek:
  • "Darko Kontin" said:
    Novi iPhone će biti predstavljen i izlazi kao i svake godine do sad u 6mj. Naravno to nije 100% sigurno ali gledano iz dosadašnje Apple prakse jako moguće.

Tako je, a ja odmah kad izađe novi Iphone to jest dodje u T-mobile moj stari dobi ponudu.Znači može dobiti Iphone 4G ili kako se več zove za 1 kn ko sve Iphone do sada :mrgreen: .
  • Evo samo ću vam reć da ovaj forum pratim povremeno, ima više razloga, ne bih ih iznosio.
    Samo ću reć momku Tomm ili kako već, neka se srami, neka zejabava nekoga drugoga, mene neće, dovoljno sam pismen da znam što je staklo, što lcd, što touch i što moze odvojeno a što ne moze, a što je 790kn i koliko treba radit da bi se taj novac zaradio, a da bi ga ti tek tako za nekih 200kn zaradio.

Srami se još jednom. Toliko od mene i nadam se da ćete me razumjet. Ja svoj Iphone popravljam za nepunih 200kn (ORIGINALNI DIO TOUCHA MIJENJAM ZA ORIGINALNI)! Šokiralo me kad sam odnio momku da pogleda, htio sam nazvat frajera i objasnit mu par fora, ali sam se ohladio, ne nasjedajte na lika, oprez ljudi u buduće.

Vjerojatno je zaštićen kao lički međed pa bi moglo da bude svega. U origigi servisu se trazi 600kn a pajdo 790 na divlje wow impresioniran sam, di je on to završio na obroncima Californije u Jobsa doma???

Umjesto da skonta lik da imam net da ću saznat da me mulja on prasne cifru iz vedra neba, ostane živ. Al eto i to je za ljude.

Pozdrav veliki i samo da znate ima dečko koji će vam to odradit za 400kn i fer je cifra, ruke, materijal, sve to mogu razumjet, al 790 i to od dase foruma...majko mila.

Amen
  • ...zar je ovo potrebno komentirati :)

@SuperTovar ako si toliko pismen i sve znaš zašto me onda išta pitaš? Naravno da je teško razumjeti razliku između kopije i originala, troškove uvoza (PDV, carina), podršku, razliku kvalitetnog posla i fuša, i znati što znači stajati iza toga što kažeš/napraviš...
    Slobodno možeš otići u T-Com i pitati ih za cijenu istog popravka, rok u kojem ćeš dobiti uređaj i naravno čekati stanje u kojem će se vratiti uređaj sa popravka, ukoliko se odlučiš za popravak. ;)

Btw. možeš li nam reći molim te gdje je taj origigi servis za 600kn?

Sretno sa montažom STAKLA XD
  • Nemoj ti meni Tomma kaj ti iPhone army ne pokuca na vrata. :P
    I f***in HATE vanilla.
  • Pitao sam zato jer ne znam i pitao sam zato jer nisam sveznalica ali isto tako nisam ni budala.

Kaka tcom????????????????????

Kakve veze ima tcom sa telefonom??? Jel Iphone proizvodi TCOM? Pa da njima nosim da mi uzmu zub na uslugu što su ga proslijedili APPLE servisu?????

Opet pokušavaš bit bezobrazno glup. Zovi servis APPLE-a za HR ima ih u ZGB, nazovi i pitaj cijenu, "fuša"

Moj nije tamo kupljen i nikakve veze nema sa tim, zvao ja Apple servis, osim ako i oni nisu fuš a samo Tomm pametni ima origigi, aj neda mi se natezat, je se samo nerviram.

Uglavnom zajebat mene nećeš, a i fora da se staklo ne moze tj Touch mijenjat odvojeno, možeš doma prodavat ukućanima i ekipi sa 2G telefonom, meni ne!
  • Hr Apple zastupnik nema nikakve veze sa iPhonom niti njihovim servisiranjem i to sve isključivo ide preko t-coma.

Ako ga i odneseš u taj Apple servis garancija ti neće vrijedit. A kod t-coma je problem šta su čekanja za dolazak uređaja sa servisa obično preko mjesec dana... pa sad kome se isplati čekat i sl. neka čeka... neki ne mogu i urešaj im treba odmah da mogu radit snjim
  • "supertovar" said:
    Pitao sam zato jer ne znam i pitao sam zato jer nisam sveznalica ali isto tako nisam ni budala.

Kaka tcom????????????????????

