Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• corpsebride
  • Dodo
  • Boro
  • papa_Strumpf
  • vekijeaa
  • violetta
  • sara
  • iAnte
  • plejka
  • hrle
  • skorpyon
  • mravec
  • calamityemily
  • dardam
  • kakarinac
  • glazZ
  • giove
  • Zoki_Zg
  • luciusorg
  • HaBo

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Pozdrav svima na forumu...
  • Alo svima na forumu, novi san ovdje, tek prije par dana odlučio sam priječi na mac računala i imam more pitanje... :!: :!:
    Post edited by Unknown User at 2010-03-06 17:00:03
  • 11 Komentara sorted by
  • Dobro došao rado čemo ti odgovorit na tvoja pitanja ;)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • "Danci" said:
    Dobro došao rado čemo ti odgovorit na tvoja pitanja ;)

O sunce zarko...kad si prije uspio natuci toliko postova na forumu?!? :) u 15 dana...
  • Pa isto ko njegov frend ipastrovic, lupeta okolo di stigne ;)

btw dobrodosao jomi :)
  • "ficho" said:
    Pa isto ko njegov frend ipastrovic, lupeta okolo di stigne ;)

Imas ti nekih problema? seres po svima stalno
    lupetam okolo? ajde pa na prste mozes brojit moje postove u zadnjih mjesec dana i vise, jer mi se neda bit na ovom forumu vise, znam da ti je drago.
  • "ipastrovic" said:
    [quote="ficho"]Pa isto ko njegov frend ipastrovic, lupeta okolo di stigne ;)

Imas ti nekih problema? seres po svima stalno
    lupetam okolo? ajde pa na prste mozes brojit moje postove u zadnjih mjesec dana i vise, jer mi se neda bit na ovom forumu vise, znam da ti je drago.[/quote]

Daj @ ficho se zeza.... Sta se odmah ljutite... Samo nek nas ima, a na kraju krajeva svi mi lupetamo, hehe !
  • @ipastrovic htio sam rec da je skupio te postove isto ko sto si ti svoje prve skupio. Ne mozes rec da nisi lupeto.

Ne kazem ni da ja ne lupetam nekad, al mislim da ipak imam malo veci prosjek tocnih i korisnih postova od vas dvojice zajedno.
  • "ficho" said:
    @ipastrovic htio sam rec da je skupio te postove isto ko sto si ti svoje prve skupio. Ne mozes rec da nisi lupeto.
    Ne kazem ni da ja ne lupetam nekad, al mislim da ipak imam malo veci prosjek tocnih i korisnih postova od vas dvojice zajedno.

A nemogu ti rec da si u pravu sta se tice mojih prvih postova jer sam duze na ovom forumu od tebe pa ih nisi mogo vidit ;) istina je da jesam spamo ali ne na ovakav nacin... bas da idem po novim clanovima i pricam ekipi kako cemo mi njima pomoc, pa zato su i dosli, znaju to... to da sam prico gluposti na neku temu je drugo :D
  • Da, cak si 11 dana duze na forumu od ficha :shock: :lol:
    btw. Welcome, jomi! ;)
     MacBook 13" (white, Mid-2009) 2,13GHz, 2GB, 320GB
     iPod touch 3. gen 32GB
     iPhone 4 16GB
  • "ipetri68" said:
    Da, cak si 11 dana duze na forumu od ficha

Ma bitno da sam duze xD ajde dosta spamanja i nezelim se sad prepucavat, svi znamo spamat.
  • "ipastrovic" said:
    A nemogu ti rec da si u pravu

Ne moras ti to meni govorit.
  • Kad je bal, nek jebal :idea: :mrgreen: