DI si našao ovu temu boga ti! :D Čitaš li opće datume postova/tema? :D
Hvala kaj dizes mrtve teme sa postom koji nema veze sa naslovom teme ;D
"supertovar" said:hvala ljudi
"Danci" said:Kontaktiraj Tommm on ti je osoba na ovom forumu za takve stvari. Mjenja ti to staklo za manje para nego što bi platio u T-mobile.
"Darko Kontin" said:Novi iPhone će biti predstavljen i izlazi kao i svake godine do sad u 6mj. Naravno to nije 100% sigurno ali gledano iz dosadašnje Apple prakse jako moguće.
"supertovar" said:Pitao sam zato jer ne znam i pitao sam zato jer nisam sveznalica ali isto tako nisam ni budala.
Kaka tcom????????????????????
Kakve veze ima tcom sa telefonom??? Jel Iphone proizvodi TCOM? Pa da njima nosim da mi uzmu zub na uslugu što su ga proslijedili APPLE servisu?????
Opet pokušavaš bit bezobrazno glup. Zovi servis APPLE-a za HR ima ih u ZGB, nazovi i pitaj cijenu, "fuša"
Moj nije tamo kupljen i nikakve veze nema sa tim, zvao ja Apple servis, osim ako i oni nisu fuš a samo Tomm pametni ima origigi, aj neda mi se natezat, je se samo nerviram.
Uglavnom zajebat mene nećeš, a i fora da se staklo ne moze tj Touch mijenjat odvojeno, možeš doma prodavat ukućanima i ekipi sa 2G telefonom, meni ne!
"supertovar" said:Opa opa Mikiiiiiiiiiiiii ipak sam postigao nešto, ehehhehe i drago mi je.
Dakle još jednom ispao sam grez i nepristojan napadnuvši čovjeka što mi je dao ponudu a sam sam tražio pomoć nije fer!!! Isprika. Al probajte me razumjet, evo čovjek je došao po moj Iphone mučit će se sa njim sredit ga tip-top po isksutvima ostali za četverosturko manje novaca?!
Nemojte se sad pravit da se vi ne biste osjećali malo uvrijeđenima ali tako je kako.
Uglavnom vidim da ima momaka koji nalaze sve sličnije mojoj cijeni, a dotičnom gospodinu želim sve najbolje samo eto kome treba za Split ja riješim iz Dišpeta 4 puta jeftinije!
"Tomm" said:[quote="supertovar"]Opa opa Mikiiiiiiiiiiiii ipak sam postigao nešto, ehehhehe i drago mi je.
Dakle još jednom ispao sam grez i nepristojan napadnuvši čovjeka što mi je dao ponudu a sam sam tražio pomoć nije fer!!! Isprika. Al probajte me razumjet, evo čovjek je došao po moj Iphone mučit će se sa njim sredit ga tip-top po isksutvima ostali za četverosturko manje novaca?!
Nemojte se sad pravit da se vi ne biste osjećali malo uvrijeđenima ali tako je kako.
Uglavnom vidim da ima momaka koji nalaze sve sličnije mojoj cijeni, a dotičnom gospodinu želim sve najbolje samo eto kome treba za Split ja riješim iz Dišpeta 4 puta jeftinije!
"supertovar" said:A ja molim samo odgovor: "koja je razlika između mog blještavog novog ekrančića i tog od 80€???
Hvala
"Danci" said:[quote="supertovar"]A ja molim samo odgovor: "koja je razlika između mog blještavog novog ekrančića i tog od 80€???
Hvala
"supertovar" said:A ja molim samo odgovor: "koja je razlika između mog blještavog novog ekrančića i tog od 80€???
Hvala
"smotko" said:[quote="supertovar"]A ja molim samo odgovor: "koja je razlika između mog blještavog novog ekrančića i tog od 80€???
Hvala
"SrKi" said:supertovar, meni je isto otislo staklo, daj mi svoje kontakte da ti posaljem iPhone i da mi ga popravis za 210kn na PM.
pozdrav
"SrKi" said:nije mi staklo dobro, mozes pitati grgu da sam se raspitivao kod njega prije mjesec dana za cijene ako ne vjerujes.
dakle, daj kontakte da to sredim, do sad mi je bilo sve preskupo, 210kn je odlicna cifra.