Kakve veze ima tcom sa telefonom??? Jel Iphone proizvodi TCOM? Pa da njima nosim da mi uzmu zub na uslugu što su ga proslijedili APPLE servisu?????

Opet pokušavaš bit bezobrazno glup. Zovi servis APPLE-a za HR ima ih u ZGB, nazovi i pitaj cijenu, "fuša"

Moj nije tamo kupljen i nikakve veze nema sa tim, zvao ja Apple servis, osim ako i oni nisu fuš a samo Tomm pametni ima origigi, aj neda mi se natezat, je se samo nerviram.

Uglavnom zajebat mene nećeš, a i fora da se staklo ne moze tj Touch mijenjat odvojeno, možeš doma prodavat ukućanima i ekipi sa 2G telefonom, meni ne!

SuperTovar ispričavam se T-Com = T-Mobile, no to nadam se da nije bilo toliko teško za zaključiti :?
    Molim te ubuduće ČITAJ što pišeš i što se tebi odgovara. Pročitaj privatnu poruku u kojom si mi postavio pitanje i odgovor koji si dobio.
    Svaki forum tako i ovaj ima kodeks ponašanja i kulture, koju nažalost nemaju svi članovi foruma.

I za tvoju informaciju u Hrvatskoj ne postoji Apple servis za iPhone uređaje (još uvijek) ;) i potpuno si u krivu sa svim što si gore napisao.
  • ''super tovare "
    trazio si pomoc ili savjet na mackorisniku, decki su ti odgovorili , pomogli i uputili te kome da se javis. stvarno ne znam i ne razumijem sto vise hoces.
    ako ti je tomm preskup , lijepo se zahvali i odnesi uredjaj na taj tvoj origigi servis i ne gnoji vise ovdije.
    svi mi ovdje znamo sve o tim servisima za 200 kuna , tmobilu itd...
    i na kraju citajuci te tvoje postove, ovdije samo ti ispadas bezobrazno glup, skoro pa da ne zasluzujes ime te plemenite zivotinje u svom nicku.
  • @supertovar: Isto mi nije jasno smisao ovoga, on ti je dao svoju cijenu, tebi ne odgovara, nije to razlog za vrijeđanje i sramočenje. Čovjek ima svoju cijenu, i nije ti sad rekao 11000kn pa da imaš takvu rekaciju, razlika je nekik 300-tinjak kuna i ti sad stvaraš cirkus ovdje.
    btw. jednom kad san na svom starom 3g-u imao dead pixele otišao sam u jedan servis mobitela,pitao sam čovjeka koliko bi došlo to riješit, on mi kaže novi ekran, navede mi cijenu od 1500kn, i šta sam ja sad trebao? smijat mu se,skakat i vrijeđat? jednostavno ta mi cijena nije bila prihvatljiva i nisam je prihvatio. Otišao sam na ebay i našao kineza za 150kn, naručio sam ga čisto bez veze, mislio sam da je čisti falš, i ekran stigao, ja prominia u 15-ak min, i dan danas radi ko sat u sestre, i to sam ga uspoređivao s originalom u prijatelja, nema razlike. Pa sad, ili plati ili sam napravi, a nikako ne izvodit cirkus i napadat ljude.
  • Ma ne pravim cirkus nego samo pišem da ljudi se ne zajebu kao ja, dakle ima alternativa jeftinija i sigurnija.

To da nema, Mac, Iphone servisa i Ipoda u HR, neću komentirat, dovoljan je google i poziv telefonski! (pitao cijenu i sve riješeno)

Uglavnom, ekran se može sredit za 200-300-400kn skupa sa ugradnjom, NIKAKO za 790!

Eto toliko od mene i ispričavam se za uvrede ljudima stvarno nije bilo namjerno samo sam malo se osjetio prevarenim a to ne volim
  • Jeftinija i sigurnija :D Kao sto rekoh ne tvrdi nesto iza cega ne stojis (200-300-400 = 900 XD) + procitaj sto pises.

btw. kako se to osjecas prevarenim?!
  • Sutra touch tj ekran 110kn + 100kn momku za ruke ću dat a ne pita mi ništa jer je od frenda frend.
    Momak koji mi je sve riješio je firma glavna za dalmaciju za dijelove mobilnih dijelova za mobilne uređaje (za Dalmaciju), vjerojatno mi daje veleprodajnu cijenu, eto 210kn

SUtra to sklopimo i zalijepimo sa origigi naljepnicama, pa postam slike telefona samo za one koji misle da jedem govna i da sam ovakav i onakav.

