Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• tinna
  • gf38
  • olymp
  • Shinobi
  • Vedo
  • Vlada11070
  • micho0305
  • Life_10
  • oki1993
  • tkotikrivkristijan
  • Braacic
  • monty_pirate
  • radikaldub
  • tetanus
  • Nik2407
  • Zuja
  • Tunte
  • darija
  • plejka
  • elvis_zd

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iMac Piva 3DL Varaždin vol.2
  • pozdrav sima mac korisnicima i onima koji skupljaju lovu da to tek postanu evo skoro da je prošla godinu dana od prve i predobre macpive u varaždinu!
    dajem prijedlog da krenemo u lagano planiranje organiziranje i sprovodjenje u dijelo 2. mac pivu, prostor vec imamo sredjeni alkohol i sve ostalo bude po nekim izrazito recesijskim cijenama i budemo izmedju sebe organizirali tombolu ili neš slicno pa da skupimo i za par nagradica

evo ja opet aktiviram bombu ali ova godine bude malo jaca detonacija iPive u Vž jer je prošla imala odjeka po cijeloj RH i šire

svi su dobrodošli da bacaju datume ideje i sve ostalo nek organizacija počne

ps svi koji su zainteresirani našli budemo prostor za prespavati + upoznavanje iguane gratis
    Post edited by Unknown User at 2010-03-02 14:51:25
  • 12 Komentara sorted by
  • ja sam za, prošli put je bilo super..prijedlog lokacije?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Samo da napomenem da organizatori proslogodisnje MacPive Varazdin nemaju, niti zele imat ikakve veze s ovim eventom.

Sad kad sam to reko, ako mislite da mozete organizirat nesto priblizno slicno kao prosle godine, samo dajte 8-)
  • A šta nije da se planira nešt slično Webadi sad skoro uskoro? ;)
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "ficho" said:
    Samo da napomenem da organizatori proslogodisnje MacPive Varazdin nemaju, niti zele imat ikakve veze s ovim eventom.

Sad kad sam to reko, ako mislite da mozete organizirat nesto priblizno slicno kao prosle godine, samo dajte 8-)

kakvi su problemi bili prošle godine?
  • "Sasha_Fishter" said:
    kakvi su problemi bili prošle godine?

Nema veze s proslogodisnjom MacPivom nego s Darkom (Posaricem, ne Kontinom :)) i njegovom ekipom, tj. njihovim problematicnim ponasanjem. Da si bio na webadi znao bi o cemu pricam.

"Darko Kontin" said:
    A šta nije da se planira nešt slično Webadi sad skoro uskoro? ;)

Yep, al to je potpuno druga ekipa koja kao sto rekoh nema niti zeli imat veze s ovom ;)
  • "ficho" said:

Nema veze s proslogodisnjom MacPivom nego s Darkom (Posaricem, ne Kontinom :)) i njegovom ekipom, tj. njihovim problematicnim ponasanjem. Da si bio na webadi znao bi o cemu pricam.

al so
  • problematicna ekipa vise nije dobrodošla, a ta osoba ne živi više u varaždinu, da svi koji smo bili tamo znamo kaj se je sve dešavalo nažalost, a opet na veliku srecu nije bilo smrtnih slučajeva, takve se stvari dešavaju kad neko dobi neograničen pristup alkoholu koji je besplatan!

filipe ja sam samo dao prijedlog a bilo bi mi drago da se štef, iva i ti pobrinete za to jer ste prošla 2puta dokazali da vam to ide, ja netrebam niti doći pošto više ne konzumiram vec duže vremena pivu i slicne proizvode, zbog ranijeg problema s konzumacijom istih
  • Loll! Pa sta se to dogodilo prosle godine? Neko dijete se docepalo alkohola? :lol:
  • @MoschuS: djeca, da. Zagorska djeca od 20ak godina. A mi smo morali glumit dadilje.

@DarkoPosaric: Nemoj da te moram javno podsjecat kakve si gluposti radio na webadi. Stvarno me ljuti sto se nakon svega usudis predlozit organizaciju ikakvog javnog okupljanja medu ekipom koja je tamo bila prisutna. Iva, Maja i Nikola su se stvarno potrudili (i ja nesto malo) oko toga, a sta su dobili za uzvrat? ... Drago mi je zbog tebe ako si doso malo k sebi, al ne mozes mi zamjerit sto ne vjerujem u to ;)
  • Hvala na pohvalama :)

@DarkoPosaric: na webadi si i ti imao svojih trenutaka, a na MacPivi pogotovo. Da ne govorim koliko si samo neugodan bio na onom afterpartyu.
    Ako hoćeš napravit okupljanje za biljarskim stolom s ekipom, samo daj, ali molim te nemoj to furati pod imenom macpive ili nešto slično, jer moje iskustvo govori da event na kojem se ti pojaviš s čašom u ruci bude alkoholno ubijanje, a ne mac-druženje-piva-votever.

postoji granica između dobre zabave i pubertetskog naljevanja u sebe. Sorry ako sam predirektan, ali ne želim si više ikad priuštiti iskustvo da se ja kao organizator moram na tebe derati i smirivati te pred sponzorima jer se ti ne znaš ponašati sa alkoholom. Da ne spominjem da si na samu webadu već došao pod gasom...

I još nešto - iskreno mi je žao što sam tebi dao da biraš prostor za macpivu. Odabrao si lokal u kojem si bio dobar s konobarem, a u koji ne može 20 ljudi komotno sjesti. Da ne spominjem da ne bi imali kuda s macboocima, SLR-cima i slično.
    Na kraju mi je baš drago što smo se ipak premjestili u Green Pub, gdje smo jedva primili u jednom trenutku preko 40 ljudi. Sram bi me bilo da smo bili u paladi i da ljudi dolaze, a nemaju kud sjest. Čujem da je i u onom biljar klubu slična situacija, al nisam bio pa neću zaključivat.
    Moje isprike posjetiteljima MacPive na nagloj promjeni mjesta ;)

Ekipa koja se dosad brinula za MacPivu i Webadu planira napraviti webadu2.0 ovog proljeća, i neće biti mac-oriented, nego generalno -> geek-oriented.
    to se pokazalo finom sredinom, ako ćemo tako.

A neznam, ako nam se baš bude i dalo, bit će i MacPiva VŽ 2.0 :)

EDIT: U svakom slučaju, sve oko tih "pravih" okupljanja (bilo mac, bilo općenito) u Varaždinu ćete saznati od mene ili ficheka, putem foruma, twittera, web-siteova i slično, na pravi službeni način ;)
    Post edited by blackshtef at 2010-03-02 12:36:40
  • :D
    ja necu nista komentirat samo cu reci Webada je u pripremi, Macovci i svi ostali geekovi bit ce te na vrijeme obavijesteni ;)
  • Priznajem imao sam ja previše prošle godine mutnih trenutaka, ali zbog faxa i posla sam svatio da je vrag odnio šalu i na vrijeme počeo izranjati iz pretjeranog opijanja, drago mi je kaj imate neš u pripremi nisam znao jer nisam redovan posjetitelj foruma vec duze vrijeme zbog obaveza- Da počeo sam hodati na fax :lol:

sretno vam bilo s organizacijom i znam da bude dobro sve isplanirano kao i do sada.

Ovo za paladu je istina jer se nismo nadali tako ogromnom odazivu koji je sve ugodno iznenadio, dao Bog da za par godina budete trebali iznajmljivati sportsku dvoranu u Varaždinu!

ljepi pozdrav svima