Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• Wiseguy
  • kriksy
  • dare
  • tequilla_HR
  • mex2
  • bignjato
  • SvenJTD
  • danijelklcom
  • kakarinac
  • Darian
  • Cvetna
  • ford
  • fatossi
  • kvaju
  • emmichaelis
  • soic
  • andela
  • cyb
  • Dexy
  • McLaren

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
MAC media center?
  • Imam win7 i spojio sam plazmu preko hdmi-ja naravno i zvuk preko z2300 zvucnika.
    PC koristim prvenstveno za HTPC,znaci daljinski IMON VFD,PLAZMA i sto je najvaznije WINDOWS MEDIA CENTAR koji cita sve popularne formate kao sto su divx,xvid,mkv i naravno sve formate podnaslova/titlova srt,sub itd.
    Mene zanima da li MAC OS X ima nesto slicno kao Windows Media Centar da ga mogu koristiti kao sto koristim PC.
    Na sve se da naviknuti sto se tice sucelja, surfanja itd itd,ali ovo mi je dosta bitno.
    Da li postoji kakva hackintosh verzija koju bih mogao isprobati prije kupnje pravog mac-a.
    Presao bih na MAC jer sam od par korisnika cuo da je stabilniji i brzi od WINs-a, a i bolji i brzi u obradi videa , npr. skinutog sa video kamere za kucnu upotrebu.
    Post edited by Unknown User at 2010-04-12 19:34:35
  • 5 Komentara sorted by
  • Front Row, Plex, Boxee
    ima dosta tema na forumu o te tri aplikacije za media centre
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ja sam prezadovoljan sa XBMC,sa dodatkom pluginova raznih....posebno ga koristim u kombinaciji sa ovim:
    http://website.navi-x.org/
    -iPhone2g
    -PowerBookG4 1.67...
    -PowerMac G5 2.0 dual..
    -MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
    -AppleTv2+JB...
  • Takodjer glas za XBMC, ali najbolje ti je poskidati sve preporuke pa sam isprobati i ocijeniti sto ti najvise pase. Barem je na Mac-u isprobavanje aplikacija lako i ne zagadjuje sistem onoliko koliko na Windowsima.
    MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2
  • Plex + Mac Mini = najbolje rjesenje ;)
  • slazem se ,svi hvale Plex....ali on radi samo na Intelu....a covek mozda ima,kao i ja samo PPC..... :cry:
    -iPhone2g
    -PowerBookG4 1.67...
    -PowerMac G5 2.0 dual..
    -MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
    -AppleTv2+JB...