Iphone se proizvodi u KINI tako da dijelovi za njega se isto rade u kini!!! Okrenite ga i pročitajte od pozadi: "Designed by Apple in California Assembled in China"

Pusa
  • I ja sam tak nosio tipu iPhone da mi popravi staklo dok se jos iPhone nije prodavao u Hrvatskoj.. Prvo mi ga je kum nosio u Njemacku na sluzbeni servis ali oni ga nisu htjeli popravljat jer je kupljen u Americi.. Onda sam ga dao nekom tipu koji je reko da je vec popravljo stakla na iPhoneu i da nije uopce tesko.. nakon tjedan dana mi ga je vratio sa ogrebotinama ispod gornjeg desnog ruba stakla i reko da se neda popravit (pretpostavljam da je pokusao odvijacem ili necim spicastim izbiti staklo izvana ali nije islo nego je samo jos vise sjebo ekran)..

btw. nisam jos nista popravljao kod Tomm-a, ali svugdje na forumu gdje vidim da netko trazi pomoc sa necim puknutim na iPhoneu, macu itd. svi ljude upucuju kod Tomma, i kasnije se ljudi javljaju prezadovoljni jer im je rijesio problem puno jeftinije i brze nego u sluzbenom servisu.. tako da ako mi se u buducnosti nesto sjebe na iPhoneu ili macu definitvno cu to probat rijesit kod Tomm-a.. =))))
  • U potpunosti poštujem, samo ja to ne prihvaćam.
    Dečko koji to radi popravio je već preko 20 stakala, kako to znam? Zato jer frend koji sve to inicira radi u nabavi na veliko za servisere i dućane i brandove svih vrsta pa čak i apple. Čak je firma na razini zemlje poslovnica ST!

Uglavnom svatko će kod svoga netko 4 puta više netko manje...a ja sam obećao stavit sliku before i after, testirat ga danima pa prenesem, jer kad sam napao tako "bez razloga" nekoga moram to i potkrijepit dokazima a ne blebećanjem i kvazi prijetnjama.
  • Ako svi hvale osobu Tomm onda ne razumijem žašto ga napadate bez razloga.Svi na ovom forumu kada dođe do nekog oštečenja ekrana,vibre,i svega ostalog pitaju njega.Jeftinije puno ispadne kod Tomm nego negdje na servisu, samo što uzme sebi nekoliko para za ruke to je pošteno.Ako se neko namučio i napravio ti taj posao onda je red da uzme sebi nešto za svoje ruke.Nikad nisam ništa popravljo kod njega ali kad ga več svi hvale onda mu vjerujem.
  • Ajd shvatite da Nema sluzbenog servisa za iPhone u Hr osim T-mobilevog. I iskreno briga me sta si nasao povoljniji nacin za popravak ali nemoj dezinformirat ljude da je pravi servis jer nije. I nakon toga garancija naravno ne vrijedi.

I samo zato sto je sve made in Chine ne treba banalizorati stvari i govoriti da je sve iste kvalotete i da Apple hardware tamo napravljen je isto kvalitetan kao i neki noname hardware.

Zast nije to tako
    mi se ne objasnjava i koga zanima ima Google :)
  • osobno mislim da se nije tako trebalo reagirati,i napasti covjeka preko foruma,u jednu ruku razumijem tvoj gnjev,ali isto tako novac je tvoj,i s njim mozes kod koga hoces popraviti svoj mobitel.....ja sam se osobno nedavno javio tommu,cijena je bila ista kao i tebi....i skoro sam mu vec i poslao mobitel,ali slucajno,sasvim slucajno,mi je uletio popravak u mom gradu (osijek),i to za 550 kn,tako da sam se odlucio za tu varijantu,i dobio ga isto popodne....inace bi zavrsio u zg,kod doticnog tomma....mislim da zaista nema smisla vrijedjati,tomm je ovdje provjeren od jako puno korisnika foruma,i svi su bili zadovoljni,nikog nije prevario,sad dali ljudi budu previse lijeni,pa ne potraze alternativu,tomm nije kriv za to....cijena kod njega je ta,i oces-neces.......ipak je svrha foruma da jedni drugima pomognemo savjetima,a ne se prepucavati......eto toliko od mene,nadam se da nisam nikog uvrijedio postom,i svima puno pozdrava :)
  • Malo previše nervoze , ponudu je tu ako ti ne odgovara ideš dalje i kraj priče , ja sam na 3G promijenio "staklo" u MOBI LABU , Travno , cijena 350kn sa zamjenom i zadovoljan , za sada nisam uspio nači povoljnije.

