Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• boriskr
  • SkiSan
  • Irencica
  • otkup mobitela
  • borinem
  • Gabi95
  • Razor
  • 031robert
  • ivana1989
  • jpelko1
  • Mladen1961
  • pax0707
  • VeL1303
  • EdSe
  • papa_Strumpf
  • bignjato
  • n1n0
  • macaksb
  • tomislavc
  • tonixxx16

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
MacHeist 4
  • Ponovo počinje MacHeist, za 02.03. najavljen je novi nanobundle a već sada se može besplatno skinuti Squeeze aplikacija.
    http://www.macheist.com/

http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/Screenshot2010-02-26at065516.png
    Post edited by Unknown User at 2010-03-06 15:33:29
     iMac | iPad | iPhone
  • 6 Komentara sorted by
  • Izgleda da su ove godine preskočili neke igrice i sl.

Ali u nano bundleu ima zanimljivih stvari. Ja sam samo zbog Moneky Islanda i Coverscouta ga uzeo... makar mi se još par appova sviđa te ih budem morao probat da vidim će biti koristi.

Nego od kad je Monkey Island napravljen u Mac verziji... znam da sam prije na siteu gledao i samo su PC podržavali a sad je odjednom u bundleu?!
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Baš sam htio komentirati kako mi je ovogodišnji MacHeist nekako kilav. Bez igrica i osvajanja aplikacija nema onog hypea, a i aplikacije mi u ovom bundleu nisu jako zanimljive. Ne mogu pronaći niti jednu koju bih poželio, što mi na neki način i paše jer ću malo uštediti u ova krizna vremena :)
  • Mene zanima kakav je rapidweaver? Koristi li ga ko? Sta sve podrzava?
  • Cek malo, sta nece bit brifinga? :/
  • Za sada izvleda da ne. Ali evo malo prije smo dobili jos 3 dodatne stvari u paketu. Pa koga zanima neka pogleda
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Ma ovo je samo NanoBundle. Ni prijašnjih godina nanobundlevi nisu bili bog zna kakvi. Heist tek treba početi, ali i mene brine da su nekako kilavi.
    Admin