Sve stvar ponude i potražnje .
  • Opa opa Mikiiiiiiiiiiiii ipak sam postigao nešto, ehehhehe i drago mi je.
    Dakle još jednom ispao sam grez i nepristojan napadnuvši čovjeka što mi je dao ponudu a sam sam tražio pomoć nije fer!!! Isprika. Al probajte me razumjet, evo čovjek je došao po moj Iphone mučit će se sa njim sredit ga tip-top po isksutvima ostali za četverosturko manje novaca?!
    Nemojte se sad pravit da se vi ne biste osjećali malo uvrijeđenima ali tako je kako.

Uglavnom vidim da ima momaka koji nalaze sve sličnije mojoj cijeni, a dotičnom gospodinu želim sve najbolje samo eto kome treba za Split ja riješim iz Dišpeta 4 puta jeftinije!
  • "supertovar" said:
    Opa opa Mikiiiiiiiiiiiii ipak sam postigao nešto, ehehhehe i drago mi je.
    Dakle još jednom ispao sam grez i nepristojan napadnuvši čovjeka što mi je dao ponudu a sam sam tražio pomoć nije fer!!! Isprika. Al probajte me razumjet, evo čovjek je došao po moj Iphone mučit će se sa njim sredit ga tip-top po isksutvima ostali za četverosturko manje novaca?!
    Nemojte se sad pravit da se vi ne biste osjećali malo uvrijeđenima ali tako je kako.

Uglavnom vidim da ima momaka koji nalaze sve sličnije mojoj cijeni, a dotičnom gospodinu želim sve najbolje samo eto kome treba za Split ja riješim iz Dišpeta 4 puta jeftinije!

:) odlicno, ako ti kolega ima ORIGINAL Apple dijelove po 100 kn mogu se odmah predbiljeziti za cijelu posiljku ;) "Originali" postoje svuda, auto industrija, tekstil, pa tako i elektronika ;)
  • "Tomm" said:
    [quote="supertovar"]Opa opa Mikiiiiiiiiiiiii ipak sam postigao nešto, ehehhehe i drago mi je.

:) odlicno, ako ti kolega ima ORIGINAL Apple dijelove po 100 kn mogu se odmah predbiljeziti za cijelu posiljku ;) "Originali" postoje svuda, auto industrija, tekstil, pa tako i elektronika ;)[/quote]

Pa ,mislim da bi bilo najboje da postaš ovdje slike pa da vidimo koja je to točno razlika između orginal stakla i onih kineskih (jer i njihovi su navodno orginali) pa da razbijemo sve misterije jer ja osobno nisam nigdje uspio naći tih orginal Apple iPhone djelova za kupiti!!!?

Koliko znam na orginal staklu na flat kabelu piše APPLE sad jesu tvoji takvi nemam pojma?!!

Pozdrav i nadam se da nisam nikog uvrijedio postom!!!!!
    Post edited by brane at 2010-02-24 10:07:17
  • Cuj orginal ... :mrgreen:

Nema orginal dijelova

ima oridjidji :D

Bas sutra budem pitao u apple store kolko dodje novi displej :roll:
    (mada mi jucer decko rece, da se ima na ebay kupiti nov ... al posto ne pratim te dijelove...nebih se mjesao )

I evo ti nesto sa njemackog ebaya..

1) 24 eura
    http://cgi.ebay.de/LCD-Apple-iPhone-3G- ... 2a03f883d6
    (prodavac ima top ocjene od kupaca)

2) 80 eura Orginalni dio
    http://cgi.ebay.de/original-Apple-iPhon ... 2c532d8495
    ( prodavac ima top ocjene kupaca)

-- sam moras da rastavljas i sastavljas iphone, sto je malo zeznuto za nekoga tko to jos nije radio...barem tako mislim.

A tom ..
    80 € cirka 570 kuna ?
    Lik ti jos uzme 230 kn za ruke = 800 kn

Sad kolko je to ok, ne razumijem se u cijene ruku u hrvatskoj ,ali 30 eura je sasvim ok cijena ovdje

Ajde cu
    :geek:
  • A ja molim samo odgovor: "koja je razlika između mog blještavog novog ekrančića i tog od 80€???

Hvala
  • "supertovar" said:
    A ja molim samo odgovor: "koja je razlika između mog blještavog novog ekrančića i tog od 80€???

Hvala

Pa nisi nam dao slike da bi mogli viditi koja je razlika.Postavi slike pa da vidimo mada ja mislim da je orginal uvjek orginal a sve ostalo loša kopija.
  • "Danci" said:
    [quote="supertovar"]A ja molim samo odgovor: "koja je razlika između mog blještavog novog ekrančića i tog od 80€???

Hvala

Pa nisi nam dao slike da bi mogli viditi koja je razlika.Postavi slike pa da vidimo mada ja mislim da je orginal uvjek orginal a sve ostalo loša kopija.[/quote]
    IStina, nemam baterije sad, kad cura donese aparat hoću!
    Obećao sam!
  • Možda stvarno ti je dobro napravljen ekran sve čemo to vidit na slikama.To ti najbolje procjeni Tomm, i ostala ekipa na forumu koja je več ovdje dugo.
  • "supertovar" said:
    A ja molim samo odgovor: "koja je razlika između mog blještavog novog ekrančića i tog od 80€???

Hvala

Koja je razlika izmedju patika kupljenih na pijaci(20 €) i patika kupljenih u shopu nike (80€)
    Razlike nikakve nema, niti je mozes uociti ,ali ..
  • "smotko" said:
    [quote="supertovar"]A ja molim samo odgovor: "koja je razlika između mog blještavog novog ekrančića i tog od 80€???

Hvala

Koja je razlika izmedju patika kupljenih na pijaci(20 €) i patika kupljenih u shopu nike (80€)
    Razlike nikakve nema, niti je mozes uociti ,ali ..[/quote]

razliku uočiš nakon 3 dana što se ove prve odljepe!!! :)

mene samo zanima gdje ima kupit tih orginalnih na netu ili nek Tomm kaže gdje on te svoje kupuje i nek slika fino staklo i flat kabel od stakla na kom se ljepo vidi APPLE kao što je i na orginalu jer i on može tvrdit da su orginal ali što potencijalni kupac može znat kad dobije iPhone natrag zatvoren s novim staklom jel orginal il ne izvana su indentični!!!

Ja sam sebi zamjenio kupljen na ebay-u za 70kn (prodavač isto tvrdi da je orginal APPLE) i nisam vidio nikakve razlike u radu služi me već 3.mj. bez greške!
  • Aha dakle www.mackorisnik.com/forum ja član foruma pitat za ekran a ovaj meni uspoređuje sa falšim patikama. Aha. Dobro, nema problema.

Ipak mislim da nismo na istom levelu, ja glupec koji ima bolji ekran nego prije, za 210kn i još kenja okolo ljudima da su glupi ako daju 4x više novaca, dakle ja sam picajzla, dakle opterećen sam detaljima, prašina ispod ekrana, klimavost, crtice itd...e pa uzeo sam ekran koji je bio slomljen i vidio sam da mi je prašina prešla na LCD, pa sam rekao čovjeku da mi to sredi, kaže on bez brige ti budi ja to 2x puta prođem tekućinom za to, ja rekoha ah ok al nema šanse da mogu izdržat jednu vlat prašine ispod ekrana kako se nokijama dešava fuj, e i dodje meni čovjek sa tim EKRANOM KOJI SE "RASPADA nakon 3 dana" i sve savršeno vraćeno, montirano, guštao sam ga gledat ugašenog prema suncu tražeći i najmanju pinku i nedostatak, bilo u touch osjetljivosti, bilo u ostalim segmentima, te dragi moji moram vas razočarat 210kn je odradilo SAVRŠEN posao, žao mi je nije se raspao. :cry: :oops: :evil:

Slike idu sutra ili za vikend, rekoh obećao sam...
  • Pošto ja imam servis iphona i u pocetku sam imao "fake" dijelove ili kak ih vi vec zovete ..totalno nebitna stvar....

razlika izmedu fake i original stakla je u tome sto se fake staklo malo brze "izgrebe" "greca se" kak neki kazu...eto dragi to je jedina filozofija.

Ako mi sada netko pokusa reci da ima jos razlika..NEMA vise nista ...identicno izgledaju iste su debljine sve sve sve isto...ak je drugacije nek mi dokazu.sastavio sam u pocetku ok sam otvorio servis preko 30 stakala i jos nisam imao primjedbu niti na jedan...

Eto ovo je moja prica, nadam se da nisam nikog uvrijedio posto vidim da se na ovom forumu dosta pametuje i dosta nis smeta ako se slucajno kaze kriva rijec.

Decki pozdrav.

:)
  • Khm khm...Houston we have a problem, khm khm...sir Tomm is wrong :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Malo sarkazma, uglavnom sve je jasno kao dan, evo čovjek sa iskustvom koji ne blebeće kao ja, dakle EKRAN JE EKRAN!!!!!!!!!!!! AMEN!!!!

210kn je 210kn a 800kn je 800kn!!!!!!!!!!
  • gle naravno da nesto sto je original to i platis..sve 5..ja to podrzavam..sve ima svoju cijenu..ali ne vrijedi toliko...

Ja eto samo znam da je stanje u HRV takvo da ljudi nemaju za kruh a ne za staklo (primjer) koji kosta 800 kn...naravno ko ima taj ce i kupiti...eto toliko

nemojte me krivo shvatiti da ja nekom , ovim putem Tomm ometam mu posao ili se javljam da ga sjebem, decko isto kao i ja radi svoj posao i decko ga naplati, sve 5 i posteno.

Pozdrav
  • Pa zašto bi ga smetao i ometao ako radiš isto tako pošten/kvalitetan posao??? To je nama ostalo od komunizma i uvođenje trulog kapitalizma. Zašto ti manje vrijediš od njega? To je mene raspizdilo, ovaj je zaštićen kao sredozemna medvjedica na forumu, a jebeni ekran je jebeni ekran nije to ČIP na PACEMAKERU ili I7 PROCESOR!
    Zašto je problem ako ja napišem da smatram da je cijena prenapuhana, da to nije realno i da upozorim druge ljude da uzmi novac u djep u ova krizna vremena za isto tako dobro odradjen posao (recimo da je ne znam kako radi, ali ja iz osobnog iskustva imam vrhunski posao!)
  • supertovar, meni je isto otislo staklo, daj mi svoje kontakte da ti posaljem iPhone i da mi ga popravis za 210kn na PM.

pozdrav
  • "SrKi" said:
    supertovar, meni je isto otislo staklo, daj mi svoje kontakte da ti posaljem iPhone i da mi ga popravis za 210kn na PM.
    pozdrav

Ma bolje je kod Tomma-a a i dobro je tebi staklo znam ja to aj aj :D ;)
  • Nekužim šta ti očeš sad reči ovime supertovar da Tomm ne obavlja dobar svoj posao ili nešto.Ako več svi kod njega popravljaju i zadovoljni su zašto ti sad Ma bolje je kod Tomma- kao da je on glup to nerazumijem.Po meni ekran kad bi mi puko prije bi dao za ekran 800 kuna da mi se ne grebe a ne da dam 210 kuna dodjem doma izgreban.Tako da ja sam vjeran Tomm-u makar to bilo 800 kuna.
  • nije mi staklo dobro, mozes pitati grgu da sam se raspitivao kod njega prije mjesec dana za cijene ako ne vjerujes.

dakle, daj kontakte da to sredim, do sad mi je bilo sve preskupo, 210kn je odlicna cifra.
  • "SrKi" said:
    nije mi staklo dobro, mozes pitati grgu da sam se raspitivao kod njega prije mjesec dana za cijene ako ne vjerujes.

dakle, daj kontakte da to sredim, do sad mi je bilo sve preskupo, 210kn je odlicna cifra.

Pročitaj malo postove unatrag, ako si u ST može se riješit za nekih 300-400kn skupa sa ugradnjom, dakle ovo je meni uradio frend kojemu je otac direktor firme koja se bavi uvozom djelova mobitela na veliko, a ja sam iz pristojnosti dao serviseru 100kn kao uslugu jer je doša i donio mob i dao mi svoj zamjenski tako da je rekao da ce uzet za ruke 200-300kn do težine kvara i stanja situacije, recimo meni iphone nije imao jednu maticu u dnu, a ja ga nikad pipnuo nisam i čovjek mi nije naplatio ni to, al opet kažem realna cijena je 300-400kn a ne 800! Uf više sam i sebi dopizdio sa ovim, jel ti paše ta cijena, ako ti je ok javim ti za čovjeka, bivši je policajac tj policijski tehničar!
  • Znaci dosli smo do zakljucka do kod toma kosta 800 kn..orginal
    kod ovog splickog murjaka dodje 400 kn , nije orginal

razlika je u tome sto se ovaj od 400 kn izgrebe brze nego orginal ...
    Sasvim dovoljan razlog da si uzmem orginalni dio.

Sad ne kontam sta kojeg djavla seres po tomu ?